Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Απόπειρα δολοφονίας Έλληνα πολίτη, επειδή κρατούσε την Ελληνική Σημαία!


Απόπειρα δολοφονίας Έλληνα πολίτη, επειδή κρατούσε την Ελληνική Σημαία!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ! ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΜΑΤ ΣΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Ένας άνδρας ηλικίας 40-45 ετών έπεσε θύμα επίθεσης από αναρχικούς γιατί έκανε το «λάθος» να κρατά μια Ελληνική Σημαία! Αναρχικοί που τον είδαν στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας έβγαλαν το συμπέρασμα πως πρόκειται για οπαδό της Χρυσής Αυγής και αποφάσισαν να τον ξυλοκοπήσουν, τραυματίζοντάς τον. Ευτυχώς, κάποιοι έσπευσαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αφού αυτοί που του επιτέθηκαν, εξαφανίστηκαν!




Αυτές είναι οι αντιδράσεις των γνωστών αναρχοαριστεριστών – μπαχαλάκηδων που θίγονται στη θέα των Ελληνικών συμβόλων! Όποιος τολμάει να φέρει μαζί του (πόσο μάλλον να υπερασπίζεται) τα Εθνικά του σύμβολα, γι’ αυτούς είναι μισητός και τους προκαλεί αλλεργία, ενώ τους χαλάει την διχαστική πρακτική που προσπαθούν να επιβάλλουν στον Ελληνικό Λαό, ώστε οι κυβερνώντες να περνάνε πιο άνετα τα μέτρα. Με λίγα λόγια, η προδοσία σε όλο της το μεγαλείο! Φυσικά, η μεγάλη ανησυχία των αριστερών είναι μη τυχόν και ο Λαός μπορέσει επιτέλους να ενωθεί εναντίον των αντιλαϊκών μέτρων που μαστίζουν το σύνολο του. Θέλουν να διατηρούν τις όποιες εκδηλώσεις αυστηρά ελεγχόμενες και με τελικό σκοπό τον διχασμό και όχι την Εθνική Αντίσταση εναντίον της τρόικας και των ντόπιων συνεργατών της.
Αυτό, όμως, που τους ενοχλεί περισσότερο είναι η άνοδος της Χρυσής Αυγής, κάτι που φαίνεται και στο εν λόγω επεισόδιο, χτυπώντας βάναυσα έναν άνθρωπο επειδή απλά τον πέρασαν για Χρυσαυγίτη… Το μόνο δε, που ξέρουν να κάνουν εδώ και χρόνια οι αναρχοκουλτουριάρηδες είναι να κρύβονται πίσω από την φύλαξη της αστυνομίας, να χτυπούν ανυπεράσπιστους πολίτες και να καταστρέφουν τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών! Αλήθεια, κ. Δένδια επιβάλλατε καλά την τάξη στο προαναφερθέν περιστατικό; Ή μήπως τα «καλόπαιδα» δεν θα τα πειράξετε, μιας και δεν ήταν Χρυσαυγίτες;      

 


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: www.xryshaygh.com