Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Εκδήλωση Κ.Ε.Δ της 11ης Απριλίου με θέμα την ισλαμοποίηση της Ευρώπης



Την Πέμπτη 11 Απριλίου διεξήχθη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής με απόλυτη επιτυχία και αυξημένη προσέλευση δικηγόρων ,η εκδήλωση της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων με θέμα : «Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης ερήμην των ευρωπαϊκών λαών-Η νομική θέση των λαθρομεταναστών εισβολέων ,τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις τους»
          Στην αρχή της εκδήλωσης με σύντομες παρεμβάσεις τους οι δικηγόροι Θανάσης Χατζηβασιλείου και Γιώργος Χασιώτης έκαναν έναν απολογισμό της έως τώρα δράσης της Κ.Ε.Δ ,αναφέρθηκαν στους στόχους της και στις επόμενες δραστηριότητές της και κάλεσαν για μια ακόμα φορά τους συναδέλφους δικηγόρους να πλαισιώσουν αυτήν την προσπάθεια. Χαιρετισμό απηύθυνε και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος αναφέρθηκε εν τάχει στην ολοένα και αυξανόμενη παρουσία και επιρροή του Εθνικιστικού Κινήματος στους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους.
          Εν συνεχεία ο  συναγωνιστής εκπαιδευτικός Χρήστος Καρανικόλας,  ο οποίος συντόνιζε και την εκδήλωση ,  με την αρχική του εισήγηση αναφέρθηκε στους κινδύνους που διατρέχει η πατρίδα μας αλλά και εν γένει τα ευρωπαϊκά έθνη από την  αθρόα εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και δη μουσουλμάνων  και επεσήμανε την ανάγκη για άμεση αντίδραση όλων των ευρωπαϊκών λαών έναντι της ισλαμικής απειλής
     
      Κατόπιν ο  κύριος ομιλητής της εκδήλωσης, ο δικηγόρος και συναγωνιστής Παρασκευάς Τσαβδαρίδης ανέπτυξε με κάθε λεπτομέρεια   το ζήτημα του βίαιου εξισλαμισμού της Ευρώπης ερήμην και αντίθετα με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών, γεγονός που γεννά ζήτημα καταστρατήγησης των αρχών της λαϊκής κυριαρχίας και αλλοίωσης της φυσιογνωμίας της Ευρώπης. 
           Έγινε αναφορά στο παράδοξο  οι οπαδοί του αριστερού ολοκληρωτισμού  και κατά δήλωση τους "δημοκράτες"  να υποστηρίζουν την ανεξέλεγκτη παρουσία οργανωμένων ομάδων που επαγγέλλονται την εφαρμογή της σαρία ως θετού πλέον επίσημου δικαίου μετά την επικράτηση του μουσουλμανισμού.
Τονίστηκε ότι οι μουσουλμάνοι της Ευρώπης ήδη ανέρχονται σε 52 εκατομμύρια και πως σε 20 χρόνια θα είναι πλειοψηφία, γεγονός που θα οδηγήσει στην ανάγκη θέσπισης καινούργιων συνταγματικών χαρτών στα κράτη που θα επικρατήσουν.
Σε αντιπαραβολή αναφέρθηκε το παράδειγμα της Ιαπωνίας, μίας χώρας με υπεύθυνη και σοβαρή ηγεσία, όπου το Ισλάμ θεωρείται μία "στενόμυαλη" θρησκεία και όπου τίθενται αυστηροί περιορισμοί στη διάδοση του ισλαμισμού.
Αναλύθηκε διεξοδικά το νομοθετικό πλαίσιο της κατάστασης των αλλοδαπών, υπό το πρίσμα του ελληνικού συντάγματος, των διεθνών συμβάσεων, του ευρωπαϊκού δικαίου και του ν.3386/2005 κυρίως.
Έγινε τέλος αναφορά από τον ομιλητή στην αμείλικτη κατάδειξη του θλιβερού μέλλοντος με βάση τα δημογραφικά δεδομένα και δείκτες, και ελέχθη ότι για παράδειγμα στην Ολλανδία ,στην οποία το 50% των νεογέννητων είναι μουσουλμάνοι,  ο μισός της πληθυσμός σε μόλις 15 χρόνια από τώρα, θα είναι μουσουλμανικός.
Επακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, μεταξύ των δικηγόρων, λοιπών επιστημόνων, επισκεπτών και συναγωνιστών που παρίσταντο, υπό την αξιολογότατη παρουσία και συντονισμό του συναγωνιστή εκπαιδευτικού Καρανικόλα Χρήστου.
Στο τέλος ,και όπως είθισται σε όλες της εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής ,οι παρευρισκόμενοι έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο.