Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Δημοσκοπήσεις με … σκοπό...




Δημοσκοπήσεις με … σκοπό...

Άλλη μια δημοσκόπηση σχετικά με τις εκλογικές προθέσεις αλλά και τις εκτιμήσεις του Ελληνικού Λαού σχετικά με την πορεία της χώρας, είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Τον Οκτώβριο του 2012 ο τοπικός «πρωθ-υπάλληλος» των διεθνών κέντρων εξουσίας, ψευδόμενος για άλλη μια φορά, δήλωσε πως τα ταμειακά αποθεματικά της χώρας αρκούσαν μέχρι την 16η Νοεμβρίου 2012 και πως εάν δεν εκταμιευόταν η επόμενη δόση θα … χρεοκοπούσαμε (http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=181332&catID=1).
Πράγματι, τον Δεκέμβριο του 2012 ο «πρωθ-υπάλληλος», εκτελώντας τις εντολές του, δέσμευσε ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό με την υπογραφή «μνημονιακών υποχρεώσεων», ώστε να εκταμιευτεί μέχρι και τον Μάρτιο του 2013 η περίφημη δόση του ποσού των 52,5 δισεκατομμυρίων Ευρώ (http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=488474). Φυσικά, από όλο αυτό το τεράστιο ποσό, μόνο ελάχιστα ψίχουλα θα κατέληγαν στον Ελληνικό Λαό (http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/432087/pou-tha-pane-ta-315-dis-euro-tis-dosis/).
Από εκείνη την χρονική στιγμή λοιπόν, έχει παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο, έχει αποκαλυφθεί μια από τις στρατηγικές του σάπιου ανθελληνικού συστήματος. Ενώ, δυστυχώς, δεν διανύουμε προεκλογική περίοδο καθώς έχουν παρέλθει μόλις δέκα μήνες από τον Ιούνιο του 2012, εντούτοις τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, σε όλο το εύρος τους, διαρκώς και σε τακτά χρονικά διαστήματα, προβαίνουν σε δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων. Από τον Οκτώβριο του 2012 έχουν δει το φως της δημοσιότητας περίπου πενήντα !!!!! δημοσκοπήσεις.
Εύλογα προκύπτει, σε όσους βεβαίως έχουν την σχετική ικανότητα της σκέψης, το ερώτημα για ποιόν λόγο άραγε να συμβαίνει αυτό ; Για ποιον λόγο άραγε ακολουθείται αυτή η τακτική από τα στρατευμένα μέσα του συστήματος ; Γιατί κάθε «τρεις και πέντε» μας πιπιλίζουν με το τι θα ψηφίσει ο Ελληνικός Λαός ή με το πώς κρίνει το «έργο» της Εθνοπροδοτικής τριμερούς επιτροπής που κατέχει την εξουσία ; Γιατί ;  
Η απάντηση είναι προφανής. Μέσω του βομβαρδισμού αυτού προσπαθούν να επιβάλουν, να υπαγορεύσουν και να δημιουργήσουν την πεποίθηση στον Ελληνικό Λαό πως οι μόνες λύσεις που έχει να επιλέξει είναι η χαζοχαρούμενη ελαφροδεξιά με ηγέτη τον Anthony και από την άλλη το ανθελληνικό συνοθύλευμα του Alexis, συνεπικουρούμενα φυσικά σε κάθε των περιπτώσεων από τα δεκανίκια τους, τους κλέφτες του pa(ki)sok και τους νεοαριστεριστές διεθνιστούληδες του μπαρμπαφώτη. Προσπαθούν να πείσουν τον κοσμάκη πως όλα πάνε καλά εφόσον … αναπνέουμε ακόμη. Πως δεν επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός την λύτρωσή του από αυτούς με πρόωρες εκλογές. Πως πρέπει να σκύψουμε όλοι μας την κεφαλή για να μην μας βρουν τα χειρότερα. Όταν καθημερινά επαναλαμβάνεται το επιχείρημα πως ο Πινόκιο αρχηγός της νουδούλας … είναι ο καταλληλότερος για να ηγείται της χώρας ή από την άλλη πως ο Alexis είναι η άλλη λύση τότε δεν μπορεί, όλο και κάποιοι αφελείς θα τσιμπήσουν…
Ο κυριότερος όμως σκοπός τους είναι πως διακαώς και εναγωνίως προσπαθούν να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (σε αυτό το κ(υ)οινοβουλευτικό τσίρκο) ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. Πασχίζουν να πείσουν πως η δυναμική του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος φτάνει μέχρι εκεί. Και το επιχειρούν κουτσουρεύοντας τα πραγματικά δημοσκοπικά ποσοστά. Εμφανίζοντας ποσοστά κάτω από τα πραγματικά. Δημοσιοποιώντας κατευθυνόμενες, στοχευμένες και μερικώς αληθινές δημοσκοπήσεις. Αποκρύπτοντας τις πραγματικές και έγκυρες δημοσκοπήσεις. Εμφανίζουν όμως την Χρυσή Αυγή ως το τρίτο κόμμα διότι δεν μπορούν να το αποκρύψουν πλέον. Δεν μπορούν να παρουσιάσουν κάτι άλλο. Τι να πουν και τι να ανακοινώσουν; Πως οι ντεμέκ πατριώτες του αναχώματος Καμμένου είναι το  τρίτο κόμμα ή μήπως το … pa(ki)sok ;;; Θα γελάσουν και οι πέτρες. Κόβουν από εδώ κόβουν από εκεί καθώς εάν εμφανίσουν την πραγματικότητα και αυτή δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή σήμερα ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ στο ΕΙΚΟΣΙ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (20%) τότε θα επέλθει η ποθούμενη (για εμάς τους πραγματικούς Έλληνες) καθολική και πλήρης ανατροπή. Εάν συνειδητοποιήσει ο Ελληνικός Λαός την αληθινή δημοσκοπική κατάσταση, εάν ακροαστεί τα πραγματικά ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών, τότε … το έχασαν το παιχνίδι οι Εθνοπροδότες και μαζί τους και όλο το σύστημα τους. Θα φουσκώσει το ποτάμι σε τέτοιο βαθμό που δεν θα υπάρχει καμία σωτηρία για το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς και για όλα τα συστατικά και μέρη του. Διότι τότε θα είναι πραγματικότητα η έλευση της Χρυσής Αυγής ως ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ως ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ της χώρας. Το Λαϊκό Εθνικό Ελληνικό Κράτος θα είναι πλέον πραγματικότητα.
"Ήγγικεν η ώρα, ω Έλληνες, της ελευθερώσεως της πατρίδος μας! Το τέλος των τυράννων είναι αδελφοί μου πασίδηλον.",
ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…

Φ.Τ
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης