Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Δελτίο Τύπου Κ.Ε.Δ: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,ο Αδόλφος Χίτλερ και το "αντιρατσιστικό" έκτρωμα Ρουπακιώτη



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητωκραυγάζουν υπέρ του Αδόλφου Χίτλερ εντός του Ελληνικού Κονοβουλίου!

Οι μάσκες του ψεύδους και της υποκρισίας έπεσαν για άλλη μια φορά. ΟΛΑ τα συστημικά απο-κόμματα συνεπικουρούμενα από τα υποτακτικά τους Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, εξακολουθούν να ψεύδονται ασύστολα και ξεδιάντροπα παραπλανώντας τον Ελληνικό Λαό, παρά την περίτρανη απόδειξη μέσω της δημοσιοποίησης των πρακτικών της συζήτησης, ότι αυτός που φώναξε ‘’ Χάιλ Χίτλερ’’ ήταν ο βουλευτής του αριστερίστικου διαστροφικού μορφώματος του ΣΥΡΙΖΑ  Γιώργος Πάντζας.
Είχε πάντως την τύχη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει ψηφιστεί ακόμη το περίφημο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Διότι στην περίπτωση που το έκτρωμα Ρουπακιώτη ήταν ήδη νόμος του κράτους, η πράξη του εξ’ορισμού θα αποτελούσε ποινικό αδίκημα. Ο ίδιος θα έπρεπε να τιμωρηθεί με φυλάκιση, πρόστιμο, στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων και απώλεια της βουλευτικής έδρας και το κόμμα του (ΣΥΡΙΖΑ) με διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης.
Ως Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων καταδικάζουμε την ενέργεια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Πάντζα να ζητωκραυγάσει υπέρ του Αδόλφου Χίτλερ εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου, ατιμωρητί προς το παρόν, λόγω μη ψηφίσεως ακόμη του «αντιρατσιστικού» νόμου. Υποσχόμαστε ότι ,όταν με το καλό ψηφιστεί το έκτρωμα του Ρουπακιώτη,θα συμβάλουμε στο να αντιληφθούν οι νυν όψιμοι «δημοκράτες» και «αντιρατσιστές» ότι το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις…Και ότι στις αίθουσες των Ελληνικών Δικαστηρίων  η απόσταση ανάμεσα στην θέση του πολιτικώς ενάγοντος και στο εδώλιο του κατηγορουμένου είναι ελάχιστη…

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ