Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Περί του «αντιρατσιστικού» εκτρώματος Ρουπακιώτη




Το "αντιρατσιστικό" έκτρωμα Ρουπακιώτη φαίνεται ότι οδεύει αισίως προς τον σκουπιδοτενεκέ της πολιτικής μας ζωής. Δεν πρόκειται να επιχειρηματολογήσουμε υπέρ της αντισυνταγματικότητάς του. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να το πράξει άνετα οποιοσδήποτε  φοιτητής του πρώτου εξαμήνου της νομικής σχολής.

Παρά ταύτα και εάν εν τέλει ψηφιστεί , «ουδέν κακόν αμιγές καλού»:  

«Εχθροπάθεια»  προκαλεί και το λεγόμενο «ταξικό» μίσος. Επίσης και  το ρατσιστικό μίσος κατά των Ελλήνων . Εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας , στον «εγκωμιασμό» των οποίων ή στην «κακόβουλη άρνηση» ή στην «εκμηδένιση της σημασίας τους» πρωτοστατεί το εν Ελλάδι Κομμουνιστικό Κόμμα ,αποτελεί και η σφαγή στο Κατύν  ,όπως επίσης και οι περίφημες εκκαθαρίσεις του πατερούλη Στάλιν σε βάρος πάσης φύσεως εθνικών μειονοτήτων(μεταξύ αυτών και εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων).
Γενοκτονίες και μάλιστα αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κοινοβούλιο είναι και οι γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και γενικότερα της Μικράς Ασίας .(Κατά συνέπεια  σε περίπτωση ψηφίσεως της συγκεκριμένης διάταξης , η αξιότιμη κυρία Ρεπούση θα κάθεται πιο συχνά σε εδώλιο κατηγορουμένου παρά σε βουλευτικό έδρανο)  

Εάν το περίφημο «αντιρατσιστικό» είχε ψηφιστεί πριν από μερικές ημέρες , ίσως να  αποτελούσε αξιόποινη πράξη η περίφημη ενέργεια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να πρωτοτυπήσουν παγκοσμίως και να ζητωκραυγάσουν υπέρ του Αδόλφου Χίτλερ(!!!) εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου. Το σίγουρο είναι ότι όσοι έχουν το θράσος αλλά και την έλλειψη εξυπνάδας (για να το διατυπώσουμε ευγενικά…) να θέλουν να διαχωρίσουν το «μίσος» σε …καλό μίσος που επιτρέπεται και σε …κακό μίσος που απαγορεύεται ,σύντομα θα εξοικειωθούν με την έννοια  της ξενόφερτης λέξης «μπούμερανγκ»

Ας έρθει λοιπόν ,με το καλό ,το περίφημο αυτό νομοσχέδιο! Η νομολογία που πρόκειται να  δημιουργηθεί θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Και πολλοί, πάρα πολλοί από τους τωρινούς υποστηρικτές του ,πηγαίνοντας για μαλλί θα φύγουν κουρεμένοι ,κατά το κοινώς λεγόμενον…


Εκ μέρους της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων,

Γιώργος Χασιώτης
Δικηγόρος Θεσσαλονίκης