Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Εκδήλωση Κ.Ε.Δ. για τον "αντιρατσιστικό".



    

      Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 διεξήχθη στα γραφεία της Τ. Ο. Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη προσέλευση Συναγωνιστών και δικηγόρων, η εκδήλωση της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων με θέμα : «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».
    
Στην αρχή της εκδήλωσης με σύντομες παρεμβάσεις τους οι δικηγόροι Θανάσης Χατζηβασιλείου και Γιώργος Χασιώτης προλόγισαν σχετικά με τον «αντιρατσιστικό» νόμο και αναφέρθηκαν στους πραγματικούς στόχους του και στις συνέπειες τις οποίες θα έχει η εφαρμογή του στην Ελληνική κοινωνία.
     
Στην συνέχεια ο πρώτος από τους δύο ομιλητές της εκδήλωσης, ο δικηγόρος και συναγωνιστής Απόστολος Τζαρός ανέπτυξε με κάθε λεπτομέρεια   την σημασία, τις μεθόδους εφαρμογής και το αντίκτυπο αυτού του εκτρωματικού νομοσχεδίου. 
   
  
Τον λόγο έλαβε κατόπιν ο έτερος εκ των ομιλητών συναγωνιστής Παρασκευάς Τσαβδαρίδης ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά τις διατάξεις του νομοσχεδίου. Κάθε μια διάταξη κάθε ενός εκάστου άρθρου αναλύθηκε πλήρως ώστε να γίνει κατανοητή στο κοινό των συναγωνιστών οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ο τρόπος και η μεθοδολογία με την οποία οι παγκόσμιοι επικυρίαρχοι υπαγόρευσαν το εν λόγω κείμενο στους εν Ελλάδι υπαλλήλους τους με τελικό σκοπό την πλήρη καθυπόταξη, υποδούλωση και εξόντωση του Ελληνικού Έθνους.
      
Το πλέον ευχάριστο και ελπιδοφόρο γεγονός της εκδήλωσης αποτέλεσε η συμμετοχή πλήθους από τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές σε μια διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και με τα μέλη της Κ.Ε.Δ. τα οποία παρίσταντο, υπό τον συντονισμό του συναγωνιστή Γεωργίου Χασιώτη.

      Στο τέλος και όπως είθισται σε όλες της εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής, το σύνολο των παρευρισκόμενων έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο...