Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ή ΑΛΛΩΣ, Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ




 Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του ο υποδιοικητής της οικονομικής αστυνομίας και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, αναφέρει σχετικά με την παιδεραστία ότι για όσους  καταλήγουν να δικαστούν, η αστυνομία δεν ενημερώνεται για την έκβαση των υποθέσεών τους. Δεν ενημερώνονται για το αν οι δράστες καταδικάζονται, αν και πότε παίρνουν άδειες και το κυριώτερο το πότε αποφυλακίζονται. Εκφράζει μάλιστα σχετικά την δυσανασχέτησή του.
Δεν θα έπρεπε να δυσανασχετεί και τόσο ο κύριος Σφακιανάκης, διότι ως εκ της θέσης του, όφειλε να γνωρίζει ότι το πολιτικό και κοινωνικό κατεστημένο αν δεν προωθεί, τουλάχιστον κάνει τον Πόντιο Πιλάτο σε ομάδες που προωθούν την ανωμαλία (παιδεραστία, διαταραχές φύλου, κ.τ.λ.). Προβάλλουν ως πρότυπο την ομοφυλοφιλία, πέρα από κάθε έννοια κοινωνικής ευθύνης. Εντάξει, έχει ο πούστης και η λεσβία την ανωμαλία τους (ανωμαλία μεταξύ του σώματος και του ψυχισμού), αυτό όμως δεν μπορεί να επιχαίρεται από την κοινωνία και να προωθούνται δράσεις κοινωνικής προτυποποίησης. Ο αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων με τα γυναικεία εσώρουχα είναι πρότυπο; Εμμέσως για τον κύριο Μπουτάρη μπορεί και να είναι.
Όμως στην περίπτωση της παιδεραστίας έχουμε άμεση επέμβαση στην ζωή άλλων και μάλιστα παιδιών. Ωστόσο, εάν ανακοινώσεις το όνομα κάποιου που καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για παιδεραστία στην γειτονιά σου, για να προστατεύσεις τα παιδιά της γειτονιάς και να ενημερωθούν οι γονείς τους τότε θα γίνει το εξής: Η αρχή αποδόμηση κοινωνικής συνοχής (αυτή που θεωρούσε ότι παραβιάζεται το δικαίωμά σου αν αναγράφονταν το θρήσκευμά σου στην ταυτότητα) θα έρθει να προστατεύσει τον παιδεραστή. Δεν έχεις δικαίωμα να προστατεύσεις τα παιδάκια της γειτονιάς, όχι δεν το έχεις, εκείνη όμως η αρχή, έχει δικαίωμα να προστατεύει τον παιδεραστή. Διότι σύμφωνα με το νόμο 2472/1997 άρ. 2β, τα δεδομένα που αφορούν στην ερωτική ζωή (άρα και η παιδεραστία) και στις ποινικές διώξεις ή καταδίκες, είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και προστατεύονται.
Εάν εσύ μητέρα και πατέρα που ενδιαφέρεσαι για τα παιδιά σου, ανακοινώσεις την καταδίκη παιδεραστή στην γειτονιά σου και στους γονείς των άλλων παιδιών, αλίμονό σου! Το ελληνικό κράτος όπως αυτό διαμορφώθηκε τα τελευταία 40 χρόνια θα στραφεί εναντίον σου και θα σε καταδικάσει, με μπροστάρη την αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, αλλά και με το άρθρο 362 του ποινικού κώδικα για δυσφήμιση, έγκλημα που τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 2 χρόνων!!!
Κατόπιν των  ανωτέρω δεν μπορείς να μην αναφωνήσεις: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!

Απόστολος Τζαρός

Δικηγόρος-Θεολόγος