Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πρώτο βήμα συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα: Μαζί στις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής

Πρώτο βήμα συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα: Μαζί στις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής

     Με γοργά και σταθερά βήματα προχωρά το εναλλακτικό σχέδιο του συστήματος για την επόμενη μέρα, όταν θα έχουν καταρρεύσει δηλαδή όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" και ο μόνος τρόπος αποτροπής του κινδύνου της Χρυσής Αυγής, η οποία θα έχει γιγαντωθεί σε δυσθεώρητα ποσοστά, θα είναι η συνεργασία και η συγκυβέρνηση ΝΔ με Σύριζα.
     Ο δρόμος έχει ανοίξει ύστερα από μπαράζ δηλώσεων... δημοκρατικών στελεχών που ανησυχούν από την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τώρα πραγματώνεται η πρώτη συνεργασία από τα παπαγαλάκια των δυο κομμάτων, το antinews και την "Αυγή". Η φυλλάδα του Σύριζα, δημοσίευσε χθες μια από τις χιλιοειπωμένες γελοίες συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής, ότι δήθεν χρηματοδοτείται από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Για να στηρίξει μάλιστα τα αποκυήματα φαντασίας αρρωστημένων αριστερών μυαλών χρησιμοποίησε ως πηγή τα ψεύδη του Σαμαρικού antinews που πέταγε λάσπη απεγνωσμένα προς πάσα κατεύθυνση, ύστερα από τον πανικό που ένιωσε στο πετσί του το καθεστώς μετά την τελευταία διανομή τροφίμων στον Σταθμό Λαρίσης. Σημειώνουμε πως πρόκειται για κείμενο που γράφτηκε σχεδόν πριν ένα μήνα και αναπαρήγαγε χθες η "Αυγή".

     Είναι τόσο γελοία τα επιχειρήματα, με τα οποία μάταια προσπαθούν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή που είναι ανάξια λόγου. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως κατά την "εμπεριστατωμένη"¨άποψη του συντάκτη όλοι οι άνθρωποι που παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας είναι φουσκωτοί, κουρεμένοι γουλί και άρα... Χρυσαυγίτες. Μάλιστα, αυτοί λειτουργούν ως ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στο μεγάλο κεφάλαιο και την Χρυσή Αυγή και δεν καταδέχονται να πληρώνονται για την δουλειά τους, καθώς οι μισθοί τους πηγαίνουν απευθείας από τον επιχειρηματία στο ταμείο του κόμματος. Τους αρκεί να είναι στην φύλαξη σημαντικών προσώπων..
     Ειλικρινά, αναρωτιόμαστε ακόμα κι αν οι ίδιοι οι συντάκτες αυτών των ηλιθιοτήτων πιστεύουν αυτά που γράφουν. Παραμένουν φαίνεται πιστοί στο δόγμα πως όσο πιο μεγάλο είναι ένα ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται. Τέλος, για ακόμα μια φορά θα προτρέψουμε τους συκοφάντες να αναφέρουν έστω και ΕΝΑ όνομα μεγαλοεπιχειρηματία που χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή. Ακόμα σιγή ιχθύος... Είναι υποκριτές, και γελοίοι συκοφάντες, καθώς δεν μπορούν να διανοηθούν πως υπάρχουν ακόμα Ιδεολόγοι και συναγωνιστές που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή από το υστέρημα τους.
     Μετά την είσοδο του Κινήματος στην Βουλή οι συναγωνιστές - βουλευτές παραμένουν πιστοί στην προεκλογική εξαγγελία για την επιστροφή των κρατικών χρηματοδοτήσεων στον Ελληνικό Λαό και αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες χρηματοδότησης των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης του Κινήματος. Ας το βουλώσουν, λοιπόν, μια και καλή τα παπαγαλάκια του καθεστώτος και ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς αυτοί συναγελάζονται καθημερινά με τα μεγάλα εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, κάνοντας τους τα χατίρια και από την άλλη τσεπώνουν τις παχυλές βουλευτικές αποζημιώσεις και τις κρατικές χρηματοδοτήσεις, μη δίνοντας ούτε τα ψίχουλα στον Ελληνικό Λαό που πένεται.

ΠΗΓΗ : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ