Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Εθνικιστής στα εύκολα - Χρυσαυγίτης στα δύσκολα!




     Θα ήταν ανεδαφικό και ανώριμο να περιμένει κανείς ότι το Σύστημα, οι διαφεντευτές  του και οι προστάτες του θα επέτρεπαν αμαχητί στους αδιάφθορους Έλληνες Εθνικιστές να τους τιμωρήσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Θα ήταν επίσης περίεργο, αν το θηρίο που ψυχορραγεί δεν ήταν πιο βίαιο και άδικο από ποτέ. Οι άδικες και κατευθυνόμενες διώξεις εναντίον του Αρχηγού μας και των υπόλοιπων Συναγωνιστών αποδεικνύουν περίτρανα πολλά πράγματα και αποτελούν αδιάσειστη παραδοχή της Αγνότητας των Ιδεών μας, της ειλικρίνειας των Σκοπών μας και του Δίκαιου του Αγώνος μας. Είχα γράψει παλαιότερα πως ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν το βαφτίζουν φασισμό. Και εσχάτως, παρουσιάζουν στρατιές από ψευδομάρτυρες, βασίζονται σε ψευδείς καταθέσεις εμπαθών δημοσιογραφίσκων και προσπαθούν εν γένει να δημιουργήσουν τρόμο στους Έλληνες πολίτες, για να αποδυναμώσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

     Κάτι τέτοιο ωστόσο καθίσταται αδύνατον για δυο λόγους: αρχικώς διότι ο Έλλην έχει χορτάσει από τρομοκρατία και τρομολαγνεία καθότι εδώ και  τέσσερα περίπου χρόνια κάθε μέρα έρχεται αντιμέτωπος με το τρομακτικό δίλημμα ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. Οτιδήποτε πέραν αυτού, όσο καλά ή πρόχειρα ενορχηστρωμένο κι αν είναι δεν το μασάει. Απόδειξη για αυτό, η στάση που κρατάει ο κόσμος στις γειτονιές και στους δόμους που μας βλέπει. Δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό μας και πως δεν τρώει πια το  κουτόχορτο που τον ταΐζουν οι φαιδροί διαμορφωτές της κοινής γνώμης, καθώς δεν υπάρχει μια κοινή γνώμη, αλλά πολλές. Δεύτερος λόγος για αυτό που προανέφερα είναι ότι τα ποσοστά του Κινήματος των Εθνικιστών δεν πέφτουν και ακόμη και η πιο εμπαθής καταμέτρηση , η πιο τσεκουρωμένη και ψαλιδισμένη εξακολουθεί να μας δείχνει τρίτο κόμμα, ακόμη και μετά από ένα μήνα ποταμών λάσπης, άδικων διώξεων, πλήρης φιμώσεως από ένα Σύστημα που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της συνταγματικότητας.

     Τα τελευταία χρόνια πολλοί άνθρωποι ήρθαν σε επαφή με τις Ιδέες μας και  φόρεσαν τη μπλούζα τη Χρυσής Αυγής. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, εξ’ αυτών εξακολουθούν να τιμούν την μπλούζα που φορούν και δεν λυγίζουν ούτε δειλιάζουν  μπροστά στα κελεύσματα και τους ρόγχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που προσπαθούν να επιβάλλουν η Τρόικα και οι εντόπιοι εντολοδόχοι. Το ίδιο ισχύει και για τον απλό λαό, που στέκεται κοντά μας, με την καλή κουβέντα και την ψήφο του όταν θα έρθει η ώρα.

     Να είστε υπερήφανοι που το Σύστημα το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση, τη μακροβιότερη, προσμετρά ήδη 39 έτη ζωής, αλλά και την πιο προσοδοφόρα, με δις ευρώ καλά τσεπωμένα και μοιρασμένα ανάμεσα στους αστράτευτους, απαίδευτους και θρασύτατους κηφήνες της πολιτικής και οικονομικής ζωής τούτου του ιερού τόπου, επέλεξε να αντιμετωπίσει με αυτό τον καταφανώς άδικο, αντισυνταγματικό και ύπουλο τρόπο τους μοναδικούς ανθρώπους που δηλώνουν ξεκάθαρα και υπερήφανα πως θα πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει.

    Τους μοναδικούς ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, δεν μειοδότησαν, ούτε πρόδωσαν ποτέ ούτε τη χώρα τους, ούτε τις Ιδέες τους. Να είστε υπερήφανοι που η μεγαλύτερη απόδειξη  για την ορθότητα και την καθαρότητα των Ιδεών σας προήλθε από τις σάπιες κινήσεις του διεφθαρμένου Συστήματος .

     Έχουμε τον Αρχηγό μας άδικα έγκλειστο γιατί τόλμησε με καθαρά χέρια να ζητήσει να τεθούν οι υπαίτιοι των δεινών που περνάει ο λαός μας προ των ευθυνών τους.

   Έχουμε τους Συναγωνιστές μας έγκλειστους γιατί τόλμησαν να εναντιωθούν στο σύγχρονο αλλοτριωτικό τρόπο ζωής και να ορθώσουν ανάστημα και ήθος σε καιρούς χαλεπούς.

     Έχουμε ένα Κίνημα, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, που συνεχώς διώκεται και λοιδορείται, γιατί δεν ξεπουλιέται και δεν πράττει γονυκλισίες στα διεθνή αφεντικά και τους εγχώριους λακέδες τους.

ΕΙΝAI Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ-ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ

Νικόλαος Λεμοντζής

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ