Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

iihygb

     Από τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου σημειώνονται κύματα επιθέσεων από το εξωτερικό στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, την μοναδική ελληνική φωνή που αντιστέκεται στην ξενοκρατία. Ο συμβολισμός είναι αναπόφευκτος. Οι ξένες δυνάμεις κατοχής που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο χωρίς εθνική κυριαρχία, θέλουν να υποτάξουν την μόνη πολιτική δύναμη που πολεμά τα ανθελληνικά τους σχέδια. Ο αγώνας μας για Ελλάδα και ελευθερία συνεχίζεται και θα συνεχίζεται με κάθε τρόπο και τίμημα!

     Αφού μας εξαφάνισαν από όλα τα μέσα ενημέρωσης, τώρα θέλουν να σβήσουν την φωνή μας στο διαδίκτυο. Θα αποτύχουν. Ο ελληνικός λαός δεν τους πίστεψε ποτέ, ο ελληνικός λαός στηρίζει ακόμα πιο ένθερμα τον έντιμο και νόμιμο πολιτικό μας αγώνα. Οι τεχνικοί μας αντιμετωπίζουν το πρόβλημα και εντός των επομένων ωρών η λειτουργία της ιστοσελίδα μας θα αποκατασταθεί. Ο αγώνας μας για Ελλάδα και ελευθερία συνεχίζεται.

 

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ! 

 

 1377588_1382279018679395_1678229110_n
  
Για άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής πληκτρολογήστε τα 4 γράμματα της εικόνας και πατήστε submit -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ! ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!