Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Διανομή τροφίμων στην Θεσσαλονίκη - Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, 12:00



     Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, που περνά η χώρα μας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παραμένει το μόνο πολιτικό κόμμα, που στην κορυφή της "ατζέντας" της έχει την ευημερία και τα δικαιώματα του Ελληνικού λαού.  Έτσι, πιστοί στο κοινωνικό μας έργο, κάτι για το οποίο μας έχουν πολεμήσει και λοιδορήσει με πρωτόγνωρο και αδικαιολόγητο μένος, διοργανώνουμε ακόμη μία διανομή τροφίμων για κάθε αναξιοπαθούντα συνέλληνά μας.


     Το Σάββατο14 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, καλούμε κάθε ελληνική οικογένεια που οι συγκυβερνήσεις-μορφώματα οδήγησαν στην οικονομική ανέχεια, να προσέλθει στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Θεσσαλονίκης και να προμηθευτεί τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.


     Ακόμη και αν πάγωσαν την κομματική επιχορήγηση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, συνεχίζει το κοινωνικό της έργο με όσα μέσα διαθέτει, δίνοντας χαμόγελα σε χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες, που είδαν το βιός τους να γκρεμίζεται, μέσα από τις υπογραφές και τις συμφωνίες όλων αυτών που κυβερνούν τη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: Προεκλογική μας δέσμευση - Μετεκλογική μας Πραγματικότητα


  Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00 τηλ.: 2310-521842 & 6970138893

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ