Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στην σκευωρία: Θεσσαλονίκη, Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ώρα 18.00'


     Μετά τη σημερινή απαγόρευση της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, έφτασε και η σειρά της αυριανής ανοιχτής εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη.


     Οι εξαγγελίες από ΜΚΟ και λοιπές αντιρατσιστικές οργανώσεις για την διενέργεια αντισυγκέντρωσης (κάτι που θεωρείται παράνομο) «ανάγκασαν» την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να προβεί σε οριστική απαγόρευση όλων των συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης, με πρόφαση την διασφάλιση της τάξης.


     Για ακόμα μία φορά η Χρυσή Αυγή αποτελεί θύμα της δήθεν δημοκρατίας των διεφθαρμένων, που προσπαθούν με κάθε μέσο να φιμώσουν τη μοναδική φωνή της αλήθειας, επικαλούμενοι τη δημόσια τάξη που οι ίδιοι καταλύουν με την νομιμοποίηση παράνομων ενεργειών και αιτημάτων από συμπλεγματικά άτομα, των οποίων μοναδικό μέλημα αποτελεί η ευδαιμονία του κάθε λογής λαθροεισβολέα εις βάρος του Έλληνα.


     Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει όλους τους Έλληνες ότι η αυριανή ανοιχτή συγκέντρωση που είχε προγραμματιστεί στον Λευκό Πύργο, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στην οδό 26ης Οκτωβρίου (είσοδος Δικαστικού Μεγάρου).


     Καλούνται άπαντες να δώσουν το δυναμικό παρόν για να διατρανώσουν πως στο δίκαιο αίτημα για την αποφυλάκιση του Αρχηγού και δύο βουλευτών μας κανείς δε μπορεί να απαντήσει με δόλιες πρακτικές.


26ης Οκτωβρίου (είσοδος Δικαστικού Μεγάρου), Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, 6 μ.μ.