Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Είμαστε εδώ, πιο δυνατοί από ποτέ!

Είμαστε εδώ, πιο δυνατοί από ποτέ!

     Το προηγούμενο Σάββατο, στις 30 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε μια  ιστορική συγκέντρωση στην καρδιά της Αθήνας, το Σύνταγμα. Ήταν μια συγκέντρωση μεγίστης σημασίας. Προσωπικώς, χωρίς την παραμικρή ένδειξη υπερβολής, πιστεύω ότι η Νίκη είναι αρκετά κοντά. Εκτός των θλιβερών γεγονότων που διαμορφώθηκαν από την παράνομη, πολιτική ( και όχι ποινική ) δίωξη του Κινήματός μας, η οποία βέβαια ήταν το τελευταίο χαρτί των μνημονιακών κα σιωνοστόδολων τυράννων, η Χρυσή Αυγή έχει εδραιωθεί, έχει ριζώσει στην ελληνική κοινωνία και ο Αγνός μας Αγώνας θα καρποφορήσει είτε δικαιθούμε νομικώς είτε όχι.

     Αναμφίβολα, η βαρετή ιστορία της μεταπολίτευσης με ό,τι αυτή συνεπάγεται, φαίνεται να τελείωσε στις 7 Ιουνίου 2012. Αυτή η ημερομηνία θα υπογραμμισθεί με χρυσά γράμματα στο μέλλον διότι ήταν η ΑΠΑΡΧΗ μιας σειράς δυναμικών ενεργειών, οι οποίες αφύπνισαν για τα καλά τον «πάντα ευκολόπιστο και πάντα προδωμένο» Ελληνικό Λαό και δυστυχώς για τις μαριονέτες της πολιτικής, ο χρόνος δε γυρίζει πίσω. Ήταν η αρχή της διεκδίκησης των δικαίων του Ελληνικού λαού και μάλιστα χωρίς εκπτώσεις και δισταγμούς. Για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία μετά τη μεταπολίτευση, κάποιοι «τρελοί» ( έτσι απεκαλούσε και η μάζα τους Αγωνιστές του 21' σύμφωνα με το Γέρο του Μωριά), απαίτησαν απροκάλυπτα Εθνική Ανεξαρτησία, και Ελευθερία. Δυστυχώς και μόνο η εκφορά των δύο αυτών λέξεων από τα στόματα μη διαπλεκομένων και τίμιων ανθρώπων, συνιστά έγκλημα. Η αμφισβήτηση της ξένης κυριαρχίας και η καταγγελία της πανίσχυρης τοκογλυφικής επιχείρησης στην Πατρίδα μας από τους Έθνικιστές της Χρυσής Αυγής, στοιχειοθετεί εγκληματική συμμορία και έπρεπε οπωσδήποτε οι θρασείς αυτοί να περιθωριοποιηθούν.


     Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο συκοφαντιών, παραπληροφόρησης και ύβρεων από τα «αμερόληπτα» και «αγαπητά» σε όλους ΜΜΕ, το πολιτικό σύστημα των πραγματικών  εγκληματιών δεν άντεξε και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο δεύτερο. Εφόσον δεν ευοδώθηκε το πρώτο , αυτό της διαστρεβλώσεως της εικόνας της Χρυσής Αυγής και της αποσιώπησης των πολιτικών της θέσεων επί ένα ολόκληρο έτος, έπρεπε να λειτουργήσει το δεύτερο. Η περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής δια της ποινικοποίησής της, ήταν το επόμενο βήμα. Προσπάθησαν οι ποινικώς υπεύθυνοι για εγκλήματα εις βάρος ενός ολόκληρου Λαού να «εγκληματοποιήσουν» την μοναδική δύναμη Αντιστάσεως ενάντια στην εκποίηση της Πατρίδας . Απ' ότι φαίνεται, ΔΕΝ τους πέρασε.


     Η σημασία της συγκέντρωσής μας είναι τεράστια διότι αποτελεί μια περίτρανη απόδειξη σε όλους τα μνημονιακά ανδρείκελα ( δεν αξίζουν σε καμιά περίπτωση τον τίτλο του πολιτικού αντιπάλου) ότι η βιομηχανία παρασκευής κατηγοριών δια της απαγγελίας ολόκληρου του ποινικού κώδικα(!) φαλήρησε. Η «Σαμαράς- Δένδιας και τοκογλύφοι Α.Ε» πάει για κλείσιμο. Ένας ολόληρος λαός κατάλαβε τις γελοιότητες που πράττουν εις βάρος ενός πολιτικού κόμματος, και συνεχώς ανερχομένης δύναμης. Η παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στο Σύνταγμα μετά από τις τιτάνιες προσπάθειες των καναλιών να παρουσιάσουν τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής ως εγκληματίες, καταδείκνυουν την ουσιαστική νίκη μας: Την Επανάσταση Συνειδήσεων. Όταν η ψυχή εγείρεται, δεν πίπτει ξανά. Οι Έλληνες εξήλθαν από το σπήλαιο της απάτης και της δουλείας, και είδαν κατάματα τον Ήλιο της Αλήθειας. Και όπως στον μύθο του μεγάλου μας φιλοσόφου, αυτοί με τη σειρά τους έχουν χρέος να επιστρέψουν στο σπήλαιο και να αφυπνίσουν όσους ακόμη υποφέρουν από τα απατηλά διλήμματα. Αυτός είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος της Ιδεολογίας μας, η συνειδητοποίηση ευθύνης και έπειτα η άμεση ανάληψη θέσεων μάχης. Η ανατροπή της δουλοπρέπειας και της αδιαφορίας είναι η πρώτη μεγάλη Νίκη μας. Δίχως την «έγερση» συνειδήσεων», δεν δύναται να επέλθει η πολιτική Νίκη.


     Παιδιά που τα κρατούσε από το χέρι η μητέρα τους, νήπια που τα κουβαλούσαν οι πατεράδες στους ώμους τους ήταν η εικόνα του Σαββάτου. Μαθητές και μαθήτριες από δημοτικό μέχρι λύκειο παρευρέθησαν στην συγκέντρωσή μας, να καταγγείλουν την αδικία του συστήματος και να απαιτήσουν την απελευθέρωση του Αρχηγού μας και των δύο εκλεκτών Συναγωνιστών μας. Οικογένειες προτίμησαν να έρθουν σε μια «εκδήλωση μίσους», παρά να καθήσουν μπροστά από την τηλεόραση . Ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες περιφρόνησαν την τρομοκρατία και τα ασύστολα ψεύδη των καναλιών και γίναμε μια γροθιά όλοι μαζί.


     Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι έχουμε δικαιωθεί στα μάτια του Λαού μας, των αγνών Ελλήνων.  Τώρα αν αυτή την ηθική αυτή δικαίωση, διαδεχθεί η νομική, αυτό το γνωρίζει μόνο ο Θεός. Μέχρι τότε και ως την Τελική Νίκη, Αγώνας. Αδιαπραγμάτευτος, ανυποχώρητος, ασυμβίβαστος.


Θαλής, Τ.Ο ΒΟΛΟΥ

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ