Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Γκρεμίζεται η σκευωρία: Καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή δεν έχουν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού!

Γκρεμίζεται η σκευωρία: Καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή δεν έχουν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού!


     Eλεύθεροι χωρίς όρους κρίθηκαν, με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, οι Δ. Λ. και Χ. Σ. σχετικά με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, που αφορά την σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. 

     Βέβαια, οι δύο κατηγορούμενοι επιστρέφουν στην φυλακή, όπου κρατούνται για την δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού στα Κάτω Πετράλωνα.
      Το δικαστικό συμβούλιο συνεδρίασε, μετά απο διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα στις εφέτες ανακρίτριες και τον εισαγγελέα, ως προς τα αν πρέπει να επιβληθεί προφυλάκιση στους δυο, οι οποίοι έδωσαν πολύωρες απολογίες στις δικαστικές λειτουργούς της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

     Οι δικαστές του Συμβουλίου τάχθηκαν με ψήφους 2 έναντι 1 υπέρ της εισαγγελικής άποψης, κρίνοντας οτι ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ... "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

     Και πώς να προκύψουν αφού οι εν λόγω κατηγορούμενοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή και δεν υφίσταται καμία εγκληματική οργάνωση, παρά μόνο στα όνειρα των σκευωρών!

     "Θαρραλέα" χαρακτήρισε την απόφαση σε δήλωση του, ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Χρ. Σ. Αντώνης Φούσσας. "Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον βούλευμα τόσο από νομικής όσο και από ουσιαστικής πλευράς και μάλιστα πρέπει να το χαρακτηρίσω και θαρραλέο. Υιοθετήθηκε ο ισχυρισμός ότι ο Χρ. Στ. δεν έχει καμία απολύτως σχέση με "εγκληματική οργάνωση" και πολύ περισσότερο με τη Χρυσή Αυγή".

     Επαναλαμβάνουμε: είναι θέμα χρόνου να καταπέσει πλήρως το σαθρό κατηγορητήριο, να λάμψει η Αλήθεια και οι μηχανορράφοι να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης!