Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΜΝΗΜΗ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ: Άπαντες παρόντες στο αιώνιο πεδίο - Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 7μμ



      Η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει και φέτος τους ηρωικούς υπερασπιστές των Θερμοπυλών με μία λιτή τελετή μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας τους

       Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου Εθνικιστές από ολόκληρη την Ελλάδα θα τελέσουμε το χρέος μας απέναντι στους Ήρωες και θα ανανεώσουμε τον όρκο προς τους προγόνους για συνέχιση των εθνικών αγώνων.

    Η μεταφορά στον χώρο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία από όλη τη χώρα. 

     Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τις Τοπικές Οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ…!


 konstadia3


ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ…


     Ο αριθμός των θυμάτων του συμμοριτοπολέμου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έφτασε στα 154.000 άτομα. Οι απώλειες του Ελληνικού Στρατού, όπως αναφέρονται στις αναφορές του Γενικού Επιτελείου Στρατού, έφτασαν στις 15.969 νεκρούς, τις 37.557 τραυματίες και τις 2.001 αγνοούμενους, δηλαδή συνολικά 55.527 άνδρες.

     Οι απώλειες των συμμοριτών ήταν 38.839 νεκροί, τραυματίες και αγνοούμενοι και 20.128 αιχμάλωτοι.

      Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, καταστράφηκαν 47.000 κατοικίες, 240 βιομηχανικές επιχειρήσεις και νοσοκομεία, 930 γέφυρες, 1.650 σχολεία. Εξοντώθηκαν 1.500.000 ζώα.

Μία άλλη επίπτωση, ήταν ο εξαιρετικά μεγάλος αριθμός των προσφύγων, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τα χωριά τους για να μην βρεθούν στο επίκεντρο των μαχών κυβερνητικού στρατού-ανταρτών, είτε πάλι επειδή εξαναγκάστηκαν, στη διάρκεια των μεγάλων εκκαθαριστικών επιχειρήσεων του εθνικού στρατού, ώστε να αποκοπεί κάθε δυνατότητα εφοδιασμού των αντάρτικων τμημάτων.

     Μέχρι το 1974 η πολιτεία απέδιδε τιμή σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την εξάπλωση του ‘’σιδηρούν παραπετάσματος’’ και στη χώρα μας. Δυστυχώς μετά τη μεταπολίτευση και ιδίως μετά το 1982 η ιστορία στην Ελλάδα άλλαξε και αντικαταστάθηκε από τα μυθεύματα των ηττημένων σε σημείο χλευασμού και διαπόμπευσης των νικητών. Με αποκορύφωμα την κυβέρνηση ‘’εθνικής ενότητας’’ του 1989 αναγνωρίστηκε η ‘’εθνική αντίσταση’’, στο πλαίσιο της εθνικής συμφιλίωσης, χωρίς όρους και προϋποθέσεις που οδήγησε στην πλήρη διαστρέβλωση των γεγονότων και στην εξύμνηση των αριστερών ανταρτών ως ‘’υπερηρώων’’, οι οποίοι όμως σκοπίμως δεν αναφέρεται με ποιους πολεμούσαν. Όλοι οι πολιτικοί ταγοί έκλιναν το γόνυ σε κομμουνιστικά μνημεία γυρνώντας την πλάτη στους τόπους θυσίας όπου σκοτώθηκαν ή μαρτύρησαν χιλιάδες εθνικά σκεπτόμενοι Έλληνες. Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε χωρίς κανένα αίσθημα ντροπής ή τύψεων το σύνθημα ‘’ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ’’ και να μη διαμαρτύρεται κανείς από την επίσημη πολιτεία ή τις τόσο ευαίσθητες δημοσιογραφικές ή εισαγγελικές αρχές.

     Φτάνει πια το ψέμα  και η πολιτική απάθεια ή ανεπάρκεια. Το ΚΚΕ ακόμη και σήμερα δεν αναγνωρίζει τα εγκληματικά του λάθη και δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει, έστω και ετεροχρονισμένα, συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό. Η Νέα Δημοκρατία και οι λοιποί του ‘’συνταγματικού τόξου’’ τι γνώμη έχουν για όλα αυτά; Καμία απολύτως αφού επέτρεψαν ή ενορχήστρωσαν την σημερινή επικρατούσα κατάσταση. Τα μεγάλα όμως ψέματα δεν κρατούν αιωνίως. Ήδη άρχισε η αμφισβήτηση του ψεύδους και αυτό τους ενοχλεί αφάνταστα. Διότι η αλήθεια είναι μια και μοναδική!

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Τελετές Εθνικής Μνήμης σε Γράμμο και Βίτσι - Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 9 π.μ.

 Τελετές Εθνικής Μνήμης σε Γράμμο και Βίτσι - Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 9 π.μ.

     Φέτος συμπληρώνονται 64 χρόνια από τη νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στα πεδία των μαχών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Στρατού στις μάχες του 1949. Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 09:00 το πρωί θα τελεστεί μνημόσυνο στις κορυφές των ορέων Γράμμος και Βίτσι στα Μνημεία των πεσόντων του Εθνικού Στρατού και καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος μας να παραστούν.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Βίτσι, Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 09.00: Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στους πεσόντες του Ελληνικού Στρατού


ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ 
ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!


Έθνος και Φυλή, δυο έννοιες αναπόσπαστες


     Ο Ηρόδοτος είχε θέσει ως συστατικά στοιχεία ενός έθνους το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον και το ομότροπον. Η κοινή γλώσσα, η κοινή θρησκεία και ο κοινός τρόπος ζωής είναι στοιχεία που ισχυροποιούν την ενότητα ενός έθνους. Μελετώντας την ιστορία μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι γλώσσα, θρησκεία, παραδόσεις δεν αρκούν από μόνα τους για τον χαρακτηρισμό ενός έθνους. Μπορεί να είναι ενοποιητικά στοιχεία, ωστόσο η ανυπαρξία κοινής φυλετικής προέλευσης οδηγεί αργά ή γρήγορα σε διάσπαση ή εξαφάνιση του έθνους.

    Κάθε έθνος αν βρεθεί ανεπηρέαστο, αναπτύσσει τη δική του γλώσσα και θρησκεία, ωστόσο αυτές μπορούν να του επιβληθούν και μετά από κατάκτηση. Στην δεύτερη περίπτωση, γίνονται επιφανειακά δεκτές με τη φυλή να αλλοιώνει τις επιδράσεις αυτές ώστε να ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεσή της. Η γλώσσα μιλιέται με διαφορετικό τρόπο και σιγά σιγά διαφοροποιείται μέχρι να γίνει ξεχωριστή διάλεκτος ή γλώσσα. Η θρησκεία υιοθετείται επιφανειακά και μετασχηματίζεται ώστε να ταιριάζει στον ψυχισμό της φυλής. Ο τρόπος ζωής μόνο στους τύπους αλλάζει. Πραγματική αλλαγή συμπεριφοράς συμβαίνει μόνο με την εισαγωγή αλλόφυλων. Όσοι περισσότεροι αλλόφυλοι εισέρχονται, τόσο η διάσπαση του έθνους θα πλησιάζει, λόγω των διαφορετικών κοινωνικών, πολιτιστικών, θρησκευτικών προτιμήσεων. Ένα κράτος, αν δεν είναι φυλετικα ομοιογενές, πρέπει να το επιδιώκει, ώστε να διατηρεί τη συνοχή του.

      Λαοί μικτοί, αλλά με κοινή θρησκεία, θεωρούμενοι ως "έθνος", οδηγήθηκαν γρήγορα σε διάσπαση σε επιμέρους εθνικά κράτη. Η καθολική Αυστροουγγαρία διεσπάσθη στις επιμέρους εθνότητες που την αποτελούσαν και την υπέσκαπταν. Επίσης, η γλώσσα, δεν αρκεί σε καμία περίπτωση για να χαρακτηρίσει ένα έθνος. Πολλές αραβόφωνες χώρες έχουν καμία ή ελάχιστη εθνολογική ή φυλετική σχέση μεταξύ τους. Κάθε ανθρώπινη φυλή διαθέτει τα δικά της ψυχικά χαρακτηριστικά, τα οποία διαφέρουν από αυτά των υπολοίπων. Ο τρόπος ζωής ενός έθνους είναι απ'ευθείας παράγωγο των ψυχικών χαρακτηριστικών της φυλής. Η θρησκευτική, γλωσσική και πολιτιστική έκφραση είναι δευτερεύοντα παράγωγα στοιχεία της φυλετικής συμπεριφοράς. Η Φυλή είναι συνεπώς ο βαθύτερος ενοποιητικός παράγοντας του Έθνους. 

ΠΗΓΗ : ΦΥΛΕΤΙΚΑ

Εμετική δήλωση αριστεριστή συμβούλου και εκπροσώπου του ΔΣΘ : «Μπάτσοι-Γουρούνια-Δολοφόνοι».Ο ΔΣΘ και πάλι αδρανεί στις ακροαριστερές προκλήσεις!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28-08-2013

Θέμα : Εμετική δήλωση αριστεριστή συμβούλου και εκπροσώπου του Δ.Σ.Θ.: «Μπάτσοι - Γουρούνια - Δολοφόνοι».

     
     Στις 26/08/2013, στην ομάδα επικοινωνίας «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ» της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης "facebook", της οποίας διαχειριστής τυγχάνει ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. Μ. Λαμτζίδης, ο εκλεγμένος στο Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. σύμβουλος Γ. Τζαμαδάνης, μέλος της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων, δημοσίευσε το εξής:

     George Tzamadanis
Η ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΕΝΤΩΝΕΙ..
ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ..

     Δεν θα ασχοληθούμε ούτε θα κρίνουμε  τον ίδιο τον κ. Τζαμαδάνη. Τα γραφόμενά του συμβαδίζουν με τις ιδέες του και εμείς απλόχερα του αναγνωρίζουμε το δικαίωμα που αυτός αρνείται σε εμάς: Το να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ούτως ή άλλως θεωρούμε ότι στην περίπτωση την δική του και των ομοϊδεατών του βρίσκει άριστη εφαρμογή η αρχαία ρήση «Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»

     Δεδομένης όμως της θεσμικής του θέσης, όντας ο ίδιος εκλεγμένος σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Λειτουργίας Δημοκρατικών Θεσμών του Δ.Σ.Θ. (σ.σ έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!) προκύπτουν κάποια ερωτήματα προς τρίτους:

     1) Θεωρούν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ότι η δήλωση «ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» αρμόζει σε εκλεγμένο εκπρόσωπο των δικηγόρων και δη υπεύθυνο της επιτροπής ελέγχου της λειτουργίας των δημοκρατικών μας θεσμών; 
     2) Πρόκειται ο Δ.Σ.Θ. να αποδοκιμάσει την δήλωση του συγκεκριμένου μέλους του και να τον καθαιρέσει άμεσα από την θέση του υπευθύνου της συγκεκριμένης επιτροπής; 
     3) Πρόκειται με ψήφισμά του το Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. να εκφράσει την υποστήριξή του στους Έλληνες Αστυνομικούς οι οποίοι συλλήβδην χαρακτηρίστηκαν «ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» από τον κ.Τζαμαδάνη, ή ο Δ.Σ.Θ. εκδίδει ψηφίσματα μόνο όταν πρόκειται να υποστηρίξει ακροαριστερούς υπόδικους για τρομοκρατικές πράξεις (βλ. περίπτωση Σακκά);
     4) Για ποιον λόγο η πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. συνεχίζει να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και να ενθαρρύνει διά της ανοχής της την ασυδοσία μιας ελαχίστης ακροαριστερής μειοψηφίας η οποία είτε στοχοποιεί τους Έλληνες αστυνομικούς χρησιμοποιώντας τους γνωστούς εμετικούς χαρακτηρισμούς (βλέπε επίμαχες δηλώσεις Τζαμαδάνη) είτε επιχειρεί την φίμωση της ελεύθερης έκφρασης συναδέλφων; (βλέπε αντισυγκέντρωση κατά την ίδρυση της Κ.Ε.Δ.)  
     5) Ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ.Θ. κ. Λαμτζίδης, ο οποίος είναι διαχειριστής της συγκεκριμένης διαδικτυακής ομάδας συζήτησης με την ονομασία «ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ» (η οποία αριθμεί περί τα 4.000 μέλη) αποδοκιμάζει την συγκεκριμένη δήλωση Τζαμαδάνη; Εάν ναι, για ποιον λόγο δεν την διέγραψε αμέσως, όπως πράττει πολλές φορές με μηνύματα άλλων συναδέλφων με τα οποία διαφωνεί;
     Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων ΤΙΜΑ  και ΣΕΒΕΤΑΙ τους Έλληνες Αστυνομικούς οι οποίοι ευσυνείδητα πράττουν το καθήκον τους, ακόμα και με τίμημα την ζωή τους. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους Έλληνες Αστυνομικούς, ως δικηγόροι, για τις εμετικές δηλώσεις του συγκεκριμένου εκπροσώπου του Δ.Σ.Θ. εναντίον τους. Και ζητάμε συγγνώμη εμείς, παρόλο που δεν ευθυνόμαστε, διότι ξέρουμε ότι κανείς από τους εκπροσώπους των συναδέλφων μας στον Δ.Σ.Θ. δεν πρόκειται να το πράξει. Οι μεν αριστεροί λόγω των αρρωστημένων ιδεοληψιών τους, οι δε «δεξιοί» επειδή φοβούνται μήπως οι αριστεροί τους χαρακτηρίσουν..... ....φασίστες!
     Η εκλογή εκπροσώπων της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Θ. που θα προκύψει στις επόμενες εκλογές, εγγυάται ότι η ασυδοσία των αριστεριστών εντός του Δ.Σ.Θ. θα λάβει τέλος και η φωνή της κοινής λογικής και της σοβαρότητας θα υπερισχύσει έναντι των ακροαριστερών κραυγών.


Θεσσαλονίκη, 28-08-2013

Γραφείο Τύπου
ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

64 χρόνια απο τις νικηφόρες μάχες του Εθνικού Στράτου στο Γράμμο-Βίτσι και την συντριβή της ξενοκίνητης κομμουνιστικής ανταρσίας



      Συμπληρώνονται 64 χρόνια από τις νικηφόρες μάχες του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο-Βίτσι και την συντριβή των κουμμουνιστοσυμμοριτών (1946-1949). Μια ξεχασμένη Εθνική νίκη είναι αυτή που γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες, μια νίκη που το αριστερό κράτος της μεταπολίτευσης θέλει να σβήσει. Είναι η τελική νίκη κατά του συμμοριτοπολέμου. Τον Αύγουστο του 1949 διεξήχθη η επιχείρηση "ΠΥΡΣΟΣ" στο Γράμμο, στο τελευταίο καταφύγιο των συμμοριτών, η πρώτη φάση της επιχείρησης, ο «ΠΥΡΣΟΣ A'», άρχισε τη νύχτα 2ας προς 3η Αυγούστου 1949 στον Γράμμο και ήταν παραπλανητικού χαρακτήρα, αποσκοπώντας να πείσει τον αντίπαλο ότι ήταν η κύρια επίθεση ώστε να τον καθηλώσει στις θέσεις του ή και να παρασύρει άλλες δυνάμεις των κουμμουνιστοσυμμοριτών από το Βίτσι που θα έσπευδαν να βοηθήσουν τους συντρόφους τους. H επιχείρηση ανατέθηκε σε μονάδες του A' Σώματος Στρατού, το οποίο, με δύο μεραρχίες και μία ανεξάρτητη ταξιαρχία υποστηριζόμενες από άλλα τμήματα πεζικού, πυροβολικό, άρματα μάχης και αεροπορία, αντιμετώπισε τις δυνάμεις των κουμμουνιστοσυμμοριτών, δύο μεραρχίες επίσης, αλλά με μειωμένη σύνθεση, δύο ανεξάρτητες ταξιαρχίες, δεκαέξι πυροβόλα, δύο όλμους και αντιαρματικά και αντιαεροπορικά πυροβόλα.


Η μία και μόνη φωτεινή ελπίδα! Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, η Επανάσταση που ευαγγελίστηκε ο Περικλής Γιαννόπουλος

 Επιδιώκοντας την Αυτάρκεια
«Και η διέξοδος αυτή η μία και μοναδική είναι: Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις Συνεπάγουσα και: Βαθύτατην Ηθικήν Επανάστασιν ήτοι: Επανάστασις Ατομική. Επανάστασις Κοινωνική. Επανάστασις Πολιτική. Επανάστασις Ιδεολογική. Επανάστασις Φιλολογική. Επανάστασις Καλλιτεχνική. Ναι. Βαθύτατη Πνευματική Επανάστασις, γεννώσα ΦΩΣ. Καταρρακνώσουσα με φώς τα Σκοτάδια και τα ψεύματα. Πνευματική Επανάστασις, εξεγείρουσα όλας τας Ηθικάς, Πνευματικάς και Υλικάς Δυνάμεις ολοκλήρου της Φυλής, ενούσα αυτάς και οδηγούσα αποφασιστικώς ίνα δημιουργηθή, διαπλασθή και υπάρξη τέλος: 1ον Νέον Εθνικόν Πνεύμα 2ον Νέον Εθνικόν Ιδανικόν 3ον Νέα Εθνική Πίστις“».

Περικλής Γιαννόπουλος

Περικλής Γιαννόπουλος: Η ξενομανία είναι αμορφωσιά

Περικλής Γιαννόπουλος: Η ξενομανία είναι αμορφωσιά

      Κτυπήσατε τὴν ξενομανίαν, ἄνθρωποι τῆς ἰδέας. Κρατήσατε ὅ,τι ἔχετε ἑλληνικόν, ἄνθρωποι τῆς λαϊκῆς καὶ τῆς μεσαίας καὶ τῆς ἀνωτέρας τάξεως.
 
      Κουβαληθῆτε ὅλοι εἰς τὴν ὁδὸν Πανεπιστημίου, ἀπέναντι τοῦ ζαχαροπλαστείου Γιανάκη, πλησίον τῆς πολυφήμου Lizie ἡ ὁποία σᾶς ἄδειασε τὴν τσέπην. Εἶνε τὸ μαγαζὶ τῆς λαίδης Ἔτζερτων τῆς ἀγγλίδος ἀριστοκράτιδος καὶ κυρίας τοῦ πρέσβεως τῆς Ἀγγλίας. Ἀνοίξατε τὰ μάτια σας καὶ κυττάξετε ἄνθρωποι θεόκουτοι καὶ ἀκαλαίσθητοι. Ἐκεῖ τὰ ὑφάσματα εἶνε τὰ κεντήματα τὰ ὁποῖα κάθε κόρη τοῦ λαοῦ γνωρίζει νὰ κεντᾷ ἄδουσα. Κυττάξετε τὰς τιμάς. Εἶνε ἀκριβώτερα ἀπὸ κάθε εὐρωπαϊκά. Διότι εἶνε ὡραιότερα ἀπο κάθε εὐρωπαϊκά. Αὐτὰ τὰ ὁποῖα σεῖς εἴχατε, ἡ..... κόρη δύναται νὰ τὰ κάμῃ, σεῖς ἔχετε αὐτὰ τὰ ὁποῖα κρύβετε πετᾶτε ἀπὸ τό φόρεμά σας ἀπὸ τήν σάλα σας διότι τὰ θεωρεῖτε πρόστυχα, αὐτὰ πωλοῦνται εἰς τὸ Λονδῖνον ὡς εὐγενέστατα καὶ ὡραιότατα. Ἐντροπή, ἄνθρωποι ἕλληνες νὰ ἐπιδεικνύετε τοιαύτην ἀκαλαισθησίαν. Ὅλα αὐτὰ τὰ ἰταλογαλλλικά καὶ γερμανοεβραϊκὰ πράγματα μὲ τὰ ὁποῖα ἐγεμίσατε τὰ σπήτια σας καταξοδευόμενοι, κλέπτοντες, ἀτιμαζόμενοι διὰ νὰ εὔρετε τὰ χρήματα, νομίζοντες ὅτι κάτι κάνετε, ὅτι θὰ φανεῖτε πολιτισμένοι, ὅλα αὐτὰ ἀκριβῶς εἶνε προστυχόταταβαναυσότατα καὶ σᾶς ἀποδεικνύουν φρικαλέαν ἀκαλαισθησίαν καὶ βαθὺ χωριατισμόν.
 
      Ἀρχίσετε ἀπὸ τὸ σπῆτι. Πετάξετε τὰ ταπέτα τὰ ψεύτικα ποὺ πληρώνετε τόσον ἀκριβὰ καὶ ἔπειτα ἀπὸ ἕνα χρόνον δὲν ἔχετε τίποτε. Βάλετε τὰς Ἑλληνικὰς ἀνδρομίδας τὰς αἰωνίους. Ὅλη ἡ Θεσσαλία, ὅλη ἡ Πελοπόννησος καλλιτεχνεῖ θαυμάσια εἴδη. Μὲ ἐλάχιστα χρήματα, ἔχετε ὡραιότατα πράγματα καὶ στερεότατα καὶ ἀσυγκρίτως εὐγενεστέρων χρωματισμῶν. Μὲ τίποτε ὡραιότερα καὶ πλουσιότερα δὲν εἶνε δυνατὸν νὰ στρώσῃ κανεὶς μίαν αἴθουσαν παρὰ μὲ τὰ ὁλόλευκα μαλλιαρὰ χαλιὰ ποὺ ἔχουν μόνον ἕνα μαῦρον περιθώριον. Εἰκοσιπέντε καὶ τριανταπέντε καὶ σαρανταπέντε δραχμὰς στοιχίζει μόνον ἡ μία εἰς τὰ μαγαζειὰ τοῦ Δημοπρατηρίου. Βάλετε τοὺς σοφάδες σας μὲ τὰ ὡραῖα ἐγχώρια ὑφάσματα εἰς τὴν θέσιν των. Καλλιτεχνήσατε μὲ τὰ χέρια σας τὰ ὡραῖα σκεπάσματα. Εἶνε πρόστυχοι καὶ γελοῖοι οἱ καναπέδες σας μὲ τὰ εὐρωπαϊκὰ παληόπανα τὰ ὁποῖα κάμνει ἡ Εὐρώπη διὰ τοὺς κουτοὺς καὶ βαρβάρους λαοὺς ποὺ φέρουν ὅλα τὰ μάρκα «διὰ τὴν Ἀνατολήν». Καὶ παρουσιάζετε κωμικώτατον θέαμα μὲ τοὺς καναπέδες σας ποὺ δὲν ξεύρετε νὰ καθήσετε ἐπάνω, καὶ εἶνε θεόκουτον καὶ ἀξιολύπητον πρᾶγμα νὰ μὴν ἔχετε ἕναν καναπὲ νὰ ἀναπαύσετε τὸ κόκκαλόν σας. Πετάξετε τὰ βάζα καὶ τὰ χρυσόχορτα καὶ ὅλα αὐτὰ τὰ παληοπράγματα τὰ μαζευμένα ἀπὸ τὰ εὐρωπαϊκὰ χωριά. Ἕνα κανάτι ξύλινον τῆς Κορίνθου ἀπὸ τὸ ἀρωματῶδες κυππαρίσι μὲ τὰ ὡραῖα του στεφάνια καὶ μὲ ὁλίγα ἄνθη τοῦ ἀγροῦ μέσα, εἶνε κομψοτέχνημα ποὺ θὰ τὸ ἐζήλευεν ὁ κάθε Εὐρωπαῖος καλλιτέχνης. Κάνετε τὰ ἔπιπλά σας ἀπὸ ξύλα τοῦ τόπου σας, ἀπὸ τὴν ἐληά σας, ἁπλᾶ, ἥσυχα, ἥμερα, ἀναπαυτικά. Μὴν τὰ μαυρίζετε σὰν νὰ σᾶς ἀπέθαναν δώδεκα παιδιὰ εἰς τὸν τόπον ποὺ δὲν μαυρίζει οὔτε τὸ μάρμαρον εἰς χιλιάδες χρόνια. Μία εἰκὼν συγχρόνου ζωγράφου ἰδικοῦ σας καὶ ἡ ἀτελεστάτη ὅλων ὡς χιλιάκις προτιμοτέρα καὶ εὐγενεστέρα, στολίζει ἑκατομμυριάκις περισσότερον τὴν σάλα σας, καὶ σᾶς ἀποδεικνύει ἑκατομμυριάκις πλέον πολιτισμένους παρὰ οἱ πεντακοσιόδραχμοι χρυσοκαθρέπται οἱ βαναυσότατοι ποὺ σᾶς ἀποδεικνύουν ἀκαλαισθήτους καὶ χρησιμεύουν μόνον διὰ νὰ κατακλίνωνται ἡ μῦγες εἰς χρυσὰ κρεβάτια.
 
      Ἕνας ἁπλοῦς σοφᾶς, μὲ ἕνα ὕφασμα χειροτεχνημένον, μὲ ἕνα ράφι ἀπὸ ἁπλοῦν ξῦλο, μὲ ὁλίγα ἁπλούστατα πράγματα ἑλληνικὰ καὶ γίνεσθε καὶ φαίνεσθε περισσότερον πολιτισμένος παρὰ ἐὰν ἐξοδεύσετε ὅλην σας τὴν περιουσίαν διὰ νὰ πάρετε πολυτελῆ Εὐρωπαϊκά πράγματα. Καὶ ἐπὶ τέλους διατί αὐτὴ ἡ κουταμάρα; Τί τοῦ χρεωστᾶτε τοῦ Ἰταλοῦ, τοῦ Γάλλου, τοῦ Γερμανοῦ διὰ νὰ δουλεύετε δι᾿ αὐτὸν καὶ νὰ τοῦ δίδετε ὅλον σας τὸ χρῆμα ποὺ κερδίζετε μὲ ἀγῶνας; Διατί νὰ σᾶς διευθύνῃ καὶ σᾶς ἐπιβάλλῃ τὸ γοῦστό του ὁ κάθε ἐργοστασιάρχης καὶ ἔμπορος τοῦ Μονάχου καὶ τῆς Μασσαλίας; Σεῖς δὲν εἶσθε ἄνθρωπος; δὲν ἔχετε γοῦστο; δὲν ἔχετε καὶ σεῖς δικαίωμα νὰ κάμετε μόδα οὔτε εἰς τὸν τόπον σας, οὔτε μέσα εἰς τὸ σπῆτι σας; Διατί νὰ εἶσθε Σκλάβοι;
 
      Ἀρχίσατε ἀπὸ τὸ σπῆτι σας νὰ πετᾶτε τὰ παληοπράγματα ποὺ ἐμαζεύσατε, πετᾶτε ἕνα ἕνα ἀντικαθιστῶντες αὐτὰ μὲ ἑλληνικά, ἕως ὅτου σιγὰ σιγὰ κατορθώσωμεν νὰ πετάξωμεν τὰ πάντα καὶ δημιουργήσωμεν ὅλοι μας τὸν κόσμον ὡραῖον ὅπως εἶναι ἡ γῆ μας, τὰ βουνά μας, ὅλα τὰ καλλιτεχνήματα τοῦ λαοῦ μας καὶ ἐνδύσωμεν τὰ πάντα ἀπὸ τὸ λίκνον ἕως τοῦ τάφου μὲ τὸ ὡραῖον ὁλόχαρο φῶς καὶ χρῶμα καὶ γραμμὰς τῆς Ἑλλάδος.
 
(Περικλῆς Γιαννόπουλος, «Ἡ ξενομανία», «Ὁ Νουμᾶς», ἀρ. 5, 16-1-1903). 

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας - Εξώδικος διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής προς τις αστυνομικές διευθύνσεις κεντρικής Μακεδονίας

     Κατόπιν πολυάριθμων καταγγελιών κατοίκων τουριστικών περιοχών της κεντρικής Μακεδονίας και κυρίως στους Νομούς Χαλκιδικής και Πιερίας, ότι πολυάριθμα οχήματα προερχόμενα από το κρατίδιο των σκοπίων φέρουν σε εμφανές σημείο των πινακίδων κυκλοφορίας τους την ένδειξη «ΜΚ», προσβάλλοντας την Εθνική συνείδηση των Ελλήνων, η Χρυσή Αυγή, σε συνέχεια της εκδήλωσης για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας στη Φλώρινα και της δυναμικής αντίδρασής της στις ανθελληνικές προκλήσεις των σκοπιανών στους συνοριακούς σταθμούς Νίκης και Ευζώνων, που είχε ως αποτέλεσμα να θορυβηθούν τα καθεστωτικά παπαγαλάκια του συστήματος, το νομικό τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή προέβη σε εξώδικη διαμαρτυρία προς όλες τις αστυνομικές διευθύνσεις κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να τηρηθούν τουλάχιστον τα προβλεπόμενα από την νομοθεσία:

Το εξώδικο:

Ελληνόφωνη σκοπιανή προπαγάνδα στους αιθέρες της Μακεδονίας μας

 
   Όσο οι πουλημένοι και σε εντεταλμένη υπηρεσία, σε καμία περίπτωση άσχετοι, ξεπουλάνε κάθε τι Εθνικό και κάθε τι Ελληνικό, εδώ στην ελεύθερη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας οι Σκοπιανοί έχουν καταλάβει τις κρατικές συχνότητες που έμειναν κενές, αλλά και να υπήρχαν τις υπερκαλύπτουν και κάνουν την προπαγάνδα τους. Με χρήματα κρατικά από Γαλλία και Γερμανία και με Ελληνόφωνο πρόγραμμα, μπαίνουν στα σπίτια μας και προσπαθούν να χτυπήσουν φλέβα με την κατήχηση των Ελληνόπουλων με την Σκοπιανή τους προπαγάνδα.
     Όταν ο πρωθυπουργός μας αναλώνεται σε δηλώσεις πράξεων σεξουαλικής ανεξαρτησίας και αυτοϊκανοποίησης,  ο Έλληνας υποβάλλεται στην σταλινικού τύπου προπαγάνδα με έντυπα μέσα που πλημμύρισαν πριν μερικούς μήνες το Κιλκίς με διαφήμιση των καζίνο στα Σκόπια και με τηλεοπτικό πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών «makedonija televizija», ΕΝΑ, ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ! Τώρα μάλιστα και με Ελληνόφωνο πρόγραμμα ραδιοφώνου. Τίποτα από αυτά όμως δεν είναι αρκετό για την Ελληνική πλευρά να δηλώσει κώλυμα στις διαπραγματεύσεις για το όνομα (είναι αηδιαστική ακόμα και η χρήση της λέξης διαπραγμάτευση για Εθνικό θέμα) και το συζητάει σαν να είναι μια φιλική προς την Ελλάδα χώρα που έχει πρόβλημα και αναζητάμε κοινή λύση.
      1000 αποφάσεις να βγουν ΥΠΕΡ μας, η Μακεδονία δεν θα μας χαριστεί. 1000 αποφάσεις να βγουν ΚΑΤΑ μας, η Μακεδονία δεν θα τους χαριστεί. Τα εδάφη, η Ιστορία και το δίκαιο κερδίζονται ΜΟΝΟ με τα όπλα. Το δίκαιο που θα υπάρχει είναι το δίκαιο του ισχυρού. Ο Ισχυρός είναι πάντα ο νικητής. Την δικαίωση λοιπόν και την ιστορία του νικητή στην Μακεδονία ΜΑΣ θα την γράψει όπως χιλιάδες χρόνια τώρα...Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΠΙΖΩΝ. Ζήτω η νίκη!



Νέα και ειδήσεις τα οποία αφορούν στους 'Ελληνες δικηγόρους.

21/08/2013,   Επείγουσα ενημέρωση: Ν. 4172/2013

    Σας ενημερώνουμε ότι με το άρθρο 105 του Ν. 4172/2013 (ΦΕΚ Α' 167/23-7-2013) τροποποιούνται τα άρθρα 691 παρ.4 και 693 παρ.1 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που αφορούν τις προσωρινές διαταγές και την υποχρεωτική κατάθεση της κύριας αγωγής στα ασφαλιστικά μέτρα.
    Επίσης, προστίθεται στο άρθρο 672Α η παρ. 2 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που αφορά διαφορές για άκυρη απόλυση εργαζομένου με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ή μεταβολή εργασιακής κατάστασης.
    Τέλος, με το άρθρο 106 του νόμου αυτού τίθενται μεταβατικές και καταργούμενες διατάξεις για τα ανωτέρω θέματα και καταργείται το άρθρο 732Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που προστέθηκε με το άρθρο 64 του Ν. 4193/2013.

 

 

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Είναι ΟΛΟΙ τους ΙΔΙΟΙ ;;;

 Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Η Χρυσή Αυγή δεν αναζητεί «στελέχη», ούτε γαλάζια, ούτε πράσινα!

Με αφορμή δημοσιεύματα του περιοδικού «Επίκαιρα»

     Ο βόθρος των υπογείων του κόμματος της Νέας Πασοκοκρατίας, έχει ξεχειλίσει για τα καλά και έτσι βλέπουμε να δημοσιεύονται σε έντυπα «ρεπορτάζ» υποτίθεται αξιόπιστα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην πραγματικότητα όλα αυτά τα δημοσιεύματα αναπαράγουν την προπαγάνδα του καθεστώτος ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν έχει στελέχη κι ότι δήθεν θέλει να γίνει ένα αστικό κόμμα! Καλά, δεν βλέπουν ότι σχεδόν ενάμιση χρόνο, που είμαστε πλέον κόμμα με εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο, δεν έχουμε «στρογγυλέψει» την γραμμή μας, όπως μας συμβουλεύουν κάποιοι κύκλοι;

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΓΙΟΖΙΠ ΜΠΡΟΖ – ΤΙΤΟ

TITO
   Ένα προσφάτως αποχαρακτηρισθέν έγγραφο της ΣΙΑ, που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα της (έχει και η ΣΙΑ ιστοσελίδα, αν τι νομίζατε…), υποστηρίζει πως ο «Ο Γιοζίπ Μπροζ Τίτο δεν είχε γιουγκοσλαβική καταγωγή». Αυτό προέκυψε από μια ανάλυση της φωνής του Τίτο, σε ομιλία που είχε πραγματοποιήσει το 1977.
    Σύμφωνα, λοιπόν, με το έγγραφο, η ξενική προφορά στον τρόπο με τον οποίο μιλούσε τη μητρική του σερβο-κροατική σημαίνει πως, στην πραγματικότητα, η μητρική του -ή τουλάχιστον αυτή που μπορεί να θεωρηθεί πως είναι κοντύτερα στη μητρική του- ήταν είτε τα ρωσικά είτε τα πολωνικά. Έτσι, τα… ξεφτέρια της ΣΙΑ συμπεραίνουν πως «δεν ήταν μετά βεβαιότητας Γιουγκοσλάβος» και πως «θα ήταν λογικό να υποθέσει κάποιος ότι ο Τίτο ήταν είτε Ρώσος είτε Πολωνός».
    Μάλλον κάποιον κορόιδευαν οι πράκτορες, διότι είναι παγκοίνως γνωστό ότι ο Τίτο δεν ήταν ούτε Σέρβος, ούτε Κροάτης (κι ας έτυχε να γεννηθεί στην Κροατία), ούτε Σλοβένος, ούτε Πολωνός, ούτε βεβαίως Ρώσσος, ήταν εβραίος! Προφανώς, από την οικογένεια θα έμαθε τα «γίντις» κι όταν μεγάλωσε έμαθε και τα σερβο-κροατικά, ως ξένη γλώσσα…


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ 66 ΧΡΟΝΙΑ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ…

PORTER-400x227
     Το 1947, ο Πωλ Πόρτερ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Αμερικανική βοήθεια στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τη χώρα προκειμένου να υποβάλει τα συμπεράσματά του. Συνέταξε τη γνωστή έκθεση ή Μνημόνιο Πόρτερ. Σε αυτή την έκθεση, περιγράφεται η Ελλάδα πριν από 66 χρόνια. Οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες, οι εφοπλιστές και βέβαια ο απλός κόσμος. Διαβάστε τα συμπεράσματα του Πόρτερ και βρείτε τις διαφορές με σήμερα. Η Ελλάδα είναι 66 χρόνια πίσω.
Γράφει ο Πόρτερ.

Ο Π.Α.Ο.Κ., Η ΣΑΛΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ

_
     Μια σκοπιανή σημαία-κουρελόπανο τόλμησαν να σηκώσουν στις εξέδρες οπαδοί της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Σάλκε, κατά τη διάρκεια του αγώνα Σάλκε-ΠΑΟΚ. Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του υπευθύνου ασφαλείας του ΠΑΟΚ, ο οποίος εξήγησε πως έχει το θέμα στον παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ και απαίτησε την άμεση απόσυρση του κουρελόπανου. Πράγματι, ο παρατηρητής έδωσε με τη σειρά του εντολή στην αστυνομία, η οποία ανέβηκε στην κερκίδα και με επεισοδιακό απέσπασε την κουρελαρία.
      Εξηγούμεθα για να μην παρεξηγηθούμε: Ο γράφων δεν έχει και τόσο… καλή σχέση με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες, έχει να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα πάνω από 10 χρόνια, αλλά εδώ είναι εθνικό το θέμα. Μπράβο, λοιπόν, στους υπευθύνους του ΠΑΟΚ, για την εθνική ευαισθησία τους!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Πρώτο βήμα συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα: Μαζί στις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής

Πρώτο βήμα συγκυβέρνησης ΝΔ - Σύριζα: Μαζί στις συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής

     Με γοργά και σταθερά βήματα προχωρά το εναλλακτικό σχέδιο του συστήματος για την επόμενη μέρα, όταν θα έχουν καταρρεύσει δηλαδή όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" και ο μόνος τρόπος αποτροπής του κινδύνου της Χρυσής Αυγής, η οποία θα έχει γιγαντωθεί σε δυσθεώρητα ποσοστά, θα είναι η συνεργασία και η συγκυβέρνηση ΝΔ με Σύριζα.
     Ο δρόμος έχει ανοίξει ύστερα από μπαράζ δηλώσεων... δημοκρατικών στελεχών που ανησυχούν από την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τώρα πραγματώνεται η πρώτη συνεργασία από τα παπαγαλάκια των δυο κομμάτων, το antinews και την "Αυγή". Η φυλλάδα του Σύριζα, δημοσίευσε χθες μια από τις χιλιοειπωμένες γελοίες συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής, ότι δήθεν χρηματοδοτείται από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Για να στηρίξει μάλιστα τα αποκυήματα φαντασίας αρρωστημένων αριστερών μυαλών χρησιμοποίησε ως πηγή τα ψεύδη του Σαμαρικού antinews που πέταγε λάσπη απεγνωσμένα προς πάσα κατεύθυνση, ύστερα από τον πανικό που ένιωσε στο πετσί του το καθεστώς μετά την τελευταία διανομή τροφίμων στον Σταθμό Λαρίσης. Σημειώνουμε πως πρόκειται για κείμενο που γράφτηκε σχεδόν πριν ένα μήνα και αναπαρήγαγε χθες η "Αυγή".

     Είναι τόσο γελοία τα επιχειρήματα, με τα οποία μάταια προσπαθούν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή που είναι ανάξια λόγου. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως κατά την "εμπεριστατωμένη"¨άποψη του συντάκτη όλοι οι άνθρωποι που παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας είναι φουσκωτοί, κουρεμένοι γουλί και άρα... Χρυσαυγίτες. Μάλιστα, αυτοί λειτουργούν ως ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στο μεγάλο κεφάλαιο και την Χρυσή Αυγή και δεν καταδέχονται να πληρώνονται για την δουλειά τους, καθώς οι μισθοί τους πηγαίνουν απευθείας από τον επιχειρηματία στο ταμείο του κόμματος. Τους αρκεί να είναι στην φύλαξη σημαντικών προσώπων..
     Ειλικρινά, αναρωτιόμαστε ακόμα κι αν οι ίδιοι οι συντάκτες αυτών των ηλιθιοτήτων πιστεύουν αυτά που γράφουν. Παραμένουν φαίνεται πιστοί στο δόγμα πως όσο πιο μεγάλο είναι ένα ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται. Τέλος, για ακόμα μια φορά θα προτρέψουμε τους συκοφάντες να αναφέρουν έστω και ΕΝΑ όνομα μεγαλοεπιχειρηματία που χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή. Ακόμα σιγή ιχθύος... Είναι υποκριτές, και γελοίοι συκοφάντες, καθώς δεν μπορούν να διανοηθούν πως υπάρχουν ακόμα Ιδεολόγοι και συναγωνιστές που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή από το υστέρημα τους.
     Μετά την είσοδο του Κινήματος στην Βουλή οι συναγωνιστές - βουλευτές παραμένουν πιστοί στην προεκλογική εξαγγελία για την επιστροφή των κρατικών χρηματοδοτήσεων στον Ελληνικό Λαό και αυτοί είναι οι βασικοί πυλώνες χρηματοδότησης των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης του Κινήματος. Ας το βουλώσουν, λοιπόν, μια και καλή τα παπαγαλάκια του καθεστώτος και ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, καθώς αυτοί συναγελάζονται καθημερινά με τα μεγάλα εκδοτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, κάνοντας τους τα χατίρια και από την άλλη τσεπώνουν τις παχυλές βουλευτικές αποζημιώσεις και τις κρατικές χρηματοδοτήσεις, μη δίνοντας ούτε τα ψίχουλα στον Ελληνικό Λαό που πένεται.

ΠΗΓΗ : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μουσείο Κεμάλ φτιάχνει ο Μπουτάρης

     Σε μία νέα πρόκληση εναντίον των πολιτών της Θεσσαλονίκης προβαίνει ο δήμαρχος των τούρκων, ο εχθρός κάθε τι ελληνικού, ο Γιάννης Μπουτάρης. Μετά την απαγόρευση της εκδήλωση των Ποντίων για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, μετά την παρέλαση των ανώμαλων, τώρα φτιάχνει και μουσείο Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη.
Θα περίμενε κανείς ότι πρόκειται περί αστείου, όμως δεν είναι. Το λογικό θα ήταν να μην μπορεί κάποιος να είναι τόσο ανάλγητος, ώστε να δημιουργήσει ένα μνημείο για τον σφαγέα του Ελληνισμού. Ιδιαιτέρως δε όταν αυτό πρόκειται να συμβεί στην Θεσσαλονίκη, όπου ακόμα ζουν μερικοί από αυτούς που έζησαν την Μικρασιατική Καταστροφή, τον απότομο ξεριζωμό του Ελληνισμού, που ονομάστηκε «συνωστισμός» από την Ρεπούση.
     Στην νεοφιλελεύθερη λογική των μνημονίων, αλλά και της μαρξιστικής αντίληψης των πραγμάτων, το κέρδος είναι υπέρ άνω όλων και τα πάντα, ακόμα και η ίδια μας η ψυχή, θα πρέπει να κάνει στην άκρη, προκειμένου να αποκτηθεί περισσότερος πλούτος. Το μουσείο Κεμάλ, στην σκέψη του Μπουτάρη, όμως, δεν αποσκοπεί στην απόκτηση κερδών. Αποσκοπεί στην διάλυση της εθνικής συνειδήσεως, ώστε να καταστεί η Θεσσαλονίκη μία πολυπολιτισμική χώρα και να δημιουργηθεί εν τέλει η «Ιερουσαλήμ των Βαλκανίων», όπως την ονειρεύονται οι Ιουδαίοι ταγοί της παγκοσμιοποίσης.
     Αποτελεί πραγματικά ντροπή για την χώρα να διοικούν δήμους της άνθρωποι, όπως ο Μπουτάρης και ο Καμίνης. Άνθρωποι που θέτουν υπέρ άνω όλων την εξυπηρέτηση των ιδεολογικών τους αγκυλώσεων, εις βάρος των πολιτών. Ο Λαός της Θεσσαλονίκης, όπως και αυτός της Αθήνας έχουν αντιληφθεί την συμπαιγνία που έπαιξαν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» στηρίζοντας με κάθε τρόπο – νόμιμο ή παράνομο – τους δημάρχους αυτούς, οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς να γίνουν αντικείμενο γιούχας. 

ΠΗΓΗ : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ισαάκ, Σολωμέ, δεν θα σας ξεχνώ ποτέ

Ισαάκ, Σολωμέ, δεν θα σας ξεχνώ ποτέ

     «Κι αν από τώρα κι ύστερα σου λείψουν όλες οι σκάλες, πρέπει να μάθεις να πατείς στο ίδιο σου το κεφάλι: πώς αλλιώς θάθελες ν' ανέβεις ψηλότερα; ...
«Εσύ, όμως, Ζαρατούστρα, θέλησες να δεις την αιτία και το βάθος όλων των πραγμάτων: γι' αυτό πρέπει ν' ανέβεις πάνω από τον ίδιο τον εαυτό σου, -πέρα, ψηλά, ίσαμε ν΄αφήσεις κάτω σου και τ' αστέρια σου ακόμα.»
     F. Nietzsche, Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα, ΙΙΙ, ( «Ο Oδοιπόρος»)

Ακόμα και οι πακιστανοί “έφτυσαν” τον Μπουτάρη...


Ακόμα και οι πακιστανοί “έφτυσαν” τον Μπουτάρη...
         Λειτούργησε στην Θεσσαλονίκη ξανά το Γενί Τζαμί, το οποίο κτίστηκε το 1902 για τους εβραίους που είχαν εξισλαμιστεί επί τουρκοκρατίας.
       Η επίσημη κρατική ραδιοτηλεόραση της τουρκίας TRT μεταδίδει:
    "Για πρώτη φορά τελέστηκε πρωινή προσευχή και προσευχή του Μπαϊραμιού έπειτα από 90 χρόνια στο Yeni Cami της Θεσσαλονίκης, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Θεωρείται ιστορική εξέλιξη η λειτουργία του τζαμιού έστω και για μια μέρα ως χώρος λατρείας. Ο δήμος της Θεσσαλονίκης τον περασμένο Μάρτιο είχε επιτρέψει την τέλεση προσευχής στο τζαμί που έπαυσε να λειτουργεί ως τέμενος το 1923. Ο δήμος που σφυγμομέτρησε τον παλμό της ελληνικής κοινής γνώμης με αυτήν την πρώτη πρωτοβουλία, αυτή την φορά ανακοίνωσε ότι το τζαμί θα λειτουργήσει ως τέμενος για την προσευχή του Μπαϊραμιού."

       Ο Μπουτάρης προκάλεσε για άλλη μια φορά το κοινό αίσθημα της πόλης, που μόλις εόρτασε τα 100 χρόνια της Απελευθέρωσής της από τον τουρκικό ζυγό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ι.Ν. Αγ.Σοφίας Νίκαιας και Τραπεζούντας έχουν μετατραπεί σε τζαμιά από τους τούρκους. Η προκλητική στάση του δήμου ενάντια στο λαϊκό αίσθημα, δεν έμεινε απαρατήρητη ακόμα και από τους πακιστανούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι μαζικά δεν συμμετείχαν στην εκδήλωση, με αποτέλεσμα να αποτύχει παταγωδώς!
      Για να σώσει την κατάσταση ο Μπουτάρης εξέδωσε κατόπιν "εορτής" ανακοίνωση για να δικαιολογήσει την αποτυχία του:
      "Τηρώντας την υπόσχεσή μας, διαθέσαμε το Γενί Τζαμί για την τέλεση της προσευχής της λύσης της νηστείας του Ραμαζανιού. Σκοπός μας είναι να διευκολύνουμε τόσο τους μουσουλμάνους κατοίκους της πόλης όσο και τους μουσουλμάνους επισκέπτες που αποφάσισαν να γιορτάσουν τον τερματισμό της νηστείας του Ραμαζανιού στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή, τιμώντας έτσι τη μεγάλη θρησκευτική γιορτή του Ισλάμ"Ο Μπουτάρης απέδωσε τη μικρή συμμετοχή πιστών στην πρωινή προσευχή στο Γενί Τζαμί "στην ελλιπή ενημέρωση από την πλευρά των μουσουλμανικών κοινοτήτων" κι επανέλαβε ότι, "αποτελεί πάγια θέση μας η διευκόλυνση της άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων των μουσουλμάνων κατοίκων και επισκεπτών στις μεγάλες εορτές του Ισλάμ"

      Κάποιος να ενημερώσει τον λαθροδήμαρχο ότι η Θεσσαλονίκη είναι πόλη Ορθόδοξη και Ελληνική και θα παραμείνει έτσι με όποιο κόστος!

ΠΗΓΗ : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η συγκυβέρνηση ετοιμάζει πλειστηριασμούς για 15.000 πρώτες κατοικίες Ελλήνων

Η συγκυβέρνηση ετοιμάζει πλειστηριασμούς για 15.000 πρώτες κατοικίες Ελλήνων
      Ανοίγουν νομοθετικά την κερκόπορτα για να πάρουν οι τοκογλύφοι την πρώτη κατοικία των Ελλήνων!
      Στην άρση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας προχωρά από το 2014 η κυβέρνηση και σύντομα το υπουργείο Ανάπτυξης θα καταθέσει στη Βουλή νομοσχέδιο βάσει του οποίου θα βγουν σε πλειστηριασμό οι πρώτες κατοικίες περίπου 15.000 ιδιοκτητών, οι οποίοι δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους.
      Οι τροϊκανοί νομοθέτες φοβούμενοι τις λαϊκές αντιδράσεις, προβλέπουν να δοθεί χάρη σε όσους οφείλουν δόσεις δανείων τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε και η κρίση κορυφώθηκε. Ένα νομικό πυροτέχνημα για να χρυσώσουν το χάπι, εφόσον μετά το πέρας αυτού του διαστήματος οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που θα εξακολουθούν να είναι άνεργοι ή να έχουν χαμηλά εισοδήματα δεν θα είναι μέσα στην τριετία χάριτος και θα χάνουν οριστικά το σπίτι τους!
      Στο υπουργείο θεωρούν ότι η τριετία είναι ένα λογικό διάστημα να οφείλει κάποιος χρήματα για το ακίνητό του, καθώς μεγαλύτερο διάστημα σημαίνει αποχή από τις υποχρεώσεις του. Οι “νομοθέτες” δεν κάνουν λόγο όμως για το αν ο ιδιοκτήτης είναι άνεργος ή μισθωτός των 400 ευρώ ή για το ότι η φορολογία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια 100% και ο μέσος Έλληνας πολίτης έχει χάσει τουλάχιστον το 60% της αγοραστικής δύναμης που είχε πριν το μνημόνιο.
      Για άλλη μια φορά η Χρυσή Αυγή δυστυχώς επιβεβαιώνεται για τα σχέδια εκμηδενισμού του Έλληνα πολίτη. Την μια εβδομάδα βγαίνει μια φήμη, την επόμενη εβδομάδα ένα “δημοσίευμα με βάσιμες πληροφορίες” και την επόμενη περνάει μια τροπολογία “σφήνα” σε ένα ξεκάρφωτο νομοσχέδιο και ο Έλληνας μένει άμεσα δίχως σπίτι, βλέποντας τους κλέφτες πολιτικάντηδες να ζουν και να βασιλεύουν εις βάρος τουΑν δεν είναι αυτό τυραννία τότε τί είναι;

      Χρυσή Αυγή για ένα αυτάρκες και ισχυρό κοινωνικό κράτος! 


ΠΗΓΗ : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Νέα και ειδήσεις τα οποία αφορούν στους 'Ελληνες δικηγόρους.


21/08/2013,   Επείγουσα ενημέρωση: Ν. 4172/2013

     Σας ενημερώνουμε ότι με το άρθρο 105 του Ν. 4172/2013 (ΦΕΚ Α' 167/23-7-2013) τροποποιούνται τα άρθρα 691 παρ.4 και 693 παρ.1 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που αφορούν τις προσωρινές διαταγές και την υποχρεωτική κατάθεση της κύριας αγωγής στα ασφαλιστικά μέτρα.

     Επίσης, προστίθεται στο άρθρο 672Α η παρ. 2 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που αφορά διαφορές για άκυρη απόλυση εργαζομένου με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ή μεταβολή εργασιακής κατάστασης.

     Τέλος, με το άρθρο 106 του νόμου αυτού τίθενται μεταβατικές και καταργούμενες διατάξεις για τα ανωτέρω θέματα και καταργείται το άρθρο 732Α του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που προστέθηκε με το άρθρο 64 του Ν. 4193/2013.

Περισσότερα στο συνημμένο

ΠΗΓΗ : Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε! Ο Ελληνισμός υμνεί την Υπέρμαχο Στρατηγό της Πίστεώς μας

     Σύσσωμος ο Ελληνισμός υμνεί την Υπεραγία Θεοτόκο της Πίστεώς μας, την Υπέρμαχο Στρατηγό της Ιστορίας μας. Είθε η Μεγαλόχαρη των Ελλήνων να φωτίζει το Έθνος μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία είναι περισσότερο επίκαιρος από ποτέ. Η Χρυσή Αυγή εύχεται χρόνια καλά και ελεύθερα σε όλους τους Έλληνες.


Ύμνος του Αγίου Νεκταρίου προς την Παναγία

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Νέα και ειδήσεις τα οποία αφορούν στους 'Ελληνες δικηγόρους.

 


  ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ Ν.4164/2013

   O Νόμος 4164/2013 "Συμπλήρωση των διατάξεων περί Εθνικού Κτηματολογίου και άλλες  ρυθμίσεις" επέφερε σημαντικές τροποποιήσεις σε διατάξεις του κτηματολογίου. Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο της συντονιστικής επιτροπής συμβολαιογραφικών συλλόγων Ελλάδας:

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Νέα και ειδήσεις τα οποία αφορούν στους 'Ελληνες δικηγόρους.

  01/08/2013,   Έναρξη ισχύος του άρθρου 5 του Ν. 2308/95 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4164/13 για τη σύνταξη συμβολαίων κλπ 

     ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε ενημέρωση απο το Κτηματολόγιο σχετικά με την έναρξη ισχύος του άρθρου 5 του Ν. 2308/95 όπως τροποποιήθηκε με το Ν.4164/13 για τη σύνταξη συμβολαίων κλπ.
  

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

4η Αυγούστου 1936 – Αφιέρωμα στο Εθνικό Κράτος ,στον Εθνικό Κυβερνήτη και στο Έργο του




«Τέσσερα άστρα γύρω-γύρω
Κι είναι στη μέση ήλιος λαμπρός
Τέσσερα χρόνια όλο μύρο
Κι ο ήλιος ο Αρχηγός».

 «Έχω πίστη στον Χριστούλη
Σεβασμό στον Βασιλιά
Σαν μεγάλο πατερούλη
Αγαπώ τον Μεταξά».

(Ποιήματα του τότε νεολαίου της ΕΟΝ Μίκη Θεοδωράκη -του γνωστού- το πρώτο γραμμένο το 1940 αφιερωμένο στα 4 χρόνια διακυβερνήσεως της χώρας από το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου και το δεύτερο αφιερωμένο στον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά).