Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Παλλαϊκή απαίτηση: Άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής



Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και δύο βουλευτές ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, το οποίο ψήφισαν μισό εκατομμύριο Έλληνες και σήμερα υποστηρίζουν οι υπερδιπλάσιοι, βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι εξαιτίας της αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης από μέρους της ξενόδουλης κυβέρνησης Σαμαρά εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.


Τα «ενοχοποιητικά» στοιχεία με βάση τα οποία το αντεθνικό Καθεστώς προχώρησε στην αντισυνταγματική αυτή μεθόδευση είναι λίγο-πολύ γνωστά και έχουν γίνει το αντικείμενο της χλεύης του Ελληνικού Λαού προς την πραγματική εγκληματική συμμορία, εκείνη της κυβέρνησης του μνημονίου: τανκς έτοιμα να εισβάλλουν στη Βουλή, αμνοερίφια που σφάζονται για εκπαίδευση μελών, κρυμμένο οπλοστάσιο με χιλιάδες όπλα έτοιμα προς χρήση, «σκοτεινοί» χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής. Το σαθρό και γελοίο κατηγορητήριο εμπλουτίστηκε εσχάτως με νέες αθλιότητες περί ταγμάτων εφόδου από 10χρονα και εκπαιδευμένα σκυλιά που επιτίθενται σε λαθρομετανάστες και αριστεριστές, δίνοντας ακόμη πιο κωμικό χαρακτήρα στην πολιτική σκευωρία.


Όμως ο Ελληνικός Λαός, εξαθλιωμένος από την κυβέρνηση των υποτακτικών της Τρόικα και καθημερινό θύμα της εγκληματικής δράσης και της ασυδοσίας συμμοριών λαθρομεταναστών και αριστεριστών, δεν είναι διατεθειμένος να συμμετέχει σε αυτό το πανηγύρι Καθεστώτος και μέσων εξαπάτησης. Το αντεθνικό Καθεστώς τρέμει και αυτό αποδεικνύεται από την παράνομη και απαράδεκτη απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να απαγορεύσει την πορεία προς το υπουργείο Δικαιοσύνης! Κράτος και αριστερό παρακράτος ευελπιστούν πως με τέτοιες μεθοδεύσεις θα λυγίσουν τους Εθνικιστές. Πλανώνται και μάλιστα οικτρά!


Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα καλείται κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να δώσει το δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής, ώστε να απαιτήσει σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός από το Καθεστώς του Μνημονίου, την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των πολιτικών κρατουμένων Ν. Μιχαλολιάκου, Χ. Παππά και Ι. Λαγού.


Η κυβέρνηση των υπηρετών των διεθνών τοκογλύφων εκτέλεσε τα σχέδια των ξένων κέντρων εξουσίας. Οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι εξαπέλυσαν τη λάσπη και τα ψεύδη τους. Το απόγευμα του Σαββάτου όμως, ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Ελληνικός Λαός!



ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Επείγουσα δημοσιογραφική έρευνα σε εξέλιξη...



         Έντονη διαφωνία μεταξύ των εγκρίτων δημοσιογράφων κ.κ. Χαρδαβέλα και Χατζηνικολάου  ,προέκυψε σε σχέση με  περιστατικό ...ακρωτηριασμού μαθητή από χρυσαυγίτες ,το οποίο-φυσικά-πρωτοδημοσίευσε η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ .

     Συγκεκριμένα ,ο  κ.Χαρδαβέλας στην ιστοσελίδα του ισχυρίζεται ότι  οι χρυσαυγίτες του έκοψαν το αυτί!Αντίθετη άποψη έχει όμως ο κ.Χατζηνικολάου,ο οποίος στην δική του ιστοσελίδα αναφέρει ότι...οι χρυσαυγίτες του έκοψαν όχι το αυτί,αλλά ...την μύτη!!!

     Καλούνται οι ως άνω έγκριτοι φωστήρες της δημοσιογραφίας να συνέλθουν σε κοινή σύσκεψη μετά των επιτελείων τους,ώστε να μπορέσουν τελικά να ταυτοποιήσουν το επίμαχο όργανο του ανθρωπίνου σώματος.Για να τους διευκολύνουμε στην έρευνά τους,παραθέτουμε την παρακείμενη φωτογραφία .

Μακάριοι οἱ πεινῶντες καὶ διψῶντες τὴν δικαιοσύνην...




   «Οι χρυσαυγίτες αντίθετα από τις συνήθειες που επικρατούν, έχουν θεσπίσει μεταξύ τους μυστικούς κανόνες απ’ τους οποίους όσοι δεν παραβαίνουν τον νόμο βγαίνουν στο φως, ενώ όσοι τελούνται κατά τρόπο που αντιβαίνει στα ήθη μένουν κρυφοί. Η λεγόμενη αγάπη που τους ενώνει οφείλεται στον κοινό κίνδυνο που διατρέχουν και ο κίνδυνος ωθεί στην συντροφικότητα ισχυρότερα από κάθε όρκο. Όσα για τα πιστεύω τους έχουν βάρβαρη προέλευση. Σε αυτά που τους αρέσει να κάνουν και να διδάσκουν οι χρυσαυγίτες επιδίδονται κρυφά και όχι χωρίς λόγο, παρά για να αποφύγουν τα ισόβια που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια τους. Δεν υπάρχει τίποτα σπουδαίο ή καινούριο στην ιδεολογία τους».


     Το παραπάνω κείμενο θα μπορούσε να είναι απόσπασμα από πόρισμα επίορκου εισαγγελέα για την Χρυσή Αυγή, ενός εντεταλμένου δημοσιογράφου κατά του Λαϊκού Συνδέσμου ή οποιουδήποτε θέλει με το στανιό να κατηγορήσει το νόμιμο πολιτικό κόμμα. 

     Επέλεξα αυτό το κείμενο για να έναν σαφή παραλληλισμό. Το ανωτέρω κείμενο δεν είναι του γράφοντα, αλλά ένα κείμενο του 178 μ.Χ., γραμμένο  από τον ελληνορωμαίο φιλόσοφο Κέλσο και έχει τίτλο Αληθής Λόγος. Το κείμενο γράφτηκε για να πολεμήσει τους Χριστιανούς και τους κατηγορεί με όλα τα ψεύδη που ανωτέρω αναφέρει και που κυκλοφορούσαν ευρέως την εποχή εκείνη.  Εγώ αντί για Χριστιανός έβαλα το Χρυσαυγίτης και αντί για θάνατος έβαλα τη λέξη ισόβια. Το έπραξα μόνον και μόνον για να καταδείξω την ομοιότητα. Παρόμοια κείμενα κατηγορούσαν τους Χριστιανούς για αιμομιξία, θυέστια δείπνα, οιδιπόδειες μίξεις, ανθρωποθυσίες και ανθρωποφαγία. Σήμερα το αντίστοιχό τους έχουν οι κατηγορίες για ποδόσφαιρο με κεφάλια Πακιστανών, τα βασανιστήρια αλλοδαπών, η ευγονική και η ευθανασία για τα άτομα με σωματική η ψυχική αναπηρία, τα κρυμμένα οπλοστάσια,η σφαγή αμνοεριφίων, η χρηματοδότηση εφοπλιστών, ο σκοπός της κατάλυσης του πολιτεύματος κ.α.


     Αποδεικνύεται περίτρανα με το παρόν ότι όπως κυνηγούσε το σύστημα της εποχής τους τους πρώτους Χριστιανούς με συκοφαντίες και ψεύδη, το ίδιο κάνει και σήμερα το καταστημένο. Και τότε το σύστημα κυνηγούσε του αθώους Χριστιανούς και σήμερα το σύστημα κυνηγάει τους αθώους Χρυσαυγίτες. Τότε όμως το σύστημα και η δικαιοσύνη κρατούσε τα προσχήματα καταδικάζοντάς τους όχι για τα παραπάνω αλλά γιατί δεν θυσίασαν στα είδωλα. Μία κατηγορία τουλάχιστον αληθινή για τα δεδομένα του κατεστημένου. Δεν τους φυλάκισαν για τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Αποδεικνύοντας ότι η ρωμαϊκή δικαιοσύνη ήταν πιο δίκαιη από την σημερινή και ας πέρασαν 18 αιώνες. 


     Όπως η ιστορία απέδειξε και όλοι μας γνωρίζουν το ψεύδος των φημών που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή, έτσι και σήμερα όλο και περισσότερο αντιλαμβάνονται τα ψεύδη που κυκλοφορεί το σύστημα, με κάθε μέσο και ιδίως διά του τύπου, κατά του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Σήμερα γνωρίζουμε τα ψεύδη κατά των Χριστιανών, σε πολύ πιο λίγο χρόνο θα καταφανούν και τα ψεύδη κατά των Χρυσαυγιτών. 


ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! 


Απόστολος Τζαρός 
(Δικηγόρος – Θεολόγος)

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Ξεσκεπάσαμε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Θεσσαλονίκη: Ξεσκεπάσαμε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ


     
     Με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση για την αποκάλυψη της σκευωρίας που στήθηκε από κυβέρνηση και ΜΜΕ με αποτέλεσμα την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού. Η αίθουσα του ξενοδοχείου Φιλίππειον αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και τους διαδρόμους του ξενοδοχείου. 






Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο Διαχρονικός Πολιτικός Λόγος της Αριστεράς...

Θαυμάστε το Πολιτικό Ήθος των αριστερών.
Θαυμάστε τον Πολιτικό Λόγο της αριστεράς.
Θαυμάστε την Ισχυρή Επιχειρηματολογία των αριστερών.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν το.... μειλίχιο ύφος και την επιχειρηματολογία των Ελλήνων πολιτών που συνειδητοποιημένα πια στέκονται στο πλάι της Χρυσής Αυγής και από την άλλη το ξέσπασμα και τη γραφικότητα των "ιεροεξεταστών" του μαρξισμού-κομμουνισμού και του αναρχισμού που με κραυγές προσπαθούν να επικαλύψουν την ιδεολογική τους γύμνια....


                         



                         


ΠΗΓΗ: zougla.gr

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

«Στο βάθος μακριά, προβάλει η Κορυτσά…!»


22 Νοεμβρίου 1940: 'Ελληνες στρατιώτες στον εξώστη του Δημαρχείου της Κορυτσάς
     Στις 22 Νοεμβρίου 1940 τμήματα του ελληνικού στρατού εισέρχονται απελευθερωτές του βορειοηπειρωτικού διαμερίσματος της Kορυτσάς. O κόσμος βγήκε στους δρόμους και ζητωκραύγαζε: «Πήραμε την Kορυτσά!». H απελευθέρωση της Kορυτσάς ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Ελληνικού Στρατού στο βορειοηπειρωτικό μέτωπο.

Το Τέλος της Ελευθερίας της Γνώμης



ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ
«ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ»

Άρθρο 1
Σκοπός

1. Σκοπός του νόμου είναι η καταπολέμηση ιδιαίτερα σοβαρών εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας, που μπορούν να διασαλεύσουν άμεσα την κοινωνική ειρήνη, και οι οποίες αντίκεινται ευθέως στις αρχές του σεβασμού και της προστασίας της αξίας του ανθρώπου, καθώς και του κράτους δικαίου, όπως  αυτές επιβάλλονται από το Σύνταγμα.

2. Για την εκπλήρωση του ανωτέρω σκοπού, λαμβάνεται κάθε αναγκαίο και ανάλογο μέτρο, σύμφωνα με την Απόφαση. Πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της ΕΕ της 28ης Νοεμβρίου 2008 (L 328/55), και με σεβασμό στα θεμελιώδη δικαιώματα που αναγνωρίζονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά ικαιώματα και το Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άρθρο 2
Δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους

1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και  χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

2. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται όποιος με πρόθεση, και με τα μέσα και τους τρόπους που αναφέρονται στην παράγραφο 1, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων, που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα.

3. Αν η πράξη των προηγούμενων παραγράφων είχε ως αποτέλεσμα την τέλεση του εγκλήματος, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή δεκαπέντε έως τριάντα χιλιάδων (15.000 – 30.000) ευρώ, αν η  πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

4. Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων οποιασδήποτε μορφής που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των πράξεων  των παραγράφων 1 και 2 τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη, αν η πράξη  δεν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη.

5. Η τέλεση πράξης των προηγούμενων παραγράφων από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτούς καθηκόντων συνιστά επιβαρυντική περίσταση.

6. Σε περίπτωση που ο υπαίτιος τέλεσης πράξης προβλεπόμενης από τις προηγούμενες παραγράφους καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους, επιβάλλεται και αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων για ένα ως πέντε έτη.

Άρθρο 3
Δημόσιος εγκωμιασμός, άρνηση ή εκμηδένιση εγκλημάτων

1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που κυρώθηκε με το ν. 3003/2002 (Α’ 75) ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945, καθώς και των εγκλημάτων του ναζισμού, και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, κατά τρόπο που μπορεί να διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.

2. Για την εφαρμογή της προηγούμενης παραγράφου απαιτείται τα εγκλήματα αυτά να έχουν αναγνωρισθεί με αμετάκλητη απόφαση ελληνικού ή διεθνούς δικαστηρίου.

3. Η τέλεση πράξης της προηγούμενης παραγράφου από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτούς καθηκόντων συνιστά επιβαρυντική περίσταση.

4. Σε περίπτωση που ο υπαίτιος τέλεσης πράξης προβλεπόμενης από τις προηγούμενες παραγράφους καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους, επιβάλλεται και αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων για ένα έως πέντε έτη.

Άρθρο 4
Τέλεση μέσω διαδικτύου

Για την μέσω του διαδικτύου τέλεση των παραπάνω εγκλημάτων απαιτείται:
α) Ο δράστης να είναι παρών στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν για την πράξη του χρησιμοποιεί υλικό που φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής εγκατεστημένο στη Χώρα ή
β) Το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης να φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτός βρίσκεται στο έδαφος της επικράτειας.

Άρθρο 5
Ευθύνη νομικών προσώπων ή ενώσεων προσώπων

1. Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις του παρόντος νόμου τελέσθηκε μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων, από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων και έχει εξουσία εκπροσώπησής του ή εξουσιοδότηση για τη λήψη αποφάσεων για λογαριασμό του ή για την άσκηση ελέγχου εντός αυτού, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων, με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κατά περίπτωση, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις: α) Διοικητικό πρόστιμο από δεκαπέντε (15.000) έως διακόσιες (200.000) χιλιάδες ευρώ, β) Ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας του για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα, γ) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, ενισχύσεις, επιδοτήσεις ή αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα για το ίδιο χρονικό διάστημα. Η διοικητική κύρωση του στοιχείου α επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής του νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων οι κυρώσεις των στοιχείων β και  γ μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα.

2. Όταν η έλλειψη εποπτείας ή ελέγχου από φυσικό πρόσωπο που αναφέρεται στην παράγραφο 1 κατέστησε δυνατή την τέλεση κάποιας από τις αξιόποινες πράξεις του παρόντος νόμου από πρόσωπο που τελεί υπό την εξουσία του, μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις: α) Διοικητικό πρόστιμο από πέντε (5.000)  έως πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ, β) Οι προβλεπόμενες στα στοιχεία β και γ  της προηγούμενης παραγράφου, για χρονικό διάστημα έως έξι μήνες.

3. Για τη σωρευτική ή διαζευκτική επιβολή των κυρώσεων που προβλέπονται στις προηγούμενες παραγράφους και για την επιμέτρηση των κυρώσεων αυτών, λαμβάνονται υπ’ όψιν ιδίως η βαρύτητα της παράβασης, ο βαθμός της υπαιτιότητας, η οικονομική επιφάνεια του νομικού προσώπου και η τυχόν υποτροπή του. Καμιά κύρωση δεν επιβάλλεται χωρίς προηγούμενη κλήτευση του νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων προς παροχή εξηγήσεων. Η κλήση κοινοποιείται τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν από την ημέρα της ακρόασης. Κατά τα λοιπά εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 6 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.

4. Εάν η πράξη φέρεται ότι τελέστηκε σε εκπομπή ραδιοφωνική ή τηλεοπτική, οι κυρώσεις που προβλέπονται από το παρόν άρθρο επιβάλλονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, προς το οποίο διαβιβάζεται ο φάκελος από τον  Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

5. Η εφαρμογή των διατάξεων των προηγούμενων παραγράφων είναι ανεξάρτητη από την αστική, πειθαρχική ή ποινική ευθύνη των αναφερομένων σ’ αυτές φυσικών προσώπων.

6. Οι εισαγγελικές αρχές ενημερώνουν τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, για υποθέσεις στις οποίες υπάρχει εμπλοκή νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων υπό την έννοια των παραγράφων 1 και 2 και του κοινοποιούν τις εκδιδόμενες σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

7. Οι διατάξεις των προηγουμένων παραγράφων δεν εφαρμόζονται στο Κράτος, στα δημόσια νομικά πρόσωπα κατά την άσκηση δημόσιας εξουσίας και στους διεθνείς οργανισμούς δημοσίου δικαίου.

Άρθρο 6
Παράσταση πολιτικής αγωγής

Πέραν των φυσικών προσώπων που ως μέλη ομάδας ή προσωπικώς θίγονται από τις πράξεις των άρθρων 2 και 3, δικαίωμα παράστασης πολιτικής αγωγής μόνο για την υποστήριξη της κατηγορίας έχουν και νομικά πρόσωπα ή ενώσεις προσώπων που εδρεύουν στην Ελλάδα, εφ’ όσον συμπεριλαμβάνονται υπό οποιοδήποτε συμβουλευτικό καθεστώς στον κατάλογο που τηρείται από τον Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο (ECOSOC) του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών ή πρόκειται για αναγνωρισμένους θρησκευτικού φορείς οργανωμένους σε οποιαδήποτε μορφής ένωση προσώπων και τελούντες υπό την εποπτεία της

Άρθρο 7
Προστασία θυμάτων και ουσιωδών μαρτύρων

Υπήκοοι τρίτων χωρών που είναι θύματα ή ουσιώδεις μάρτυρες εγκληματικών πράξεων οι οποίες προβλέπονται στα άρθρα 187, 309 και 310 ΠΚ ή που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος και τελούνται σε βάρος της ζωής, της υγείας, της σωματικής ακεραιότητας και της προσωπικής ή γενετήσιας ελευθερίας, δεν απελαύνονται εφ’ όσον για τις πράξεις αυτές έχει ασκηθεί ποινική δίωξη ή έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση και μέχρι την έκδοση απόφασης από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, υπό τον όρο ότι αυτοί δεν αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια τάξη ή ασφάλεια. Η συνδρομή των ως άνω προϋποθέσεων διαπιστώνεται με διάταξη του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία επικυρώνεται εντός τριών ημερών από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Η πράξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κοινοποιείται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών. Το αυτό ισχύει και για τους ευρισκόμενους στην Ελλάδα γονείς, συζύγους και τέκνα των θυμάτων ή ουσιωδών μαρτύρων.

Άρθρο 8

Από την έναρξη ισχύος του παρόντος καταργείται ο νόμος 927/1979 και το  άρθρο 39 παρ. 4 του νόμου 2910/2001. Οι πράξεις που περιγράφονται στον παρόντα νόμο διώκονται αυτεπαγγέλτως.

Άρθρο 9

Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντιρατσιστικός νόμος - έκτρωμα: Καταργούν οριστικά ελευθερία λόγου και σκέψης στην Ελλάδα!

Αντιρατσιστικός νόμος - έκτρωμα: Καταργούν οριστικά ελευθερία λόγου και σκέψης στην Ελλάδα!


     Τελικώς, όπως είχε υποσχεθεί στο σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών, η αντεθνική κυβέρνηση των μνημονίων κατέθεσε στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Στόχος του νομικού αυτού εκτρώματος είναι αφενός ο περιορισμός μέσω της ποινικοποίησης της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και αφετέρου η ποινικοποίηση της ελευθερίας του λόγου, προκειμένου να μην ακούγονται φωνές πέραν αυτών της καθεστηκυίας τάξης των υπηρετών της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

     Ενώ στην Πατρίδα μας έχουν εισβάλλει εκατομμύρια λαθρομετανάστες υπό την απόλυτη ανοχή και ενθάρρυνση των ανθελληνικών κυβερνήσεων, προκαλώντας σοβαρότατα προβλήματα στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του Ελληνικού Έθνους, αντί η κυβέρνηση να φροντίσει να καταπολεμήσει το πρόβλημα επιλέγει να προχωρήσει στην κατάθεση του αντιρατσιστικού νομικού εκτρώματος, το οποίο θα τιμωρεί ως «ρατσιστή» όποιον Έλληνα εκφράζει δημοσίως την προσωπική του γνώμη για το μείζον αυτό ζήτημα, ή για σειρά άλλων τα οποία θίγουν την «πολιτική ορθότητα» της εποχής μας. Επί της ουσίας, πρόκειται για ευθεία ενέργεια περιορισμού μέχρι καταργήσεως, της ελευθερίας του λόγου, εισάγοντας εμμέσως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκείνα τα οποία σε διάφορες χώρες του εξωτερικού χαρακτηρίζονται ως «αδικήματα γνώμης»!

     Σύμφωνα με το αντεθνικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης προβλέπονται τα κάτωθι:

     «Με φυλάκιση τριών μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή 5.000-20.000 € τιμωρείται όποιος προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό και τη σωματική ακεραιότητα. Το ίδιο τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα παραπάνω μέσα παροτρύνει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων που χρησιμοποιεί από τις εν λόγω ομάδες, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.

     Αν οι παραπάνω πράξεις είχαν ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος, επιβάλλεται ποινή τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή 15.000 - 30.000 €. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των ανωτέρω πράξεων.

     Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και όποιος με πρόθεση δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. προφορικά, δια του Τύπου ή του Διαδικτύου), εγκωμιάζει, επιδοκιμάζει, αρνείται κακόβουλα τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας ή κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, καθώς και του Ολοκαυτώματος και του ναζισμού, με τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή να ενέχει απειλητικό ή προσβλητικό χαρακτήρα κατά ομάδας προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό».

     Επιπλέον προβλέπεται ότι «αν κάποια από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις τελέσθηκε προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων από νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να επιβάλει, με απόφασή του, σωρευτικά ή διαζευκτικά: α) διοικητικό πρόστιμο 10.000 - 100.000 €, β) αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, διαφημίσεις προμήθειες κ.ά. για διάστημα 1-6 μηνών». Με δόλιο και ύπουλο δηλαδή τρόπο, η κυβέρνηση κατόπιν εντολών ξένων κέντρων εξουσίας, επιχειρεί να εξοβελίσει από την πολιτική ατζέντα θέματα μείζονος εθνικής σημασίας τα οποία θα καθορίσουν με τον ένα ή άλλο τρόπο, την ιστορική πορεία και το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Υπό αυτό το πρίσμα, το αντιρατσιστικό έκτρωμα έρχεται να επιβάλλει δια νόμου την πολυφυλετική μορφή της ελληνικής κοινωνίας!

     Ενδεικτικό των μισελληνικών προθέσεων της κυβέρνησης είναι το εξής: «οι πράξεις που περιγράφονται στο σχέδιο νόμου κατά των διακρίσεων καθώς και τα εγκλήματα που τελούνται συνεπεία αυτών, διώκονται αυτεπαγγέλτως. Ο παθών, κατά την υποβολή της έγκλησης, όπως και όταν παρίσταται ως πολιτικών ενάγων, δεν καταβάλλει το σχετικό παράβολο υπέρ του Δημοσίου». Καθένας λοιπόν, μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθήσει σε μια κοινωνία όπου η γνώμη ενός εκάστου δύναται να εκληφθεί ως «ρατσιστική» από τον οιονδήποτε.

     Εν κατακλείδι, τα ανθελληνικά συμπλέγματα που διακατέχουν την κυβέρνηση και τα διεθνιστικά κόμματα της αριστεράς, στρέφονται με μίσος κατά του Ελληνικού Λαού. Επιδιώκεται κατά τρόπο σαφή και ξεκάθαρο η κατάργηση της ελευθερίας λόγου και σκέψης με απώτερο στόχο την καταστροφή του Έθνους μας. Επιπλέον, οι «σοφοί» της εγχώριας συμμορίας των υποτακτικών της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης, ποινικοποιούν τόσο τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους οι οποίοι και προσδιόρισαν την έννοια της Φυλής και του Έθνους, όσο και τους Προγόνους μας που αγωνίστηκαν ανά τους αιώνες απέναντι σε αλλόφυλους. Πλέον, η τυραννία του αντεθνικού Καθεστώτος επιβάλλεται δια νόμου και εισέρχεται στο τελικό στάδιο του αφανισμού του Ελληνισμού, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντισυνταγματικό “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο κατά των Ελλήνων και της ελευθερίας του λόγου

     Με αντισυνταγματικές και ύπουλες μεθοδεύσεις η μνημονιακή συγκυβέρνηση στρέφεται κατά των δικαιωμάτων των Ελλήνων, επιθυμώντας παράλληλα να βάλει τις βάσεις, ώστε να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

     H χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου προσπαθεί να φέρει προς ψήφιση το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θα τιμωρούνται με φυλάκιση έως τριών ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ όσοι υποκινούν δημόσια το ρατσιστικό μίσος και τη βία. Δηλαδή θα απαγορευτούν και τα στρατιωτικά εμβατήρια και τα τραγούδια που αναφέρονται στην Βόρειο Ήπειρο;

     Το νομοσχέδιο θα δίνει στον υπουργό Δικαιοσύνης(!) και όχι στο δικαστήριο(!) το δικαίωμα να επιβάλει πρόστιμο έως 100.000 ευρώ και αποκλεισμό από κρατικές επιδοτήσεις-επιχορηγήσεις στα πολιτικά κόμματα και γενικά στα νομικά πρόσωπα που διαπράττουν τα παραπάνω «εγκλήματα».

     Το Άρθρο 1 το νομοσχεδίου αναφέρει: «Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος, κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και  χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.»

     Σημειώνουμε ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση είχε προσπαθήσει να περάσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο όμως η Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής το έκρινε αντισυνταγματικό. Συγκεκριμένα στην έκθεση της Κ.Ε.Ν.Ε. ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η ποινικοποίηση της διαλαμβανομένης συμπεριφοράς με εκφορά ρατσιστικού και ξενοφοβικού λόγου με τη συγκεκριμένη και σε πολλά σημεία αόριστη διατύπωση του κειμένου του σχεδίου νόμου, σύμφωνα με όσα εκτίθενται πρέπει να θεωρηθεί ότι βρίσκεται εκτός του προστατευτικού πεδίου της συνταγματικής τάξης». Ακόμα, στις παρατηρήσεις της η ΚΕ.Ν.Ε. αποφάνθηκε ότι, πρέπει να υπάρξει αποσαφήνιση ορισμένων διατάξεων και εξειδίκευση εννοιών. «Υπάρχουν αόριστες έννοιες όπως π.χ. «παροτρύνει, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή μίσος..», «κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη θρησκεία», οι οποίες πρέπει είτε με συγκεκριμένους χωριστούς ορισμούς ή στο ίδιο περιεχόμενο των διατάξεων να αποσαφηνισθούν και να εξειδικευθούν ή να αντικατασταθούν ώστε να μην ελλοχεύει κάθε φορά ο κίνδυνος να παρερμηνευτούν και να εφαρμοσθούν σε περιπτώσεις που δεν ήταν στους σκοπούς ούτε της Απόφασης ούτε του εσωτερικού νομοθέτη».

     Τέλος, η ΚΕ.Ν.Ε τόνισε την ανάγκη «ιδιαίτερης προσοχής η περίπτωση επιβολής κυρώσεων» σε ότι αφορά την ευθύνη νομικών προσώπων ή ενώσεων προσώπων. Το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θα φέρει στην βουλή η... Νέα Πασοκρατία περιλαμβάνει τις ίδιες ακριβώς έννοιες που έχουν κριθεί αντισυνταγματικές από την Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής τον περασμένο Μάιο.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα: Παρών! Το παρελθόν οδηγεί τα βήματά μας στο μέλλον!

     Ο Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1903, σε μία ταραχώδη περίοδο κατά την οποία η Ισπανία έχανε την παλαιά της αίγλη με την απώλεια της Κούβας, του Πόρτο Ρίκο και των Φιλιππίνων. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Ισπανού στρατηγού και δικτάτορα Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα, ο οποίος το 1923 ηγήθηκε στρατιωτικού κινήματος και διοίκησε την Ισπανία υπό την αιγίδα του βασιλέως μέχρι το 1930. Μετά την πτώση του πατέρα του, ακολουθεί πολιτικός αναβρασμός και συνεχείς εκλογικές διαδικασίες μέχρι και τις εκλογές της 19 Νοεμβρίου 1933 στις οποίες η ισπανική δεξιά με 205 κερδισμένες έδρες γίνεται, θεωρητικά μόνο, ρυθμιστής της πολιτικής καταστάσεως στη χώρα.

     “Όσο κι αν θέλης, δεν θα μπορέσης να παραμείνης τυφλός και κουφός μπροστά στην αγωνία που εξαπλώνεται, ολοένα και περισσότερο, πάνω από την Ισπανία”. Ο Χοσέ Αντόνιο μετουσιώνει την αγωνία και την αγάπη του για την Πατρίδα σε κίνημα και ιδρύει τον Οκτώβρη του 1933 τη ριζοσπαστική πολιτική κίνηση “Ισπανική Φάλαγγα”. Ο ίδιος  θα αποτελέσει τον καθοδηγητή των ισπανών εθνικιστών στον αγώνα για μια ενιαία και αδιαίρετη μεγάλη Ισπανία, ενάντια στην ξενοκίνητη μαρξιστική δημοκρατία και στο Λαϊκό Μέτωπο, το οποίο ιδρύεται από τους κομμουνιστές, κατ’εντολή της μητέρας Μόσχας με σκοπό την επιβολή του μπολσεβικισμού στην Ισπανία. Εκλέγεται βουλευτής στη γενέτειρά του, το Κάδιξ το 1933, ενώ στις εκλογές του 1936 οι μπολσεβίκοι επικρατούν διά της τρομοκρατίας, εκδηλωθείσης μέσω εμπρησμών εκκλησιών, πολιτικών δολοφονιών και λεηλασιών.

     Στις 14 Μαρτίου 1936, η Φάλαγγα κηρύχθηκε εκτός νόμου, και ο αρχηγός της Χοσέ Αντόνιο ο οποίος δεν παύει στιγμή να κρατά ψηλά τη σημαία της αντίστασης, συνελήφθη με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής και φυλακίσθηκε στο φρούριο του Αλικάντε. «Η αποστολή μας είναι δύσκολη μέχρι του αδυνάτου, όμως εμείς πιστεύουμε στα θαύματα», είχε ομολογήσει στις 19 Μαϊου 1935. Με το ξέσπασμα του στρατιωτικού κινήματος υπό τον στρατηγό Φράνκο, μπολσεβίκοι δεσμώτες φέρουν τον Αρχηγό της Ισπανικής Φάλαγγας σε λαϊκό δικαστήριο με την κατηγορία του ιδεολογικού αρχηγού της στρατιωτικής εξεγέρσεως.

     Ο Χοσέ Αντόνιο αγέρωχος, κοιτά το εκτελεστικό απόσπασμα και αναφωνεί με όλη τη δύναμη της ελεύθερης, εθνικιστικής ψυχής του: «Θα μας επιβραβεύσει ο Θεός. Ζήτω η Ισπανία!». Στις 20 Νοεμβρίου του 1936 και σε ηλικία μόλις 33 ετών ο Χοσέ Αντόνιο περνά στο Πάνθεον των ηρώων, όχι μόνο του ισπανικού, αλλά και του ευρωπαϊκού εθνικισμού κατ’επέκταση! Σε όλη την Ισπανία συναγωνιστές τιμούν τον Αρχηγό τους αναγράφοντας σε πλατείες και δρόμους ΄΄ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΑΡΩΝ!΄

     «Η θέση μας είναι έξω, στον ελεύθερο αέρα μέσα στην καθαρή νύχτα με το όπλο στον ώμο, ψηλά στ’ αστέρια. Οι άλλοι μπορούν να συνεχίσουν ανενόχλητοι τα συμπόσιά τους. Εμείς έξω, σε μια τεταμένη επιφυλακή, παρουσιάζουμε μια διάπυρη και σίγουρη νέα χαραυγή για τις εύθυμες ιδιοσυγκρασίες μας».

     O Χοσέ Αντόνιο θεωρούσε το θάνατο μία πράξη χρέους. Έζησε τη ζωή του παραμένοντας στην πρώτη γραμμή του αγώνα και δεν λιγοψύχησε ακόμη και όταν βρέθηκε εμπρός στο εκτελεστικό απόσπασμα. Οι μπολσεβίκοι μπορεί να του αφαίρεσαν τη ζωή, το πνεύμα του όμως είναι ακόμα ελεύθερο, άφθαρτο και ζει μέσα στις ψυχές των ανά τον κόσμο Εθνικιστών για τους οποίους τα γραπτά του αποτελούν την Αγία Γραφή, ενώ ο ίδιος είναι ένας από τους σημαντικότερους αποστόλους της κοσμοθεωρίας του Εθνικισμού.

     «Εμείς δεν βεβηλώνουμε τα λείψανα των νεκρών μας με κλαψιάρικα άρθρα που θυμίζουν ιερεμιάδες»

ΧΟΣΕ ΑΝΤΟΝΙΟ ΠΡΙΜΟ ΝΤΕ ΡΙΒΕΡΑ: ΠΑΡΩΝ!

     Στον τιτάνιο αγώνα που δίνει το κίνημα μας ενάντια στους παγκόσμιους δυνάστες,εμπόρους των Εθνών και δάσκαλους του ψεύδους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους με σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδας τα λόγια του Χόσε Αντόνιο αποτελούν απαράβατους κανόνες: μια από τις αρχές της ηθικής μας είναι η εμπιστοσύνη στους αρχηγούς! Οι Αρχηγοί έχουν πάντα δίκιο! Ο ξεσηκωμός είναι μια πράξη χρέους! Θα θυσιασθούμε, θα υποστούμε θυσίες και ο θρίαμβος θα είναι δικός μας..!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

«Ξεσκεπάζουμε την άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής» - Συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη



Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Filippion Hotel την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. με θέμα «Ξεσκεπάζουμε την άθλια σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής».
Θα αναπτυχθούν διεξοδικά τα εξής θέματα:
  • Το παρασκήνιο της δίωξης: η προαναγγελία της από βουλευτές της ΝΔ
  • Ξένα κέντρα εξουσίας επέβαλαν τις εξελίξεις: η μαρτυρία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη
  • Το σαθρό κατηγορητήριο: ο Άρειος Πάγος αντιγράφει τον δημοσιογράφο Ψαρά και χρησιμοποιεί ψευδεπίγραφα κείμενα
  • Αποκαλύπτουμε τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες: ποιοι είναι, ποιες κατηγορίες τους βαραίνουν, ποια η σχέση τους με τη ΝΔ
  • Αντισυνταγματική και παράνομη η τροπολογία για την κατάργηση χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής
Στην εκδήλωση καλούνται και οι εκπρόσωποι όλων των ΜΜΕ της Ελλάδος και του εξωτερικού. Μετά τις εισηγήσεις θα πραγματοποιηθεί κύκλος ερωτήσεων προς τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.
Ομιλητές: Ηλίας Κασιδιάρης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Χαιρετισμό θα απευθύνουν: 
Οι βουλευτές Α' και Β' Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου Αντώνης Γρέγος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος
Οι υπεύθυνοι της Περιφερειακής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος Μιχάλης Τσακίρης και Νίκος Χρυσομάλλης.

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ

 07A4B64C0A2A69C42D1F5FE41D25F66C

     Σε Οδύσσεια εξελίχθηκε η χθεσινή επτάωρη σκληρή διαπραγμάτευση μεταξύ στελεχών του ΥΠΟΙΚ και αξιωματούχων της Τρόικα και η οποία διεξήχθη σε υψηλούς τόνους.

     Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εντεταλμένοι των διεθνών τραπεζιτών και τοκογλύφων, γιατί αν το αναλογισθούμε εκεί πλέον έχει φθάσει το αντίκρισμα και το βάρος της Ελληνικής κυβέρνησης, να διαπραγματεύεται και να δέχεται εντολές από υπάλληλους, απέρριψαν τα πιο πολλά από τα προτεινόμενα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης για το 2014, με επίκεντρο το ασφαλιστικό, επαναφέροντας στο τραπέζι μέχρι και τις περικοπές στα ταμεία των ΔΕΚΟ και των τραπεζών.

«Ύβρις»: Το μέγα σφάλμα που ποτέ δεν μένει ατιμώρητο



     Η έννοια της «Ύβρεως» αποτελούσε μια εκ των βασικότερων αντιλήψεων της κοσμοθεωρίας των αρχαίων μας προγόνων. Μέσω τη σοφίας τους είχαν συλλάβει μοναδικά την έννοια και την θεωρία της, καθώς είχαν επιτύχει την ύψιστη διαύγεια σκέψης. Όταν κάποιος υπερεκτιμούσε τις ικανότητες και την δύναμη του, συμπεριφερόμενος  με τρόπο αλαζονικό, προσβλητικό και βίαιο απέναντι στους άλλους, στους νόμους της πολιτείας και απέναντι στον άγραφο θεϊκό νόμο, που λειτουργία τους ήταν να επιβάλλουν όρια και μέτρα στην ανθρώπινη δράση, θεωρούνταν ότι διέπραττε «ύβριν». Αυτή η συμπεριφορά έμοιαζε με μια προσπάθεια υπέρβασης της θνητής του φύσης και την επιθυμία του να εξομοιωθεί με τους θεούς, με συνέπεια την προσβολή και την οργή τους.


     Αυτή η βίαια και αυθάδης συμπεριφορά αποτελούσε κατ’ ουσίαν παραβίαση της ηθικής τάξης και απόπειρα ανατροπής της κοινωνικής ισορροπίας. Γινόταν αντιληπτή σαν προσπάθεια κατάλυσης της ευταξίας που διέπει τον Κόσμο και καίρια πεποίθηση ήταν ότι τελικά θα οδηγούσε πρώτα στην πτώση και την καταστροφή του «υβριστή». Θεμελιώδης, όμως, ήταν και η αντίληψη που υπήρχε για την επικείμενη συνέχεια αυτού, καθώς ακολουθούσε η «Άτις», η «Νέμεσις» και η «Τίσις». Η ύβρις ήταν αυτή που προκαλούσε την επέμβαση των θεών, οι οποίοι έστελναν στον υβριστή την «Άτη», δηλαδή την τύφλωση του νου. Αυτή με τη σειρά της οδηγούσε τον υβριστή σε νέες ύβρεις, μέχρι τη στιγμή που θα διέπραττε μια νέα ανοησία, ένα νέο ατόπημα εντός της έπαρσης του. Θα υπέπιπτε σε ένα πολύ σοβαρό σφάλμα, το οποίο θα εξαπέλυε την «Νέμεση», την οργή των θεών, που επιφέρει την «Τίση», την τιμωρία, την συντριβή και την οριστική καταστροφή του.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Νέα και ειδήσεις τα οποία αφορούν στους 'Ελληνες δικηγόρους.


Τροποποιήσεις στο Νέο Κώδικα Δικηγόρων


     Με το άρθρο 7 του Ν. 4205/2013 – Ηλεκτρονική επιτήρηση υποδίκων, καταδίκων και κρατουμένων σε άδεια και άλλες διατάξεις (ΦΕΚ Α’ 242/6-11-2013) [βλ. συνημμένο αρχείο], ο νέος Κώδικας Δικηγόρων τροποποιείται ως εξής: