Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η Στιγμή Έφτασε




     Περιμέναμε καρτερικά την κατάλληλη στιγμή… Από τότε που αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας και σταδιακά να αξιολογούμε τις καταστάσεις γύρω μας, γίναμε δέκτες της αλητείας και της αλαζονείας σας. Ίσως κάποτε το νεαρό της ηλικίας μας να μην μας επέτρεπε να κατανοούμε επακριβώς το κάθε γεγονός, ωστόσο το ένστικτο μας ποτέ δεν έκανε λάθος. Φαίνεται πως η δική μας πνευματική αφύπνιση είχε αρχίσει να συντελείται από πολύ νωρίς, χαράζοντας την μετέπειτα, ξεχωριστή πορεία που ήταν προκαθορισμένη να ακολουθήσουμε. Από τότε είχε έρθει η στιγμή μας. Μόνο που χρειαζόταν υπομονή, επιμονή και πίστη, μέχρι να συναντήσουμε το πεπρωμένο μας.
     Όλοι εσείς, οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες, οι κάθε λογής υποταγμένοι στον θεό του χρήματος, οι βουτηγμένοι στην απληστία και την ανηθικότητα, μας θέλατε απλούς θεατές στο καταστροφικό σας σχέδιο, την στιγμή που υφαρπάζατε να όνειρα μας και γκρεμίζατε κάθε μας ελπίδα. Παραβλέψατε ότι η νεολαία αποτελεί την «κρίσιμη μάζα» της κοινωνίας, προσπαθώντας να την περιθωριοποιήσετε. Την θεωρήσατε ανύπαρκτη και ανίκανη να διεκδικήσει το δικαίωμα της για ένα μέλλον καλύτερο και δίκαιο. Τολμήσατε να μας απαξιώσετε. Προσπαθήσατε να μας υποβιβάσετε. Νομίζατε ότι ήσασταν οι μοναδικοί παίκτες του παιχνιδιού. Αυτό που δεν σκεφτήκατε, όμως, είναι ότι σας αφήσαμε να έχετε την ψευδαίσθηση αυτή. Σας αφήσαμε να πιστέψετε ότι είχατε τελειώσει με εμάς. Ότι δεν θα στεκόμασταν ποτέ εμπόδιο στο ξεπούλημα της πατρίδας και της ζωής μας.

     Εσείς, ανθρωπάκια ασήμαντα και μικρά, γεμάτοι έπαρση και υστεροβουλία, ήσασταν αυτοί που μας θεωρήσατε πολύ αδύναμους για να αντισταθούμε. Προσποιηθήκατε πως δεν υπάρχουμε και οδηγηθήκατε μόνοι σας στην παγίδα που μας στήσατε. Και έτσι, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μαζί του έφερε την οργή που κρύβαμε στην ψυχή και την καρδιά μας, όλο αυτόν τον καιρό που περιμέναμε την μεγάλη στιγμή. Τότε που ο μεγαλύτερος φόβος σας ορθώθηκε μπροστά σας με σάρκα και οστά.

     Ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία και Ελευθερία αποτελεί το μέγιστο Χρέος μας. Η ψυχή μας διψάει για δικαίωση και η καρδιά μας φλέγεται από το ασίγαστο πάθος μας για την εκπλήρωση του Ιερού μας Σκοπού. Η Πίστη μας, πιο δυνατή και από τη φωτιά, μας εξοπλίζει με όλη εκείνη την δύναμη και την θέληση, που πηγάζει από την Αθάνατη και Αιώνια Ιδέας μας. Παρά τα αμέτρητα εμπόδια που στήνετε στον δρόμο μας, εμείς προχωράμε πάντοτε εμπρός, δίχως να μας λυγίζει τίποτα. Όσο πιο δύσκολο και ανηφορικό γίνεται το μονοπάτι του αγώνα μας, τόσο περισσότερο δυναμώνει και ατσαλώνεται η θέληση μας.

     Τολμήσατε να πειράξετε τους δικούς μας ανθρώπους. Τα Αδέρφια, τους Συναγωνιστές και τον Αρχηγό μας. Το ζήτημα, λοιπόν, έχει γίνει προσωπική υπόθεση του καθενός μας. Ότι και να κάνετε, όσες δολοπλοκίες και αν στήσετε, δεν μας αγγίζετε. Έχουμε μάθει να προχωράμε με το κεφάλι ψηλά και σε αντίθεση με εσάς, ούτε μοιρολατρούμε, ούτε υποτασσόμαστε σε κανέναν και για τίποτα. Η Ιδέα μας παραμένει Άφθαρτη και Ολόφωτη, γεμίζοντας μας με υπερηφάνεια και αστείρευτο σθένος. Τα Ανώτερα και Ιερά Ιδανικά μας ούτε φυλακίζονται, ούτε καταστρέφονται, γι’ αυτό είμαστε προετοιμασμένοι για ότι μέλλει να έρθει. Και με οδηγό την Πίστη και την Τιμή μας, θα μαχόμαστε πάντοτε για το Αληθινό και το Δίκαιο.

     Γιατί εμείς, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες, έχουμε την αξιοπρέπεια να μην επιτρέπουμε σε κανένα να αποφασίζει για εμάς, χωρίς εμάς. Και κάθε νύχτα, μετά από οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη μάχη ενάντια στη σήψη σας, κάνουμε τον απολογισμό μας και ανανεώνουμε τον Όρκο μας. Όπως ακριβώς θα έκανε ο στρατιώτης την αναφορά του στον στρατηγό του. Αναλογιζόμαστε πώς πολεμήσαμε την ημέρα που πέρασε και πώς θα πολεμήσουμε την ημέρα που έρχεται, σε οποιοδήποτε πεδίο της μάχης και αν βρεθούμε. 
Η Εθνικιστική μας Υπεροχή φωτίζει τους σκοτεινούς αυτούς καιρούς, δηλώνοντας πως η στιγμή μας έφτασε!

ΠΗΓΗ: Αντεπίθεση