Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής δηλώνει: "Κανένα νομικό επιχείρημα στη διώξη της Χρυσής Αυγής... Είναι καθαρά πολιτική"     Τον προβληματισμό του, σχετικά με τις προφυλακίσεις των τριών Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.
    Πιο συγκεκριμένα, κληθείς να σχολιάσει τις προφυλακίσεις των τριών Βουλευτών, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε χαρακτηριστικά:
      “Είναι ένα θέμα το οποίο έχει μια δυσκολία στη νομική του ερμηνεία, θέλει μια προσοχή η διαχείριση όλου αυτού του ζητήματος. Δεν ξέρω τί στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί. Έχω κάποιους προβληματισμούς. Εγώ πιστεύω ότι την Χρυσή Αυγή μπορείς να την καταπολεμήσεις με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Και έχει πολλά κενά η Χρυσή Αυγή. Όπως η ίδια αξιοποίησε κενά του συστήματος, έχει και .... η ίδια πάρα πολλά κενά, πάνω στα οποία μπορεί να χτίσει κανείς μια ολόκληρη στρατηγική”.
      Έντιμη, στα πλαίσια του ανεκτού από το καθεστώς, η στάση του Π. Κουρουμπλή απέναντι στις διώξεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και ομολογία πώς έχουν ΜΟΝΟ πολιτική χροιά.

      Ο βουλευτής εμμέσως παραδέχθηκε αυτό που όλος ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται...
      Μια αντισυνταγματική δίωξη των υποτακτικών των διεθνών τοκογλύφων απέναντι σε ένα Κίνημα που το μόνο του ολίσθημα ήταν ότι στάθηκε στο πλευρό του ελληνικού λαού όταν η Αριστερά της JP Morgan με τα εκατομμύρια ευρώ, της Αράχοβα και η Δεξιά της ατελείωτης Σήψης και Παρακμής τον ξέχασε και τον εξευτέλισε.