Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
 31/01/2014

ΘΕΜΑ: "Συμμετοχή της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης."
       
       Στις επικείμενες δικηγορικές εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2014 ,η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων θα συμμετέχει με πλήρες ψηφοδέλτιο δώδεκα (12) υποψηφίων συμβούλων.    
Το βράδυ της Παρασκευής 31ης Ιανουαρίου ,αντιπροσωπεία 5 μελών της Κ.Ε.Δ μετέβη στα γραφεία του Δ.Σ.Θ, τα οποία  είχαν καταληφθεί από ομάδα 30 περίπου μαινόμενων αναρχοκομμουνιστών που αφελώς πίστεψαν ότι θα μπορούσαν να αποτρέψουν την κατάθεση του Εθνικιστικού ψηφοδελτίου.
Παρά τις ύβρεις, τους προπηλακισμούς και την επίθεση που δέχτηκαν, οι συνάδελφοι της Κ.Ε.Δ κατέθεσαν δήλωση συμμετοχής στις εκλογές του Δ.Σ.Θ της πρώτης λαϊκής εθνικιστικής δικηγορικής παράταξης στην μεταπολεμική ιστορία. Αποχώρησαν υπερασπίζοντας μόνοι τους τους εαυτούς τους, υπό την προκλητική απάθεια του παριστάμενου προέδρου κ.Βαλλεργάκη και πλήθους συμβούλων της παράταξής του.
Πλέον οι δικηγόροι Θεσσαλονίκης θα έχουν την επιλογή της στήριξης της πρώτης Εθνικιστικής Δικηγορικής Παράταξης στον Δ.Σ.Θ. Η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία των δικηγόρων που δεν ανέχονται να είναι ο Δ.Σ.Θ και οι εκπρόσωποί του άβουλα όντα των ορέξεων μιας θλιβερής μειοψηφίας η οποία θέλει να επιβάλει συνθήκες Βόρειας Κορέας στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, θα δώσουν απάντηση διά της ψήφου τους στις εκλογές της 23ης Φεβρουαρίου 2014

 Θεσσαλονίκη, 31/01/2014
Γραφείου Τύπου 
ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ