Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων καταγγέλλει τις απειλές ,εκβιασμούς και πιέσεις που δέχονται δικηγόροι οι οποίοι συμμετέχουν ως υποψήφιοι σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο της Κ.Ε.Δ.»


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
01/02/2014
ΘΕΜΑ: «Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων καταγγέλλει τις απειλές, εκβιασμούς και πιέσεις που δέχονται  δικηγόροι οι οποίοι συμμετέχουν ως υποψήφιοι σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο της Κ.Ε.Δ.»

Τους τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις κατά μελών της Κ.Ε.Δ από τα σταλινικά απομεινάρια ακροαριστερής δικηγορικής παράταξης, διαδέχθηκαν    οι αφόρητες πιέσεις τις οποίες δέχονται συγκεκριμένοι υποψήφιοί μας από την στιγμή που έγινε η επίσημη ανακήρυξη του συνδυασμού μας από  άτομα προσκείμενα σε παρατάξεις του… «συνταγματικού τόξου». Έμμεσες απειλές,  «προειδοποιήσεις»  περί δυσμενών επαγγελματικών επιπτώσεων και πλήθος συκοφαντικών και ψευδών αναφορών έχουν επιστρατευθεί με την ελπίδα ότι ίσως καμφθεί  το φρόνημα κάποιων εκ των 12 υποψηφίων συναγωνιστών υποψηφίων συμβούλων που συμμετέχουν στο Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο της Κ.Ε.Δ.

Ενημερώνουμε τους πάσης φύσεως αντιπάλους μας, είτε τους ακροαριστερούς  θιασώτες του σταλινισμού είτε τους εκ του «συνταγματικού τόξου» προερχόμενους «καλοθελητές» οι οποίοι φοβούνται ότι θα χάσουν τις ψήφους τους, ότι Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

Ενημερώνουμε επίσης τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των ποινικών αδικημάτων τα οποία διαπράχθηκαν σε βάρος των μελών της Κ.Ε.Δ. στα γραφεία του Δ.Σ.Θ. την 31/01/2014 καθώς και όσους αναμασούν τις γελοιότητες περί ναζισμού και αμφισβητούν  τις Αξίες μας οι οποίες ταυτίζονται με τα Ιερά και τα Όσια της Πατρίδας μας και της Ορθοδοξίας, ότι  αναλαμβάνουν τις ευθύνες των λεγομένων και των πράξεών τους και ότι θα κληθούν να δώσουν λόγο ενώπιον της Δικαιοσύνης την κατάλληλη στιγμή.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ!

«…εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι…»

Θεσσαλονίκη, 01-02-2014
Γραφείου Τύπου
ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ