Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτη ημέρα δικηγορικών εκλογών: Η Κ.Ε.Δ. προ των πυλών του Δ.Σ.Θ !


     Οι δικηγόροι υποψήφιοι σύμβουλοι της Κ.Ε.Δ φρόντισαν ώστε η παρουσία της παράταξης την πρώτη ημέρα των δικηγορικών εκλογών (23/02)να είναι μαζική και δυναμική.Πολλοί συνάδελφοι που προσήλθαν για να ψηφίσουν, είχαν την ευκαιρία να  εκφράσουν την συμπαράστασή τους και τις ευχές τους για καλή επιτυχία.Απομένει μία μόνο ημέρα,ώστε με την ψήφο των δικηγόρων της Θεσσαλονίκης να εκλεγούν Εθνικιστές σύμβουλοι στον Δ.Σ.Θ.

     Εμείς κάναμε την αρχή. Εναπόκειται πλέον στους συναδέλφους μας να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να στηρίξουν το Εθνικιστικό ψηφοδέλτιο της Κ.Ε.Δ .

     Υ.Γ Στον καλό συνάδελφο της "Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων" Άγγελο Φελεκάκη, ο οποίος σήμερα μας φωτογράφιζε επιδεικτικά με το κινητό του,θεωρώντας προφανώς  ότι ...πέτυχε κάποιον άθλο,του προσφέρουμε την ως άνω φωτογραφία μας(Από αριστερά προς δεξιά φαίνονται οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Κ.Ε.Δ: Άγγελος Ιωάννου,Απόστολος Τζαρός, Αλέξανδρος Τριανταφυλλούδης και  Γιώργος Χασιώτης).Αν αυτή η φωτογραφία δεν του αρκεί,μπορεί να μας γνωστοποιήσει το e mail του για να του στείλουμε και άλλες!