Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο Αδιέξοδος Φαύλος Κύκλος κάποιων Αρρωστημένων Μυαλών




Επιτρέπουν, μέσω της «ανεξάρτητης» και «μη επιδεχόμενης παρεμβάσεων από πολιτικούς παράγοντες» Δικαιοσύνης, να κυκλοφορούν ελεύθεροι διάφοροι καταδικασθέντες δράστες δολοφονικών τρομοκρατικών ενεργειών με δεκάδες θύματα στο ενεργητικό τους

Αφήνουν ελεύθερα (μη προφυλακιστέα) κυβερνητικά και κομματικά μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., του Κ.Κ.Ε., της ΔΗΜ.ΑΡ., των ΑΝ.ΕΛ., τα οποία κατηγορούνται για αναρίθμητα οικονομικά εγκλήματα κακουργηματικής φύσεως τα οποία φέρονται ότι τέλεσαν εις βάρος του Ελληνικού Έθνους.


Την ίδια στιγμή συλλαμβάνουν, κατά παράβαση των κείμενων σχετικών διατάξεων και προφυλακίζουν εκλεγμένους από τον Ελληνικό Λαό Έλληνες Βουλευτές βάσει σαθρών και έωλων κατηγορητηρίων τα οποία δυσφημούν τον Νομικό Πολιτισμό της Πατρίδας μας.

Εξακολουθούν, κατά παράβαση των σχετικών δικονομικών διατάξεων, να κρατούν προφυλακισμένους αντιπροσώπους του Ελληνικού Λαού, φορείς και εκφραστές της Βούλησης του, θέτοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις διατάξεις της Ποινικής Δικονομίας σε υπέρτερη θέση των (αυξημένης τυπικής ισχύος με τις οποίες πρέπει να συμφωνούν όλοι οι κανόνες εσωτερικού δικαίου) Συνταγματικών Επιταγών περί λαϊκής κυριαρχίας ως θεμελίου του Πολιτεύματος (άρθρο 1 § 2), αλλά ακόμη και αυτής της ίδιας της μορφής του Πολιτεύματος ως Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Αποδεικνύουν, μέσω των ενεργειών και πράξεών τους πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται περί τυποποίησης ενεργειών και πράξεων φυσικών προσώπων σε διατάξεις των άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Αποδεικνύουν ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για ξεκάθαρη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ, δίωξη Ιδεών, δίωξη Φρονημάτων, δίωξη Απόψεων. Ενισχύουν την άποψη πως πρόκειται περί απόπειρας βιολογικής εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων τους, μέσω της ξεκάθαρης και πασιφανούς κατάργησης της Αρχής της Διάκρισης των Εξουσιών και της χειραγώγησης της Δικαιοσύνης προς αυτόν τον σκοπό. Αποκαλύπτουν κατά αυτόν τον τρόπο την κεκαλυμμένη θέση και στάση τους απέναντι στην έννοια της Δημοκρατίας, τον τρόπο με τον οποίο την αντιλαμβάνονται και την εφαρμόζουν.

Θεωρούν πως με αυτές τις μεθόδους θα επιτύχουν τους στόχους και θα υλοποιήσουν τις επιταγές των Εντολέων τους.

Εξακολουθούν να πιστεύουν πως πλήττοντας τα πρόσωπα θα καταπολεμήσουν και υπερνικήσουν το Φρόνημα και την Ιδεολογία, το Κίνημα το ίδιο.

Δεν αντιλαμβάνονται πως ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ σημαίνει ΙΔΑΝΙΚΑ, ΑΞΙΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΦΥΛΗ, ΠΙΣΤΗ, ΤΙΜΗ, ΚΑΘΗΚΟΝ.

Κατά αυτόν τον τρόπο λοιπόν, όλο και περισσότερο θα εγκλωβίζονται και θα χάνονται μέσα στον αδιέξοδο φαύλο κύκλο της αρρωστημένης αντίληψής τους.

Κατά αυτόν τον τρόπο λοιπόν, όλο και περισσότερο θα επισπεύδουν και πλησιάζουν προς το ΟΡΙΣΤΙΚΟ, ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΤΕΛΟΣ τους.


Φ.Τ.
Μέλος Κ.Ε.Δ.