Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Eπίθεση παρακρατικών αλητών κατά μέλους της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων και υποψηφίου συμβούλου της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη"

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
17-04-2014

Συναγωνιστής,μέλος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" δέχτηκε πριν από λίγη ώρα θρασύδειλη επίθεση από ομάδα παρακρατικών αλητών:Τα γνωστά στις αρχές αναρχοαριστερά κοπρόσκυλα εκμεταλεύτηκαν την αριθμητική αναλογία που τους βόλευε(δέκα έναντι ενός) και προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον Συναγωνιστή μας ο οποίος αυτήν την ώρα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης.

Προφανώς αυτή η υπόθεση δεν θα πάει στο γραφείο κανενός Αθανασίου και καμίας Κλάππα.Ούτε θα προστεθεί στους περίφημους 32 φακέλους του Δένδια.Και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει δήλωση καταδίκης από τους υποτακτικούς του αντισυνταγματικού τόξου της ΝΔ,του ΠΑΣΟΚ,της Αριστεράς και των πάσης φύσεως συνοδοιπόρων τους.

Ως Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων δεν περιμένουμε καμία απόδοση δικαιοσύνης από το σημερινό διεφθαρμένο καθεστώς. Δικαιοσύνη Αληθινή θα αποδοθεί όταν θα αποκατασταθεί ο Νόμος και το Δίκαιο στην Πατρίδα μας.

Δηλώνουμε στους παρακρατικούς αλήτες ότι ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους και μέχρι τελικής Νίκης.  

Εκ του Γραφείου Τύπου 
της Κϊνησης Εθνικιστών Δικηγόρων