Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Λαός συντάσσεται κάτω από τα Εθνικιστικά Λάβαρα, γυρεύοντας Ελευθερία κι Εργασία!

Ο Λαός συντάσσεται κάτω από τα Εθνικιστικά Λάβαρα, γυρεύοντας Ελευθερία κι Εργασία!
Απέναντι στη συστηματική και μεθοδευμένη οικονομική αφαίμαξη των χαμηλών και μεσαίων εισοδηματικών στρωμάτων από τα κοράκια του εγχώριου και διεθνούς κεφαλαίου, απέναντι στην κατ' εργολαβία εξαπάτηση των εργατών από τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου και τους πολιτικούς τους κομισάριους, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τάσσεται στην πρωτοπορία του Αγώνα για την Τιμή και Αξιοπρέπεια του Ελληνικού Λαού, υπερασπίζοντας με κάθε τίμημα το δικαίωμά του στο Ψωμί και την Εργασία!


Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν είναι γέννημα της ολιγαρχίας του πλούτου, η οποία κερδοσκοπεί συμμαχώντας με το τοκογλυφικό κεφάλαιο, επί του ιδρώτα και των θυσιών του Λαού μας. Δεν είναι οι Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και κατ' επέκταση στην πείνα και την φτωχοποίηση των συμπατριωτών μας. Δεν είναι οι Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι επέβαλαν την ισοπέδωση του αναφαίρετου δικαιώματος στην Εργασία, μήτε εκείνοι οι οποίοι άπλωσαν το φάσμα της μακροχρόνιας ανεργίας πάνω από κάθε στρώμα της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι δια των πολιτικών τους οδήγησαν στην απόλυτη καταστροφή της ελληνικής βιομηχανίας και συνεπώς στην υπονόμευση των παραγωγικών δομών και της παραγωγής εν συνόλω. Την ανεργία  και την οικονομική εξαθλίωση δεν την έφερε ο Λαϊκός Εθνικισμός, αλλά αντίθετα ο φιλελευθερισμός και η ασίγαστη δίψα των κεφαλαιοκρατών για κέρδη.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν είναι γέννημα της μαρξιστικής πλέμπας που εκμεταλλεύεται την περηφάνια και την εντιμότητα των Ελλήνων Εργατών, προβάλλοντας το κίβδηλο και άτοπο σύνθημα του ταξικού μίσους. Δεν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι διακηρύσσουν την εξουσία του προλεταριάτου και την λαϊκή κυριαρχία, ενώ στην πραγματικότητα επιδιώκουν στρατιές σκλάβων στους ινστρούχτορες της μαρξιστικής παρανόησης και του ανθελληνισμού.

Δεν είναι οι Έλληνες Εθνικιστές εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν να προσφέρουν την ποικιλότροπη υποστήριξή τους στις ορδές των λαθρομεταναστών, ικανοποιώντας επί της ουσίας τα κερδοσκοπικά συμφέροντα των καπιταλιστών και αδιαφορώντας για την υπονόμευση των αντίστοιχων των Ελλήνων εργαζομένων. Ήταν οι πολιτικοί ταγοί και τα στελέχη της διεθνιστικής Αριστεράς εκείνοι οι οποίοι επιχείρησαν να επιβάλλουν τις συμπλεγματικές και αντιφυσικές τους ιδεοληψίες στις πλάτες των Ελλήνων Εργατών. Όταν όμως η Χούντα των Μνημονίων απέλυε εργαζόμενους ή δημιουργούσε τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου Έλληνες να χάνουν τις δουλειές τους, οι ελεγχόμενες από τους αριστεριστές (όλων των πολιτικών αποχρώσεων της Αριστεράς) συνδικαλιστικές ενώσεις οργάνωναν ανθελληνικές συγκεντρώσεις υπέρ των λαθροεισβολέων, ανεμίζοντας κόκκινες σημαίες με σφυροδρέπανα, πλάι στις πράσινες σημαίες του Ισλάμ. Αυτοί είναι οι υποτιθέμενοι υπερασπιστές των εργασιακών δικαιωμάτων, των οποίων τον πραγματικό ρόλο ξεσκέπασε σε όλο του το βάθος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Όπως έχουμε πολλάκις κατά το παρελθόν μεγαλοφώνως διακηρύξει, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι Πολιτικό Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας και των Ελλήνων Εργατών! Ως εκ τούτου, δεν μπορεί παρά η οικοδόμηση ενός αυθεντικού Εθνικού -Λαϊκού Κράτους (ο στόχος του Πολιτικού Αγώνος του Κινήματος) να βασιστεί και να στηριχτεί στα καθαρά χέρια της Ελληνικής Νεολαίας και των Ελλήνων Εργατών.

Ο Πολιτικός Αγώνας του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών δεν αποσκοπεί βεβαίως (και έχει διακηρυχθεί επανειλημμένα και στον πλέον ξεκάθαρο τόνο) στην εξυπηρέτηση μήτε του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου, μήτε εκείνου των εγχώριων κεφαλαιοκρατών μιας αντεθνικής ολιγαρχίας του πλούτου. Παράλληλα όμως, δεν διεξάγεται με στόχο να συντηρήσει ή να επεκτείνει τα προκλητικά της προνόμια, η μαρξιστική συνδικαλιστική συμμορία που χτίζει περιουσίες από το αίμα και τις θυσίες τίμιων εργαζομένων. Άλλωστε, έχει σήμερα αποδειχθεί το εξής γεγονός:

Οι μεγαλύτερες -και πολυδιαφημιζόμενες για λόγους πολιτικής και ιδεολογικής σκοπιμότητας- κατακτήσεις των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών δεν ήσαν παρά οι ελάχιστες και χαμηλού κόστους παραχωρήσεις του αντιλαϊκού Κράτους και των καπιταλιστών!

Το καταφανές μίσος τόσο της ψοφοδεούς και πατριδοκάπηλης, κοσμοπολίτικης φιλελεύθερης δεξιάς, όσο και της διεθνιστικής και αντεθνικής αριστεράς κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, εξαπολύεται υπό μορφήν πολιτικών διώξεων, πολιτικής τρομοκρατίας και πληρωμένων λίβελων στα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και στις κιτρινοφυλλάδες των εργολάβων του δημοσίου και των νεόπλουτων πασόκων. Όλα αυτά, για ένα μονάχα λόγο:

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν δημιουργήθηκε από το Κράτος, αλλά θα δημιουργήσει το Κράτος, ένα εθνικά ανεξάρτητο και κοινωνικά δίκαιο Κράτος, ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό!

Το Εθνικό-Λαϊκό Κράτος του κοντινού μέλλοντος, δεν θα υπηρετεί τα συμφέροντα των ξένων, όπως πράττει το εκτρωματικό προτεκτοράτο των μνημονίων αλλά και οι αντεθνικές κυβερνήσεις των εθνικών ταπεινώσεων και του ραγιαδισμού, που προηγήθηκαν των μνημονίων. Το Εθνικό-Λαϊκό Κράτος του κοντινού μέλλοντος, δεν θα είναι έρμαιο της δουλείας των τόκων, αποδεχόμενο την εξαθλίωση του Λαού που διαβιεί στα όριά του και τον περιορισμό της εθνικής του κυριαρχίας. Αντίθετα, το μελλοντικό Εθνικό-Λαϊκό Κράτος θα διασφαλίζει την ευημερία του Λαού μας, διότι αυτός είναι ο υπέρτατος Νόμος για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Κι επειδή ακριβώς το Κράτος αυτό θα λειτουργεί για να διαφυλάσσει τα συμφέροντα και την Ελευθερία του Λαού και της Πατρίδος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα απαιτεί από εκείνο το δικαίωμα στην εργασία για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα!

Η Εργασία δεν είναι προϊόν και απότοκος χυδαίων και ανήθικων νταραβεριών σε κομματικά γραφεία πολιτικάντηδων, ούτε ρουσφετιών και δοσοληψίας , όπως την κατάντησαν οι διεφθαρμένοι της πολιτικής εξουσίας. Η Εργασία είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ των Ελλήνων!

Το πρόγραμμα των Πολιτικών Θέσεων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή -επί της ουσίας το μοναδικό πρόγραμμα Πολιτικού Κινήματος το οποίο δεν επισημαίνει απλώς τις στρεβλώσεις αλλά προτείνει απλές και απόλυτα εφαρμόσιμες λύσεις-, αναφέρει επί λέξει:

Η Ελλάς εάν λειτουργήσει ως ανεξάρτητο κράτος και όχι ως θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων, μπορεί και πάλι να ξεκινήσει να παράγει, μπορεί να γίνει μία πλούσια χώρα και δυνατή. Η δική μας πρόταση είναι να ξεκινήσει άμεσα η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και έτσι θα μπορέσουμε να επιδοτήσουμε και τη βάση της εθνικής μας οικονομίας, που δεν είναι άλλη από την πρωτογενή μας παραγωγή.
Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέγει και ο Παναγιώτης Κονδύλης, 1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της πατρίδας.

Για να συμβεί όμως αυτό, το οποίο αποτελεί εν τοις πράγμασι την ουσιαστική λύση του Ελληνικού Προβλήματος, απαιτούνται δύο προϋποθέσεις:

α) την συντριβή του σημερινού αντεθνικού και άθλιου προτεκτοράτου της Τρόικας και την οικοδόμηση ενός Νέου Κράτους Εθνικού και Λαϊκού με εγγυητή την Χρυσή Αυγή
β) την επανεκκίνηση της Εθνικής Παραγωγής. Για να υπάρξει όμως Εθνική Παραγωγή, απαιτούνται χέρια ικανά να εργαστούν και να παράγουν, χέρια Ελλήνων Εργατών!
Η αξία του Έλληνα Εργάτη είναι για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ανεκτίμητη και δεν δύναται να τοποθετηθεί στη ζυγαριά σύγκρισης με την προσφορά εργασίας από τις ορδές των λαθρομεταναστών.
Τα ελληνικά χέρια θα προσφέρουν ψωμί στις ελληνικές οικογένειες και εκείνες με τη σειρά τους θα προσφέρουν τους νέους Έλληνες Εργάτες που θα χαλυβδώσουν το Ελληνικό Έθνος!
Και θα έρθει η μέρα κατά την οποία το σφυρί θα δώσει τη θέση του στο Ξίφος κι ο Λαός των Πολεμιστών και των Φιλοσόφων, ο Λαός των εκπολιτιστών της ανθρωπότητας θα λάβει ξανά τη θέση που του αρμόζει κάτω από τον ζωοδότη Ήλιο!
Ψηλά τις Πορφυρές και τις Γαλανόλευκες Σημαίες!
Ένας Λαός συντάσσεται κάτω από τα Εθνικιστικά Λάβαρα, γυρεύοντας Ελευθερία κι Εργασία!
Ζήτω η Ελληνική Εργατική Πρωτομαγιά!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: