Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Να γίνουν οι «μάζες» ο Τιμωρός Λαός! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Να γίνουν οι «μάζες» ο Τιμωρός Λαός! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Εκλογές Μάιος 2014 - Γκρεμίστε την Χούντα του Μνημονίου

«… Μικράν, μικράν, κατάπτυστον ψυχήν έχουν αι μάζαι, ιδιοτελή καρδίαν, και παρειάναναίσθητον εις τους κολάφους».
Κ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ, 1927
 
Στις 18 και 25 Μαΐου πρόκειται να γίνουν στην χώρα μας εκλογές δημοτικές και περιφερειακές, καθώς και εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στις εκλογές αυτές η Χρυσή Αυγή θα λάβει μέρος εκτός εάν κάποιοι, καταργώντας κατ’ ουσίαν το Σύνταγμα, αποφασίσουν με τρόπο παράνομο και πολιτικά δόλιο να μας αποκλείσουν. Ας γνωρίζουν ότι στην περίπτωση αυτή δημιουργούν στην χώρα μέγα πρόβλημα και σίγουρα δεν πρόκειται να πλήξουν, όπως νομίζουν, με την ενέργειά τους αυτή το Κίνημά μας. Ένα Κίνημα με νεκρούς Μάρτυρες και Ήρωες, ένα Κίνημα με διωκόμενους αγωνιστές και πολιτικούς κρατούμενους. Όσο και αν προσπαθούν τα σε διατεταγμένη υπηρεσία ανθρωπάκια να πείσουν ότι η δίωξή μας δεν είναι πολιτική, δεν πείθουν εν τέλει ουδένα. Πόσω μάλλον, όπου οι αμαρτίες και οι «πομπές» αυτής της κυβερνήσεως των ανδρεικέλων συνεχώς αποκαλύπτονται και δείχνουν πόσο άδικα και παράνομα μας κρατούν στις φυλακές του καθεστώτος της διαφθοράς, της ρεμούλας και της μίζας.

Η σημασία των εκλογών αυτών για την Χρυσή Αυγή είναι ιδιαίτερα σημαντική και θα αποτελέσει ράπισμα στο υποκριτικό πρόσωπο των σκευωρών, όλων αυτών οι οποίοι αποφάσισαν να χαρακτηρίζουν ένα Κίνημα Εθνικό με μεγάλη λαϊκή απήχηση σαν… «οργάνωση εγκληματική»! Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες με την ψήφο τους στην Χρυσή Αυγή θα φτύσουν κατάμουτρα το πολιτικό κατεστημένο και αυτήν την ίδια την καρδιά του κτήνους, τα κανάλια και τις φυλλάδες, κανάλια και φυλλάδες της Χούντας του Μνημονίου, που εξετόξευσαν εναντίον της Χρυσής Αυγής ποταμούς λάσπης επί μήνες ολόκληρους και σε καθημερινή  βάση. Τι θα πουν το βράδυ της 25ης Μαΐου στις ατέλειωτες χιλιάδες των Ελλήνων, οι οποίοι θα σταθούν στο πλευρό μιας «εγκληματικής οργάνωσης», όπως μας θέλουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι και οι πλουτοκράτες αφέντες τους;

ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Η Χρυσή Αυγή δεν γονάτισε, δεν λύγισε, συνεχίζει στο τραχύ μονοπάτι της Αρετής τον Αγώνα τον ΚΑΛΟ εναντίον όλων, ενάντια στην δικτατορία των διεφθαρμένων, η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι η δύναμη εκείνη η αντεθνική και αντιλαϊκή, η οποία υπηρετεί με συνέπεια την πολιτική των Μνημονίων της ξενοκρατίας. Η λύσσα και το βαθύτατο μίσος τους ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, στην Χρυσή Αυγή των Ελλήνων, εκφράζεται χαρακτηριστικά από την γραμμή και την τακτική των ΜΜΕ του καθεστώτος. Τα οποία ΜΜΕ είτε μας αποκλείουν παράνομα και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, είτε συστηματικά μας συκοφαντούν. Όλες οι εξουσίες σε αυτή την θλιβερή «μπανανία» της διαφθοράς και της διαπλοκής έχουν γίνει μία, προκειμένου να κτυπηθεί το ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ Εθνικιστικό Κίνημα. Επίσης, κατά καιρούς με ψευδολογίες προσπαθούν να πλήξουν την Χρυσή Αυγή, επιχειρώντας να δημιουργήσουν σύγχυση και πνεύμα αμφιβολίας. Απέτυχαν όμως και σε αυτό, τα ψεύδη τους διέψευσε η πραγματικότητα, διέψευσε πανηγυρικά η αδάμαστη θέληση των γενναίων ανδρών και γυναικών, που πυκνώνουν τις τάξεις της Μαχόμενης Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων.

Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε μερικές από τις απόπειρες του καθεστώτος των ΜΜΕ, με ψευδολογίες, να πλήξουν το Κίνημά μας. Δεκάδες τα δημοσιεύματα σε φυλλάδες και οι αναφορές στα δελτία προπαγάνδας των 8, αναφορές βασιζόμενες δήθεν σε αξιόπιστες πηγές ότι η Χρυσή Αυγή είναι σε διάσπαση. Ακόμη περιμένουν οι ψεύτες και οι ρουφιάνοι να διασπαστούμε. Στην πραγματικότητα είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ περισσότερο από ποτέ! Μας ενώνει ο βρώμικος πόλεμος ενός καταρρέοντος καθεστώτος γεμάτος σαπίλα, προδοσία και ψέμα. Με αφορμή πάλι την ανεξαρτητοποίηση ενός από τους δεκαοκτώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέσα στο κλίμα της πολιτικής τρομοκρατίας και με την απειλή της φυλακής, έσπευσαν τα ΜΜΕ να πουν με πρωτοσέλιδους τίτλους και εκτενή αφιερώματα στα δελτία της απάτης των 8 ότι η Χρυσή Αυγή… διαλύεται! Η απάντησή μας άμεση: Πλήρη ψηφοδέλτια σε 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, σε περισσότερους από 10 δήμους και φυσικά στις Ευρωεκλογές. Χιλιάδες υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι περιφρόνησαν την βρώμικη προπαγάνδα της εξουσίας, που είναι ΜΙΑ, την προπαγάνδα περί… «εγκληματικής οργανώσεως»!

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Την Τετάρτη 30 Απριλίου αποφάσισαν οι παραγωγοί και πωλητές στις λαϊκές αγορές να μοιράσουν φρούτα και λαχανικά στον λαό. Οι σκηνές, οι οποίες διεδραματίστηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι η καλύτερη απάντηση στους ψεύτες της Χούντας του Μνημονίου, η καλύτερη απάντηση στο «σαξές στόρυ» του Σαμαρά. Ο λαός συστηματικά εξαθλιώνεται και αυτοί πανηγυρίζουν για ένα κατά φαντασίαν πλεόνασμα και γιατί μπόρεσαν να χρεώσουν και άλλο την χώρα στους τοκογλύφους με την περίφημη και πολυδιαφημισμένη «έξοδο στις αγορές».

Απόλυτα αρμονική η συνεργασία των δύο πρωταγωνιστών αυτής της θλιβερής περιόδου, των πικρών χρόνων του Μνημονίου. Σαμαράς και Βενιζέλος σε βίους παράλληλους. Δύο βουλημικοί της εξουσίας, οι οποίοι επιτέλους έγιναν «βεζύρηδες στην θέση του βεζύρη» και μέσα στον πυρετό και την παραφορά ότι επιτέλους κυβερνούν, παραβιάζουν κάθε νόμο, περιφρονούν το Εθνικό δίκαιο, βυθίζουν την Πατρίδα στην δυστυχία, δυστυχία όχι μόνον υλική, αλλά προπαντός Εθνική, Ηθική, Πολιτική. Δύο καρικατούρες της συμφοράς σε μια χώρα έρημη από Ιδανικά και Αξίες.

ΕΝΟΧΟ, απόλυτα ένοχο το κατεστημένο σιωπά και αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο για τις αποκαλύψεις από το ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ. Από το κελί της φυλακής μου τους προκαλώ σε δημόσιο διάλογο στην Βουλή για την μεγάλη σκευωρία που έστησαν κατά της Χρυσής Αυγής. Τι φοβούνται; Τις χειροπέδες μου; Φοβούνται τόσο αυτοί, όσο και τα επίορκα ανθρωπάκια την Αλήθεια, την Αλήθεια που θα τσακίσει τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΙΧΟ

Στην αρχή του κειμένου αυτού παραθέτω έναν στίχο του μεγάλου ποιητή του ηρωικού πεσσιμισμού, Καρυωτάκη. Στίχο γραμμένο στα 1927, λίγα μόλις χρόνια μετά την μεγάλη καταστροφή του 1922, όταν στην χώρα είχε επιστρέψει η πολιτική διχόνοια, ο αλληλοσπαραγμός. Με πλήρη περιφρόνηση στις «μάζες» τις άβουλες και ιδιοτελείς γράφει τον στίχο αυτόν στο ποίημά του «ΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΛΒΟΝ».

Θυμήθηκα τον στίχο αυτόν με το βλέμμα στραμμένο στην 18η και την 25η Μαΐου, τις ημέρες των εκλογών. Στα τέσσερα χρόνια του Μνημονίου ο Λαός υπέστη πολλές συμφορές, εδέχθη με «παρείαναναίσθητον» κατ’ ουσίαν πολλούς «κολάφους». Θα δεχθεί άλλον έναν «κόλαφο», ψηφίζοντας τους μεγάλους ενόχους της δυστυχίας του, το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία; Ή θα αποφασίσει από άβουλη «μάζα» να γίνει ο Τιμωρός Λαός;

Εμείς, η Χρυσή Αυγή, του δίνουμε μία ευκαιρία. Αν θέλει, ας την Τιμήσει, εμείς πάντως θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του κόσμου, γιατί η Τιμή και το Καθήκον δεν μετριέται με ποσοστά.

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Διαβάστε περισσότερα: