Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Ελληνική Πρωτομαγιά ως εφαλτήριο για την επερχόμενη Εθνικιστική Νίκη!





Του Μιχάλη Ν. Τσακίρη, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και υποψήφιου Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή




Συμβολική από κάθε άποψη είναι η χθεσινή τελετή και πορεία Μνήμης για τους Ήρωες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, με την συμπλήρωση έξι μηνών από την άνανδρη δολοφονία τους.
Συμβολική και από μια επιπλέον άποψη: ότι ο Πατέρας του Συναγωνιστή μας Γιώργου, ο οποίος δεν λύγισε παρά τον άδικο χαμό του γιού του, συνεχίζει να αγωνίζεται για τις Ιδέες του, για μια Ελεύθερη και Μεγάλη Ελλάδα, δίνοντας ψυχική δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε μέχρι την Νίκη. Αποτελεί ιδιαίτερη Τιμή για όλους τους Συναγωνιστές και όλους του Έλληνες, αλλά και για μένα προσωπικά, η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
 
Συμβολικός από κάθε άποψη είναι και ο χθεσινός μεγαλειώδης εορτασμός της Εθνικιστικής Ελληνικής Πρωτομαγιάς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα καθώς και στη Λαμία, με την συμμετοχή εκλεκτών Συναγωνιστών αλλά και χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων. Και είναι συμβολικός γιατί καταδεικνύει με τον πλέον ηχηρό τρόπο τα εξής:

- Ότι οι εθνοκτόνες πολιτικές δυνάμεις της ψοφοδεξιάς, συνεργαζόμενες με τα σοσιαληστ(ρ)ικά απομεινάρια του «μεσαίου χώρου», έχουν χάσει προ πολλού κάθε έρεισμα στον λεγόμενο δεξιό ή πατριωτικό χώρο, αφού ξεπούλησαν την ψυχή τους στους διεθνείς τοκογλύφους για μερικά αργύρια, οδηγώντας εκατομμύρια Έλληνες στην ανέχεια, στην ανεργία και στη φτώχεια. Απώλεσαν επίσης κάθε Εθνικό και Κοινωνικό αισθητήριο και παρέδωσαν τους Έλληνες εργαζόμενους στα νύχια των τρωκτικών του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου. Μόνο θλίψη και οργή προκαλούν στα εκατομμύρια ανέργων Ελλήνων οι χθεσινές βαρυσήμαντες ανακοινώσεις τους περί «δρόμου προς την ανάπτυξη» και «εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια», που αποτελούν έναν αναίσχυντο εμπαιγμό όλων των Ελλήνων.  

- Ότι η αντεθνική, δήθεν φιλεργατική και φιλολαϊκή αριστερά έχασε κάθε επαφή με το λαϊκό αίσθημα, επιμένοντας στην «πάλη των τάξεων» και στα συνθήματα τύπου «οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα» και «οι μετανάστες είναι αδέλφια μας», ξεχνώντας πως ο Έλληνας εργάτης, αγρότης, εργαζόμενος ΚΑΙ Πατρίδα έχει, ΚΑΙ ότι αδέλφια του είναι οι Έλληνες όλων των κοινωνικών τάξεων! Επιπλέον η ρητορική της περί «αντιφασιστικού αγώνα» έχει καταντήσει γραφική και μόνο γέλωτα μπορεί να προκαλεί.

Στον αντίποδα όλων αυτών, πέρα από τις «δεξιές» και «αριστερές» επιλογές του συστήματος, υπό καθεστώς πρωτόγνωρων διωγμών, πραγματικά ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ, στέκει δυνατότερο από ποτέ το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο μόνος εγγυητής για Εθνική ενότητα, κοινωνική δικαιοσύνη και ειρήνη, καθώς εχθρεύεται λυσσαλέα κάθε μορφής «ταξική πάλη», διότι πολύ απλά το κύτταρο της Ιδεολογίας του είναι η συνεργασία όλων των κοινωνικών τάξεων για την ευημερία της Πατρίδος μας.

Απόδειξη αυτού αποτελούν και τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Αυγής σε όλη την Ελλάδα καθώς και το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για το Ευρωκοινοβούλιο, όπου εκπροσωπείται ο Ελληνικός Λαός από περήφανους Έλληνες και Ελληνίδες, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κοινωνικής τάξης ή μορφωτικού επιπέδου, με μοναδικό γνώμονα την Εθνικιστική φλόγα στην ψυχή τους.

Η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την Εθνική ανάταση, την κοινωνική ειρήνη και την πραγματική ανάπτυξη της Ελλάδος, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, έχοντας αποδείξει έμπρακτα πως προέρχεται από τον Ελληνικό Λαό και παλεύει για τον Ελληνικό Λαό.

Η Ελλάς έχει ανάγκη από μια δυνατή ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο, έχει ανάγκη από ανθρώπους που έχουν το θάρρος να πουν ΟΧΙ και να αντισταθούν στα σχέδια των τοκογλύφων. Έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα κάνουν τα άλλα κράτη της Ευρώπης αλλά και όλη την οικουμένη να την σέβονται. Πρέπει επιτέλους να πάψει η Ελλάδα να είναι το κλοτσοσκούφι του κάθε τοκογλύφου.

Για να απαλλαγεί πρώτα η Ελλάδα αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη μια ώρα ταχύτερα από τα δεσμά του διεθνούς κεφαλαίου, για να ανασάνουν οι εργαζόμενοι και για να μπορέσουν να αναπτυχθούν ειρηνικά όλα τα Έθνη που την αποτελούν.

Οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντισταθούν με κάθε μέσο στα αντεθνικά σχέδια της «ΕΕ», που αποτελεί στην ουσία έναν οικονομικό γίγαντα με αφέντες και δούλους, υπό την καθοδήγηση του διεθνούς κεφαλαίου.

Η δική μας Ευρώπη δεν περιλαμβάνει μόνο τα κράτη της σημερινής «ΕΕ». Εκτείνεται από το Γιβραλτάρ και την Ισλανδία μέχρι τα Ουράλια, περιλαμβάνοντας φυσικά και τη Ρωσία, και μέχρι την αληθινή πρωτεύουσα της Ελλάδος, την Κωνσταντινούπολη!

Κεντρικό μας σύνθημα στον αγώνα μας αυτό, είναι:
Θέλουμε μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη.
Ναι στην Ευρώπη των Εθνών – ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων και των καπιταλιστών.

Ούτε βήμα πίσω Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες!

Η Εθνική Αντίσταση φουντώνει μέρα με τη μέρα. Αγωνιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις για Πατρίδα, Ελευθερία, Οικογένεια, Θρησκεία. Το χρωστάμε στους αθάνατους ήρωες της Ιδέας μας, το χρωστάμε στον άδικα προφυλακισμένο Αρχηγό και στους άλλους Συναγωνιστές μας που βρίσκονται στα κελιά της Τιμής, μα πρωτίστως το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες.

Με την βοήθεια του Θεού προχωρούμε προς τη Νίκη!