Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Αναμένοντας τη Μακρόνησο!

     Δεν σταματάει να μας δικαιώνει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά με τις πρωτοφανείς για τα ‘’δημοκρατικά’’ δεδομένα αποφάσεις της. Και λέμε αποφάσεις της διότι όπως έχουν αντιληφθεί άπαντες πλέον, δεν υπάρχει ανεξάρτητη δικαιοσύνη στη χώρα μας. Αν και εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι έντιμοι εισαγγελείς και δικαστές είναι και η πλειοψηφία, σε ότι αφορά το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, τον Άρειο Πάγο, είναι βέβαιο ότι έχει διαβρωθεί από ένα παραδικαστικό κύκλωμα κοντοχωριανών της Λέσβου που χειραγωγείται από τον πλέον διεφθαρμένο πολιτικό της συγκυβέρνησης, Χαράλαμπο Αθανασίου.


     Συνεχίζονται λοιπόν οι διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου μετά το πέρας των εκλογών και με ενισχυμένο πλέον ηθικό, μιας και παρέμεινε στη θέση του μετά τον ανασχηματισμό, ο Αθανασίου και η συμμορία του, ο  ‘’Παναθηναϊκάκιας’’, η Κλάπα και η Δημητροπούλου, συνεχίζουν τις προφυλακίσεις, δίνοντας τους μια νότα από εποχές απεχθείς γι’ αυτούς. Εποχές που όπως λένε δεν υπήρχε Δημοκρατία και που τους χωρίζει ιδεολογική άβυσσος. Ε λοιπόν απ’ ότι φαίνεται η άβυσσος αποδείχτηκε πολύ λίγη για να τους κρατήσει μακριά από τις πολιτικές πρακτικές που τόσο απεχθάνονται. Έτσι, ενόψει και των πρόσφατων περιορισμένων ‘’ελευθεριών’’, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, κατ’ οίκον περιορισμός και απαγόρευση λόγου, είμαστε εν αναμονή για μια νέα Γυάρο, Μακρόνησο και γιατί όχι και Γουδί!

     Τίποτα πλέον, δεν θα μας εκπλήξει καθώς ο Σαμαράς, ως άλλος Κιμ Γιονγκ Ουν, έχει όλα τα μέσα, όλες τις απαραίτητες εξουσίες στα χέρια του, για να συνεχίσει ακάθεκτος. Μα πάνω απ’ όλα έχει το σημαντικότερο, τη νομιμοποίηση να εξουσιάζει. Ακόμα και ως δεύτερος, ακόμα και με δεκανίκι του τον Βενιζέλο του 8%, ακόμα κ’ έτσι έχει το νόμιμο δικαίωμα που του παρέχει το υπάρχον πολιτικό σύστημα, για να εξουσιάζει. Ένα δικαίωμα που σαφέστατα δεν το ασκεί Ηθικά αλλά που του το παρεχώρησε ένα κομμάτι του Λαού μας, έχοντας πλήρη γνώση των προγενέστερων εγκλημάτων του. Έτσι, αν εφαρμόσουμε τη λογική που εφαρμόζουν οι ανακρίτριες στη υπόθεση μας, ο Λαός που ψήφισε Σαμαρά και Βενιζέλο ενώ γνώριζε και γνωρίζει τα προγενέστερα αλλά και τα τωρινά τους εγκλήματα, είναι και αυτός Ένοχος!

     Είστε ένοχοι κύριοι διότι με την ψήφο σας ισχυροποιήσατε ένα πρόδηλα ολοκληρωτικό καθεστώς. Ένα καθεστώς που φυλακίζει βουλευτές, μη τηρώντας ούτε τους συνταγματικούς νόμου που το ίδιο έφτιαξε. Ένα καθεστώς που εξευτελίζει βουλευτές, καταπατώντας τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα τους, προς άγρα εντυπώσεων και ψήφων. Ένας καθεστώς που φιμώνει το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας, που θέλει να φυλακίσει όλη την κοινοβουλευτική του ομάδα και που όποιον αφήνει ‘’ελεύθερο’’, είτε λόγο ηλικίας είτε λόγο σοβαρών προβλημάτων υγείας, φροντίζει να του βάλει τέτοιους επαχθείς περιοριστικούς όρους ώστε να τον ‘’φυλακίσει’’ ακόμα και εκτός φυλακών.

     Ελεύθερος αλλά απαγορεύεται να φύγεις από τη χώρα, ελεύθερος αλλά απαγορεύεται να βγεις από το σπίτι σου, ελεύθερος αλλά απαγορεύεται να ομιλείς! Αναμένουμε το ελεύθερος αλλά απαγορεύεται να αναπνέεις για να έχουμε άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Μήπως σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά ; Μήπως τα έχετε ξανακούσει ;

     Είστε Ένοχοι πρωτίστως εσείς που τους ψηφίσατε και δεν δικαιούστε να μας εγκαλείτε για τίποτα. Δεν δικαιούστε να ομιλείτε πλέον για Φασισμό και Ναζισμό. Δεν δικαιούστε να πιάνετε καν στο στόμα σας τη λέξη Δημοκρατία!

     Όσο για σας τους κυβερνώντες να είστε βέβαιοι ότι οι παράνομες μεθοδεύσεις σας δεν θα καρποφορήσουν και δεν θα επηρεάσουν σε καμία περίπτωση  είτε τη λειτουργία του κόμματος, είτε τη συμμετοχή του σε μελλοντικές εκλογές. Διότι αυτός είναι ο απώτερος σκοπός σας. Δεν κόπτεστε για καμία δικαιοσύνη δεν σας νοιάζει η εξιχνίαση κανενός εγκλήματος, σας νοιάζουν μόνο τα ποσοστά. Να είστε βέβαιοι λοιπόν ότι ο εφιάλτης σας που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να υπάρχει διότι απλούστατα, αργήσατε. Αργήσατε πολύ και πλέον είμαστε χιλιάδες. Εκατοντάδες χιλιάδες οργισμένων Εθνικιστών που επιζητούν Ελευθερία και Δικαίωση. Που ζητούν την Άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και των λοιπών Συναγωνιστών του Κινήματος.

     Είμαστε ένας στρατός Εθνικιστών οπλισμένος με την Αλήθεια, το Δίκαιο, τις προγονικές Αξίες και Αρετές, που διαθέτει το Θάρρος και την απαραίτητη Τρέλα για να σας καταστρέψει! Ο Αγώνας μας θα είναι μέχρις εσχάτων γιατί παλεύουμε για το υπέρ πάντων αγαθό, την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Μιας Πατρίδος που εξουσιάζεται από μια διεφθαρμένη και αντεθνική κυβέρνηση που πρέπει, επειγόντως, να Πέσει!


ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΠΗΓΗ: antepithesi.gr