Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ...
 
 «Θέλω όμως παράλληλα να ξεκαθαρίσω πως όσα χρόνια θα βρίσκομαι στο δημόσιο βίο θα αγωνίζομαι για το δικαίωμα όλων να κάνουν ελεύθερα επιλογές στην προσωπική τους ζωή»
  .

Αυτή ήταν η απάντηση της κυρίας Μαρίας Σπυράκη στα δημοσιεύματα για την πρόσληψη του υιού Ζαγορίτη ως επιστημονικού της συνεργάτη στην Ευρωβουλή. Εμείς οι χρυσαυγίτες θεωρούμε προσωπική υπόθεση το να φέρεις μία κοπέλλα σπίτι σου και όχι το να την πας στην στρατιωτική μονάδα που υπηρετείς.

 Το σκεπτικό της προσωπικής υπόθεσης ακούγεται όλο και συχνότερα όταν θέλουν να κρύψουν κάτι που δεν κρύβεται. Προσωπική υπόθεση είπαν και για το βίντεο Μπαλτάκου, ένα βίντεο που αποκαλύπτει την κατάλυση του συντάγματος (θα ασχοληθεί κανείς εισαγγελέας; Αλλά μάλλον ασχολούνται με το πού θα επενδύσουν τα αναδρομικά τους...), αύριο θα πουν προσωπική υπόθεση την τηλεφωνική παρέμβαση υπουργών στους εισαγγελείς, προσωπική υπόθεση τα σκάνδαλα των υποβρυχίων, προσωπική υπόθεση η ενέργκα, προσωπική υπόθεση η ψευδής δήλωση πόθεν έσχες κ.τ.λ. 

Αντίθετα δημοσίου ενδιαφέροντος είναι τα μηνύματα ενός χρυσαυγίτη στην κοπέλλα του, οι φωτογραφίες ενός χρυσαυγίτη από τις διακοπές του, μία προσωπική του φωτογραφία σε ένα μνημείο.

 Έτσι θα είναι ,αφού έτσι το λεν δημοσιογράφοι και δικαστές...

Απόστολος Τζαρός
Δικηγόρος-Θεολόγος