Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Πίστη είναι πιο Δυνατή και από τη Φωτιά! Δυναμική απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών στην Χούντα Σαμαρά μετά από ένα χρόνο πολιτικών διώξεων

Η Πίστη είναι πιο Δυνατή και από τη Φωτιά! Δυναμική απάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών στην Χούντα Σαμαρά μετά από ένα χρόνο πολιτικών διώξεων
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, ο Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός και η πολιτική του έκφραση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έστειλαν ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους δειλούς και τους προσκυνημένους του σύγχρονου κόσμου: Καμία πολιτική δίωξη και καμία σφαίρα δεν μπορεί να σταματήσει μια Ιδέα της οποίας ο καιρός έχει έλθει!
 
Χιλιάδες Σημαίες, Γαλανόλευκες αλλά και μαυροκόκκινες με τον επιβλητικό αρχαιοελληνικό Μαίανδρο, ανέδειξαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη την ατσάλινη Ενότητα του Ελληνικού Λαού και χαλύβδωσαν την Πίστη του στην Τελική Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Την ίδια εκείνη ώρα, οι καρδιές των έγκλειστων Συντρόφων μας και του Αρχηγού πάλλονται καθώς το σύνθημα «Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές» δονεί το κέντρο της Αθήνας.

Οι Μάρτυρες της Ιδέας, οι Πολιτικοί μας Κρατούμενοι και οι Εθνικοί Αγωνιστές σε μια αδιάρρηκτη Ενότητα, ένα Σώμα κι ένα Πνεύμα, δίνουν το παρόν. Ένα έτος αγωνιστικό, ήτοι Λαϊκό και Εθνικιστικό έχει παρέλθει, έτος πολιτικών διώξεων δια των οποίων ο Αρχηγός και δεκάδες Συναγωνιστές βρίσκονται παράνομα προφυλακισμένοι, έτος πολιτικής τρομοκρατίας εις βάρος των Εθνικιστών και του Λαού μας, πολιτική τρομοκρατία που κορυφώθηκε με τις δολοφονίες των Συναγωνιστών Φουντούλη και Καπελώνη. Έτος διαρκούς και ακατάπαυστης πολιτικής δράσης για Εθνική Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Στη συγκέντρωση Εθνικής Αντίστασης η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα, αλλά και στην αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης, δεν συμπαρατάχθηκε με τους Έλληνες Εθνικιστές η κάστα των προνομιούχων και βολεμένων του αντεθνικού Καθεστώτος. Ούτε αναγνώσθηκαν στομφώδεις δηλώσεις συμπαράστασης από τα μαύρα ψοφίμια της συντήρησης, της οπισθοδρόμησης, της αντίδρασης του ραγιαδισμού και του σκοταδισμού. Στο πλάι των πραγματικών Λαϊκών και Εθνικών Αγωνιστών, δεν στάθηκε το εγχώριο κεφάλαιο, μήτε τα ντόπια και διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως συμβαίνει με τα «αντισυστημικά» κόμματα της Αριστεράς.

Ήταν όμως εκεί, αφυπνισμένη και ετοιμοπόλεμη η Ελληνική μας Νεολαία με ηθικό ακμαίο και θέληση ακατάβλητη. Ήταν Έλληνες Εργάτες και μαζί τους άνεργοι οι οποίοι δεν έχουν τίποτα να προσμένουν από τις κίβδηλες υποσχέσεις τόσο της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά όσο και από τους νεόπλουτους απατεώνες της διεθνιστικής Αριστεράς. Ήταν εκεί ασπρομάλληδες έφηβοι οι οποίοι ξανάνιωσαν τη φλόγα της Νεότητας μέσα από τον Εθνικιστικό Πολιτικό Αγώνα. Κυρίως όμως, ήταν εκεί ο ίδιος ο διαχρονικός Ελληνικός πόθος για Λευτεριά, εκπεφρασμένος έργω και λόγω μέσα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Ένα έτος πρωτόγνωρων πολιτικών διώξεων ανήκει στην αγωνιστικά στεφανωμένη Ιστορία του Κινήματος. Οι εχθροί του Ελληνικού Λαού -και συνεπώς του Κινήματος- προσδοκούσαν όχι απλώς την ελάττωση της λαϊκής επιρροής του Λαϊκού Εθνικισμού, αλλά πολύ περισσότερο την διάλυση και εξάλειψή του. Το είχε άλλωστε εκμυστηρευθεί ο πρωθυπουργός της Χούντας στους σιωνιστές των ΗΠΑ κι εκείνοι το δημοσιοποίησαν προκειμένου να πείσουν την ανθρωπότητα πως και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος αποτελεί ένα φτηνό πιόνι που υπηρετεί τα ανθελληνικά τους σχέδια.

Οι σιωνιστές πανηγύρισαν διότι το πιόνι τους είχε προχωρήσει σε αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις και κατάλυση επί της ουσίας του Πολιτεύματος, με τις συλλήψεις και προφυλακίσεις των Χρυσαυγιτών. Πανηγύρισαν διότι επιχειρήθηκε η φίμωση εκείνων που κατήγγειλαν τις ραδιουργίες του διεθνούς σιωνισμού, κυρίως σε ότι αφορά την εχθρότητά τους έναντι των Ελλήνων. Τούτο όμως δεν αποτελούσε μια επαρκή δικαιολογία για τη Χούντα Σαμαρά έναντι της ελληνικής κοινής γνώμης, συνεπώς υιοθετήθηκαν συλλήβδην οι φαντασιοπληξίες αριστεριστών και επίορκοι δικαστικοί ανέλαβαν να επενδύσουν το σκηνικό με πλήθος βαρύτατων κατηγοριών για τις οποίες τα μοναδικά στοιχεία είναι ψευδομαρτυρίες.

Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν διαλύθηκε, η Χρυσή Αυγή δεν εξαλείφθηκε, αλλά είναι σήμερα περισσότερο δυνατή από ποτέ και κυρίως, έχει κερδίσει την αγάπη σημαντικού τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο πλέον περιβάλλει με ακόμη μεγαλύτερη θέρμη τον Πολιτικό Αγώνα.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δεν συμβιβάζεται, δεν εκβιάζεται, δεν υποστέλλει τη Σημαία του Αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης!

Ο χρόνος κυλά πια αντίστροφα: όχι όμως για τους Έλληνες Εθνικιστές, αλλά για τους πολιτικούς μας αντιπάλους.

Η Τελική Νίκη θα αποτελέσει την αιώνια δάφνη στους Αγώνες και τις Θυσίες των Εθνικών Αγωνιστών! Ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η απάντηση του Ελληνικού Λαού στους δυνάστες και Τυράννους του. Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους και Λευτεριά στο Λαό και την Πατρίδα μας!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: