Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη χούντα Σαμαρά


Φωτορεπορτάζ από την συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη χούντα Σαμαρά

Η Χρυσή Αυγή πράττει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και προγραμματίζει συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, ενάντια στη χούντα Σαμαρά εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην πόλη στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Μία ημέρα πριν την εκδήλωση οι αστυνομικοί παρακαλούν έντρομοι να αλλάξουμε το προγραμματισμένο σημείο… αρνούμαστε… και λίγες ώρες μετά καταφθάνει ένα χαρτί που απαγορεύει μόνο την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής την ημέρα του Σαββάτου, από τις δεκάδες ανακοινωμένες συγκεντρώσεις στην πόλη.
Η συγκέντρωση όμως πραγματοποιήθηκε κανονικά σε διαφορετικό σημείο, με εκατοντάδες Χρυσαυγίτες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, παρά την πολεμική τακτική του συστήματος και τις ανύπαρκτες συγκοινωνίες, λίγες ώρες μετά την “παράσταση” που έδωσε ο Σαμαράς στη Δ.Ε.Θ. Φυσικά παρόντα ήταν αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης και κανάλια, αλλά μόνο μία τοπική εφημερίδα παρουσίασε την εκδήλωσή μας.






Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής βροντοφώναξαν συνθήματα κατά της γενοκτονίας των Ελλήνων της Πόλης, το 1955, που ο "κύριος" Σαμαράς "ξέχασε" να αναφέρει στην ομιλία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συνθήματα ενάντια στην αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών του Κινήματός μας, καθώς και για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, που ο πρωθυπουργός θυμάται μόνο όταν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για ψηφοθηρικούς λόγους, χαρακτήρισαν το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ελληνικής Αυγής Κεντρικής Μακεδονίας, ανέλυσε το ιστορικό της απαγόρευσης και τόνισε την φαιδρότητα των υψηλόβαθμων, που απαγόρευσαν μόνο την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, ενώ επέτρεψαν τις άλλες των παραφυάδων της Αριστεράς.



Έπειτα, ο γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Βογιατζής Δημήτριος, πήρε το λόγο και παρουσίασε την προδοτική στάση της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, που έχει φτάσει τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού, με τον ελληνικό λαό να πένεται και να οδηγείται στην αυτοκτονία. Είναι το ίδιο προδοτικό καθεστώς, που οδήγησε στη φυλακή τη μόνη πραγματική Ελληνική φωνή που υπήρχε στο κοινοβούλιο, αδιαφορώντας για το περίπου μισό εκατομμύριο Ελλήνων, που μας οδήγησε εκεί, με την ψήφο του.



Ο Ζησιμόπουλος Πολύβιος, αντισυνταγματάρχης Ειδικών Δυνάμεων εν αποστρατεία και βουλευτής Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, απάντησε στα “γαλάζια” παπαγαλάκια, που λασπολόγησαν τον ίδιο και εφηύραν νέες εσωτερικές κόντρες στη Χρυσή Αυγή, που είναι πέρα για πέρα ανυπόστατες. Φυσικά, πάγια τακτική τους είναι η διάδοση ψευδών, που πλέον ακούγονται μόνο σαν τον επιθανάτιο ρόγχο του σάπιου κατεστημένου τους… Επίσης έκανε αναφορά στα Σεπτεμβριανά στην Κωνσταντινούπολη, που έλαβαν χώρα το 1955, με τη σφαγή χιλιάδων Ελλήνων. Φυσικά, όπως προβλέπεται με το νέο νομοσχέδιο-έκτρωμα, εάν κάποιος αρχίσει να αναφέρει σφαγές που υπέστησαν οι Έλληνες, θα οδηγείται στη φυλακή, αφού μόνο αυτές δεν εμπεριέχονται στο παραπάνω.



Έπειτα, ο Χασιώτης Γεώργιος, υπεύθυνος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, μίλησε για την πρόσφατη επιτυχία του συνδικαλιστικού οργάνου της Χρυσής Αυγής στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, που έσπασε τη συνομωσία σιωπής και σε αυτόν τον κλάδο. Έκανε εκτενή αναφορά  στην καθ’ όλα πολιτική δίωξη που αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή, λόγω της συνεχούς ανόδου των ποσοστών της  και κάλεσε τον νομικό κόσμο της χώρας ,τους δικηγορικούς συλλόγους και τις δικαστικές ενώσεις,να σταματήσουν επιτέλους να μένουν απαθείς στην καταστρατήγηση των νόμων και του   Συντάγματος, από την ίδια την κυβέρνηση.



Ο Γραικός Φώτης, εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκηςέστειλε ηχηρό μήνυμα αντίστασης, απέναντι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Πριν λίγες ημέρες το ΝΑΤΟ αναγνώρισε τα Σκόπια σα Μακεδονία, και την ίδια στιγμή πρωθυπουργός και υπουργοί τηρούν σιγή ιχθύος… όμως όλοι οι παρευρισκόμενοι βροντοφώναξαν μαζί του πως δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω για την Μακεδονία μας! Επίσης, αναφέρθηκε στον αντιρατσιστικό νόμο που θέλουν να περάσουν και τόνισε πως οποιοδήποτε νόμο και αν περάσουν, οτιδήποτε και αν κάνουν δε μπορούν να ελέγξουν τις ψυχές, δε μπορούν να ελέγξουν τις ψυχές εκατομμυρίων Ελλήνων!



Τέλος, στο βήμα ανέβηκε ο συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, και δήλωσε πως εμείς θα παραμείνουμε όρθιοι σε ένα κόσμο ερειπίων, όρθιοι μέχρι την αποφυλάκιση του Αρχηγού και βουλευτών μας, αλλά και μέχρι την τελική Νίκη



Τέλος, κάλεσε τους πάντες σε στάση προσοχής και ψάλλαμε τον Εθνικό μας Ύμνο!



Διαβάστε περισσότερα: