Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!


«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»!  
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε αμέτρητες ώρες προσευχής, εναποθέτοντας τις ελπίδες της ευόδωσης του Πολιτικού μας Αγώνα στην Θεία Πρόνοια. Θα μπορούσαμε, διαφορετικά, να χύσουμε τόνους μελάνι εξιστορώντας τα αμέτρητα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά μας, ευελπιστώντας πως ο Λαός μας θα συγκινηθεί από τη δύναμη της γραφίδος.

Ως Έλληνες Εθνικιστές όμως και προπαντός ως Χρυσαυγίτες, έχουμε χαράξει στη καρδιά μας τα πύρινα λόγια του φιλοσόφου του Βορρά: Το Αίμα των Ηρώων, είναι ιερότερο από τις προσευχές των πιστών και από το μελάνι των σοφών!

Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2014, περιφρονούμε ένα κόσμο δειλών και προσκυνημένων. Χιλιάδες Σημαίες θα κυματίσουν στον αέρα, σε μια αιώνια Ομολογία Πίστεως. Χιλιάδες Δάδες θ' αναζωπυρώσουν τη Φλόγα της ελληνικής μας καρδιάς, τη Φλόγα του Ιερού μας Αγώνα!

Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2014, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα βαδίσει σιωπηρά σε έδαφος καθαγιασμένο από το Αίμα των Μαρτύρων της Εθνικής Ιδέας. Εμπρός του, θα προπορεύονται αιώνιοι Σημαιοφόροι, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης. Στο πλάι του, θα στέκονται χιλιάδες Εθνικιστών με ακλόνητη Πίστη στη Νίκη. Και πίσω του, θ' ακολουθεί ένα Έθνος στρατευμένο στον τιτάνιο Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία.

Ιερά Σιγή θ' απλωθεί, απόδοση Τιμών σ' Εκείνους που Έπεσαν στις Θερμοπύλες του Εθνικισμού. Και το Προσκλητήριο θ' αντηχήσει ως Τιμωρία των εχθρών της Νεολαίας και του Λαού μας:

Γιώργος Φουντούλης: ΠΑΡΩΝ!
Μάνος Καπελώνης: ΠΑΡΩΝ!