Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ - Η Χρυσή Αυγή γκρεμίζει τη Χούντα Σαμαρά! Να επέμβει ΤΩΡΑ η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη!


ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ - Η Χρυσή Αυγή γκρεμίζει τη Χούντα Σαμαρά! Να επέμβει ΤΩΡΑ η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη!

Εάν το βίντεο Μπαλτάκου προκάλεσε σεισμό στην πολιτική ζωή διότι έδινε σαφείς λεπτομέρειες για την πολιτική σκευωρία της Χούντας Σαμαρά εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, τότε το ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο ήρθε σήμερα στην επιφάνεια, δεν αποτελεί απλώς ένδειξη αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!

Στο ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, ακούγεται συνομιλία παράγοντα δικαιοσύνης (Δ) με ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα). Ο (Δ) απαντά στον (Κ) και εκφράζει την έκπληξή του για την κλήση. Μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό.

O (K) του ζητάει επιτακτικά να πει στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει!»

Ο ανώτατος παράγοντας της κυβέρνησης είναι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δίνει οδηγία σε παράγοντα της Δικαιοσύνης, να μεταφέρει στον «παναθηναϊκάκια», εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο την ξεκάθαρη εντολή: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμήσει»!

Επί της ουσίας, ο πρωθυπουργός είναι εκείνος ο οποίος έχει καταλύσει το Πολίτευμα της χώρας, δια της ευθείας και ωμής παρέμβασης στην ανεξάρτητη υποτίθεται δικαστική εξουσία!

Το ηχητικό ντοκουμέντο αποδεικνύει την σκαιά πολιτική σκευωρία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Πατρίδα μας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τυχόν σιωπή των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και των δημοσιογράφων μπρος στα ατράνταχτα ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του δικτάτορα Σαμαρά, θα αποτελέσει τεκμήριο ενοχής και συγκάλυψης του μεγαλύτερου πολιτικού και δικαστικού εγκλήματος στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδος!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, καλεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να επέμβει ΑΜΕΣΑ, προασπίζοντας το Σύνταγμα της χώρας και διαφυλάσσοντας το Πολίτευμα, το οποίο έχει ήδη καταλυθεί από τον Αντώνη Σαμαρά και την συμμορία του!

Να αφεθούν ΤΩΡΑ ελεύθεροι ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και να κινηθούν οι δικαστικές αρχές για την δίωξη των επίορκων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας! Δίχως καμία απολύτως αμφιβολία και με βάση τα τελευταία συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν την συνταγματική εκτροπή από μέρους Αντώνη Σαμαρά, συνάγεται το συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα υφίσταται μια εγκληματική οργάνωση η οποία μάλιστα εξουσιάζει και δεν είναι άλλη από την κυβέρνηση Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με επίορκους δικαστικούς λειτουργούς!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: