Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ...

 Ήταν ίσως η πιο συγκλονιστική ορκωμοσία αιρετού που έγινε ποτέ. Κανένας δεν ενδιαφερόταν για το θίασο επί σκηνής. Οι κάμερες και οι φωτογράφοι πέρασαν πίσω τους και επικεντρώθηκαν στο φυλακισμένο πατέρα, που με αγκαλιά τη μονάκριβη κόρη του έδωσε όρκο "στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος να υπακούει στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους...". Η μόνη δήλωση που έκανε ήταν "Η Ελλάδα θα ΝΙΚΗΣΕΙ". 

Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. 
Αυτό το καθαρό βλέμμα είναι που τρέμουν στην κυριολεξία
Αυτή η αδάμαστη Ψυχή και η αλύγιστη Πίστη είναι που μας κάνουν ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ και ΑΝΙΚΗΤΟΥΣ
Δεν έχει σημασία πόσοι είμαστε. Έστω και ένας αξίζει όσο στρατιές 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ     

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/p.-hliopoulos-h-ellada-tha-nikhsei-fwtoreportaz-apo-thn-chthesinh-sugklonis

Ήταν ίσως η πιο συγκλονιστική ορκωμοσία αιρετού που έγινε ποτέ. Κανένας δεν ενδιαφερόταν για το θίασο επί σκηνής. Οι κάμερες και οι φωτογράφοι πέρασαν πίσω τους και επικεντρώθηκαν στο φυλακισμένο πατέρα, που με αγκαλιά τη μονάκριβη κόρη του έδωσε όρκο "στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος να υπακούει στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους...". 

Η μόνη δήλωση που έκανε ήταν "Η Ελλάδα θα ΝΙΚΗΣΕΙ". 

Αυτή είναι η ποιοτική διαφορά των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. 

Αυτό το καθαρό βλέμμα είναι που τρέμουν στην κυριολεξία.

Αυτή η αδάμαστη Ψυχή και η αλύγιστη Πίστη είναι που μας κάνουν ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ και ΑΝΙΚΗΤΟΥΣ.

Δεν έχει σημασία πόσοι είμαστε. Έστω και ένας αξίζει όσο στρατιές 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ 

Χρήστος Απολλύων
Εκπαιδευτικός

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/p.-hliopoulos-h-ellada-tha-nikhsei-fwtoreportaz-apo-thn-chthesinh-sugklonis


H εποποιία του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι


H εποποιία του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι

Φέτος συμπληρώνονται 65 χρόνια από τη νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στα πεδία των μαχών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Στρατού στις μάχες του 1949.

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Η Πολιτική μου Αφύπνιση

Η Πολιτική μου Αφύπνιση
Δύο έτη και δύο μήνες πίσω στο χρόνο, γινήκαμε μάρτυρες του τιτάνιου Πολιτικού Αγώνος ενός Λαού, ο οποίος εγέρθηκε και μαχόμενος γύρεψε την Ελευθερία του. Κάτω από μία Σημαία, ένα Κίνημα κι έναν Αρχηγό, ενώσαμε τη θέλησή μας για την αποτίναξη του ζυγού ενός Καθεστώτος, που βαστά τη Πατρίδα μας μικρή κι ανέντιμη. Απέναντι στη ψοφοδεή Ελλάδα των δανεικών και των τόκων, αντιπαρατάξαμε την Πίστη της Ελληνικής Νεολαίας στον άσβεστο πόθο της Λευτεριάς, της Αξιοπρέπειας και της Τιμής.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Δήλωση δικηγόρου κ. Νίκου Αντωνιάδη για την απαράδεκτη απόρριψη της προσφυγής του Ηλία Κασιδιάρη




Η Δικαιοσύνη, μετά το πέρας της ανακρίσεως της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, έκανε γενναία βήματα. Βήματα που θα μείνουν στην Ιστορία, με τα ονόματα των Δικαστών να κοσμούν για πάντα το Θεσμό. «Άσπρισε» το δήθεν «μαύρο» χρήμα της Χρυσής Αυγής με το 1502/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.


Έδωσε ένα ηχηρότατο ράπισμα στην κακοποίηση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα, όπως είχε έως τώρα εφαρμοστεί, στην αντισυνταγματική και απάνθρωπη λογική της συλλογικής ευθύνης, με το εκπληκτικό 1506/2014 βούλευμα αποφυλάκισης του Αρτέμη Ματθαιόπουλου του ιδίου Συμβουλίου. Οι ενέργειες του εντολέα μου Νικολάου Μιχαλολιάκου, διαρκούσης της ανακρίσεως, προς τον σκοπό της αποσάθρωσης της σκευωρίας του «πορίσματος Ψαρρά», ευτέλισαν την σκοτεινή πλευρά της Δικαιοσύνης και απέδωσαν έναν αναπάντεχο καρπό, που ούτε οι σκευωροί και οι συνεργοί τους έχουν συνειδητοποιήσει ότι δημιουργήθηκε: Την από 30.7.2014 διάταξη της ανακρίτριας κ. Ιωάννας Κλάπα – Χριστοδουλέα, δια της οποίας, το πρώτον, και μετά από ένα έτος προφυλακίσεων, παραδέχθηκε ότι η ιδεολογία δεν ελέγχεται ποινικά, καίτοι το μέγιστο μέρος των κατηγορητηρίων αφορούν αποκλειστικά την ιδεολογία. Με αυτά και με αυτά, αναμένω τη δικαίωση από το ίδιο Συμβούλιο και του κ. Χρήστου Παππά, που απαιτεί (στην εσχάτη) την αυτή αντιμετώπιση που η Δικαιοσύνη επιφύλαξε για τον κ. Ματθαιόπουλο (187 – Ιδεολογία).

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Τελετή Εθνικής Μνήμης στο Βίτσι-Κυριακή 31 Αυγούστου, 10:00 π.μ.

Τελετές Εθνικής Μνήμης σε Γράμμο και Βίτσι - Εγκαίνια γραφείων Χρυσής Αυγής στην Καστοριά (Κυριακή 31 Αυγούστου)

Φέτος συμπληρώνονται 65 χρόνια από τη νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στα πεδία των μαχών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Στρατού στις μάχες του 1949.

Την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 10:00 το πρωί θα τελεστεί μνημόσυνο στις κορυφή του Όρους Βίτσι στο Μνημείο των πεσόντων του Εθνικού Στρατού και καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματός μας να παραστούν.

Είναι για όλους εμάς που κρατάμε ψηλά τα λάβαρα της Φυλής και του Έθνους μια τελετή μνήμης ξεχωριστή, καθώς ταυτιζόμαστε με τους Έλληνες στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους στα πεδία της Τιμής και του Αγώνα. Πληροφορίες για την προσέλευση στην Τελετή Μνήμης στις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις.

Κυριακή 31 Αυγούστου, Όρος Βίτσι, 10:00 π.μ.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Δήλωση εκπροσώπου της Ελληνικής Αυγής για την σύσκεψη στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε χθες από τη σύσκεψη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης(διαβάστε αναλυτικότερα ΕΔΩ) εξηγεί με δήλωσή του ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής, δικηγόρος, Γιώργος Χασιώτης.

Ο υπεύθυνος της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων, τιτλοφορώντας τη δήλωσή του «Προς αποκατάσταση της αλήθειας», επισημαίνει ότι προσήλθε στη σύσκεψη ως εκπρόσωπος της παράταξής του, όπου του γνωστοποιήθηκε από το δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη πως δεν μπορεί να συμμετάσχει καθότι δεν ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Ως εκ τούτου, ο κ. Χασιώτης αποχώρησε, λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση, όπως ο ίδιος τονίζει, πως η Ελληνική Αυγήπρόκειται να ενημερωθεί επισήμως για τα τεκταινόμενα. 

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Χασιώτη:

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Από το Μνημόνιο της υποταγής στη δίωξη της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από το Μνημόνιο της υποταγής στη δίωξη της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Ήταν στα τέλη του 2009 όταν ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ κέρδισαν τις εκλογές με συντριπτική διαφορά από την Ν.Δ., έχοντας σαν κύριο σύνθημά τους το περίφημο “λεφτά υπάρχουν”! Λίγους μόνον μήνες μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, άρχισαν οι συζητήσεις, τα δημοσιεύματα τόσο στα ελληνικά όσο και στα διεθνή ΜΜΕ περί επικείμενης χρεοκοπίας της Ελλάδος.

Στις τηλεοπτικές εκπομπές, στις αναλύσεις των εφημερίδων, παρατίθενται στοιχεία και αριθμοί τα οποία είναι αδύνατον να παρακολουθήσει ο μέσος πολίτης ώστε να αντιληφθεί που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Οι περίπλοκες αυτές όμως αναλύσεις σίγουρα δεν καταργούν την κοινή λογική. Και η κοινή λογική λέει ότι δεν είχαμε κάποια μεγάλη φυσική κατατροφή, έναν πόλεμο, ένα απροσδόκητο συμβάν ούτως ώστε από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθούμε χρεοκοπημένοι.

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Η εγκληματική οργάνωση ΝΔ, η δολοφονία Τεμπονέρα και ο νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου

Η εγκληματική οργάνωση ΝΔ, η δολοφονία Τεμπονέρα και ο νέος Πρόεδρος του Αρείου Πάγου
Γύρω στις 10:30 μ.μ. της 8ης Ιανουαρίου 1991, μέλη της ΟΝΝΕΔ προσπάθησαν να ανακαταλάβουν το 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο Πάτρας. Κατά τη διάρκεια συμπλοκής που επακολούθησε βρέθηκε νεκρός, χτυπημένος με σιδερολοστό στο κεφάλι, ο καθηγητής του σχολείου Νίκος Τεμπονέρας, που είχε προστρέξει να βοηθήσει τους καταληψίες μαθητές του.

Για αυτή την δολοφονική επίθεση από μέλη της νεολαίας της ΝΔ, η οποία έγινε κατόπιν πολιτικής εντολής και από ολόκληρη τοπική οργάνωση της ΝΔ, δεν ασκήθηκε ποτέ δίωξη στην ηγεσία της ΝΔ, η οποία ήταν κυβέρνηση εκείνη την στιγμή. Δεν ασκήθηκε καν δίωξη στην τοπική οργάνωση ή τον τοπικό βουλευτή, που τότε ήταν ο νυν ανεξάρτητος Ν. Νικολόπουλος. Ο μόνος που καταδικάστηκε ήταν ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας και ουδείς άλλος.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Νίκος Αντωνιάδης: Όσο βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν προφυλακισμένοι, το Δίκαιο εξακολουθεί να παραμένει «προφυλακισμένο»

Νίκος Αντωνιάδης: Όσο βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν προφυλακισμένοι, το Δίκαιο εξακολουθεί να παραμένει «προφυλακισμένο»
Δήλωση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη για την αποφυλάκιση του Συναγωνιστή, Αρτέμη Ματθαιόπουλου : 
"Είναι αυτονόητο ότι όσο βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν προφυλακισμένοι, το Δίκαιο εξακολουθεί να παραμένει «προφυλακισμένο». Δεν είναι δυνατόν, όμως, να μην αναγνωρίσουμε το τεράστιο βήμα της Δικαιοσύνης με το γενναίο βούλευμα αποφυλάκισης του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, την οποία (δίκαιη αποφυλάκιση) είχα την ιστορική ευκαιρία και την τιμή να ζητήσω κατ’ εντολήν του από το Δικαστικό Συμβούλιο.
Δικαιούμαι να δηλώσω ότι αυτό που ήταν εξαρχής η πάγια θέση μου, ως γόνος δικαστικής οικογένειας, ότι δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργών της Δικαιοσύνης αντιτίθεται σε αυτό που συμβαίνει σε βάρος της Χρυσής Αυγής το τελευταίο έτος και ότι σύντομα θα βιώναμε στην πράξη την αντίδραση αυτή, δικαιώθηκε με το βούλευμα αποφυλάκισης του Αρτέμη Ματθαιόπουλου.
Πρέπει να σημειώσω ότι ποτέ δεν είναι αργά για όσους σχεδίασαν αυτή τη δίωξη, αντί να εξακολουθούν να επιχειρούν να επιστρατεύουν τη Δικαιοσύνη για την αντιμετώπιση του πολιτικού αντιπάλου τους, να εγκαταλείψουν αυτήν την προσπάθεια, που μόνο δεινά προκαλεί στη Δικαιοσύνη και στη Δημοκρατία, και να τον αντιμετωπίσουν επιτέλους με καθαρούς πολιτικούς όρους.
Το έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη: Η συντριπτική πλειοψηφία των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών είναι άριστοι και δίκαιοι νομικοί, έντιμοι και ακέραιοι άνθρωποι. Θα αντιδράσουν. Ήδη αντέδρασαν. Δεν μπορούν να ανεχθούν προκλητικές δικαστικές αντιφάσεις.

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Ελεύθερος ο Συναγωνιστής Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος


Ελεύθερος ο Συναγωνιστής Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος


Είχε κριθεί προφυλακιστέος με το άθλιο και ανυπόστατο σκεπτικό ότι είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή άρα πρέπει να μπει στην φυλακή χωρίς να του καταλογιστεί απολύτως καμία παράνομη πράξη. 
Έγινε σήμερα δεκτή η προσφυγή κατά της παράνομης προφυλάκισης του Αρτέμη Ματθαιόπουλου και εντός των επομένων ημερών αποφυλακίζεται.
Η προσφυγή αφορούσε την κατάπτυστη απόφαση των Ντογιάκου-Κλάπα για την φυλάκιση του βουλευτή με σκεπτικό την συμμετοχή του στο Πολιτικό Συμβούλιο της Χρυσή Αυγής.
Το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε απαράδεκτη την συγκεκριμένη απόφαση, η οποία είχε ήδη καταδικαστεί στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού.
Επίσης δεν επεβλήθη κανένας αντισυνταγματικός περιοριστικός όρος όπως η απαγόρευση πολιτικών ομιλιών εκ μέρους του βουλευτή.
Η προσωρινή κράτηση αντικαταστάθηκε με τους τυπικούς όρους της επιβολής χρηματικής εγγύησης και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα μέχρι την δίκη.
Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος θα συμμετέχει κανονικά στις δράσεις του κόμματος εντός και εκτός βουλής. 




Διαβάστε περισσότερα:

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Όταν θα ξυπνήσει η "δημοκρατία"...



Έχει καταντήσει αηδία πια. Προγραμματίζεται  από την Χρυσή Αυγή μια καθ' όλα νόμιμη πολιτική εκδήλωση και βγαίνει μια ανακοίνωση από "κάποια δήθεν συλλογικότητα" ότι θα κάνει αντισυγκέντρωση. Αρπάζουν την ευκαιρία οι καθεστωτικοί εγκάθετοι και απαγορεύουν τη ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ συγκέντρωση. Η νόμιμη εκδήλωση μεταφέρεται αλλού, προκειμένου να μην υπάρξει καμιά αφορμή για επεισόδιο, αλλά φευ ξανά το ίδιο. Οι «δήθεν συλλογικότητες» μεταφέρουν τις απειλές τους.

Με τα πολλά η εκδήλωση πραγματοποιείται, περικυκλωμένη από κλούβες, που απαγορεύουν την πρόσβαση ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να έρθουν στην εκδήλωση. Στα 50 μέτρα επιτρέπουν όμως ένα συνονθύλευμα από άπλυτες με τσιριχτές φωνές και καμπόσους τριχωτούς, απροσδιόριστου φύλου, να ωρύεται  για τους "φασίστες". Αν τυχόν κινηθεί κανείς προς το μέρος τους ή έστω δυσανασχετήσει, σηκώνονται τα γκλομπ, ετοιμάζονται οι φυσούνες και οπλίζονται οι φωτογραφικές μηχανές. Είναι σα να βλέπεις το μέλλον στα πρωτοσέλιδα των καθεστωτικών φυλλάδων για τους "προκλητικούς ναζί". Κυριαρχεί η αυτοσυγκράτηση με τη σκέψη ότι κάποιοι δικοί μας άνθρωποι είναι άδικα στη φυλακή. Εντωμεταξύ οι αξύριστες και οι βρωμιάρηδες ξεθαρρεύουν.

Κάπου εκεί ο καθένας αρχίζει και αναρωτιέται.

Ποιος προστατεύει ποιον και γιατί;  Ποιος σέβεται τη νομιμότητα και μέχρι πότε;  Τα δόντια σφίγγουν και οι σκέψεις θεριεύουν.
Με το τέλος της εκδήλωσης ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, από όλους σε στάση προσοχής, ενώ παραδίπλα, ένας ξύνει τη μύτη του και κάποιος άλλος ταιριάζει το καβάλο του. Αηδία.

Μετά τη λήξη οι συμμετέχοντες αποχωρούν συντεταγμένα και το απλυταριό επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ, σπάζοντας βιτρίνες και καίγοντας κάδους - στην καλύτερη περίπτωση - χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς από τους παριστάμενους αστυνομικούς. Αφού τα έχουν κάνει όλα μπάχαλο, κρύβονται σε καταλήψεις και πανεπιστήμια, έχοντας επιτελέσει στο ακέραιο το "δημοκρατικό τους καθήκον".

Εννοείται ότι την άλλη μέρα οι φυλλάδες κυκλοφορούν με τεράστιους τίτλους για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι φασίστες, οι οποίοι όμως είχαν αποχωρήσει απ' το χώρο μισή ώρα πριν. Καθόλου παράξενο να σχηματιστεί και δικογραφία, που θα "εμπλουτίσει" το κατηγορητήριο των προφυλακισμένων, με το σκεπτικό ότι διέταξαν την εκδήλωση, ήταν η αιτία να συγκεντρωθούν οι μπαχαλάκηδες και φταίνε γιατί οι αδερφές του ΚΕΕΡΦΑ έκαψαν και ρήμαξαν για να διαμαρτυρηθούν.

Η αποθέωση είναι το επόμενο βράδυ στο καφενείο, όταν ακούς το διπλανό να σου λέει δήθεν συμβουλευτικά. "Καλά ρε τι κάνατε πάλι χτες; Γιατί δεν κάθεστε επιτέλους φρόνιμα;" Τον κοιτάς όλο απορία, προσπαθώντας να καταλάβεις αν μέσα στο κεφάλι του έχει πίτουρα ή τυρόπιτα. Φυσικά δεν είναι καθόλου απίθανο, αυτό το πρόβατο να το δεις κάποια στιγμή στην ουρά σε διανομή τροφίμων, με το βλέμμα καρφωμένο στα παπούτσια του.

Έτσι έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το σκηνικό που βιώνουν όλοι όσοι συμμετέχουν σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής.

Θα είναι όμως πάντα έτσι; Αναρωτιούνται τι θα συμβεί αν ξυπνήσει και σε κάποιους άλλους η "δημοκρατία" μέσα τους;


Απολλύων
Εκπαιδευτικός-Θεσσαλονίκη

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Το Εθνικό Καθεστώς του Μεταξά, η παγκοσμιοποίηση και η κλεπτοκρατία


Το Εθνικό Καθεστώς του Μεταξά, η παγκοσμιοποίηση και η κλεπτοκρατία

Η ηγεσία της Γερμανικής Σχολής Πολέμου, είχε αποφανθεί για τον ηγέτη της 4ης Αυγούστου: ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΑΛΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ.

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου

Το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου
«Με τα στήθη τεντωμένα και τα μπράτσα ρωμαλέα Στην παλιά μας την Πατρίδα βάζουμε θεμέλια νέα. Στους τετράγωνούς μας ώμους θα σηκώσουμε και πάλι μες στους δυνατούς του κόσμου την Ελλάδα μας μεγάλη.
Ήλιος βροχή κι αγέρας και το φως των αστεριών Ευλογούν τον τίμιο κόπο των ελληνικών χεριών. Τώρα κάτω απ΄τους γαλάζιους της Ελλάδος ουρανούς, με χαρούμενα τραγούδια και χορούς ελληνικούς, εξανάσκυψες με τάξη, λεβεντόκορμη εργατιά, ανεμίζοντας στα χέρια της ψυχής σου τη φωτιά.
Ήλιος και βροχή κι αγέρας και το φως των αστεριών Ευλογούν τον τίμιο κόπο των ελληνικών χεριών. Δε θ΄αφήσουμε να μείνη άκαρπο το άγιο χώμα. Έχει η δόξα τόσους σπόρους, που δε βλάστησαν ακόμα! Βασιλιάς και Κυβερνήτης ενωμένοι μας φωτίζουν. Λάμπουν τα σφυριά στον ήλιο, οι πεδιάδες λουλουδίζουν.
Ήλιος και βροχή κι αγέρας και το φως των αστεριών Ευλογούν τον τίμιο κόπο των ελληνικών χεριών».

Το παραπάνω ποίημα, γραμμένο από τον Νικηφόρο Βρεττάκο το 1939, αποδεικνύει περίτρανα ότι το καθεστώς της 4ης Αυγούστου για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω, ήταν  πάντοτε και αποδεδειγμένα δίπλα στον ΛΑΟ, δίπλα στον ΕΡΓΑΤΗ. Επειδή αυτές είναι έννοιες τις οποίες έχει οικειοποιηθεί η Αριστερά στην Ελλάδα, εμείς απαντάμε σε αυτούς τους ψευτοδημοκράτες  ότι  φτάνει  πια η υποκρισία και ο  φαρισαϊσμός.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να πει στον Ελληνικό λαό την αλήθεια που τόσο τους πονάει και κάνουν τα πάντα  για να μείνει κρυμμένη στο χρονοντούλαπο της ιστορίας,  όπως επιμελώς την έχουν κρύψει από την μεταπολίτευση και ένθεν .

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Από την 4η Αυγούστου στην Μεταπολίτευση

Από την 4η Αυγούστου στην Μεταπολίτευση
Κάθε εποχή κερδίζει την Αξία ή την απαξία της ανάλογα με την Ηθική Συνείδηση, την Εθνική Ευαισθησία και το Κοινωνικό Πρότυπο που διαθέτει και καλλιεργεί. Η 4η Αυγούστου καλλιέργησε τις Αξίες της Φιλοπατρίας, της Οικογένειας, της Κοινωνικής Συνοχής, της Λαϊκής Ευημερίας, της Αλληλεγγύης. Από την άλλη μεριά η 24η Ιουλίου ανέπτυξε τον διεθνισμό και τον κοσμοπολιτισμό, την ανηθικότητα, την όξυνση των ταξικών διαφορών, την καταβαράθρωση των Λαϊκών κατακτήσεων (ειδικά την τελευταία τριετία), τον ατομοκεντρισμό και τον φιλοτομαρισμό. Η 4η Αυγούστου, δημιούργησε το ΙΚΑ, θέσπισε το 8ωρο, καθιέρωσε την Κυριακή ως αργία, έφτιαξε την ΓΣΕΕ, όρισε για πρώτη φορά την Πρωτομαγιά ως επίσημη γιορτή των Εργαζομένων, χάρισε τα αγροτικά χρέη κ.λ.π. Η μεταπολίτευση, δημιουργώντας το Καθεστώς της με σκάρτα υλικά, γκρέμισε μετά από ορισμένα χρόνια τις παραισθήσεις των ψευδεπίγραφων «παροχών» προς τους Εργαζόμενους και τους Συνταξιούχους, με αποτέλεσμα η λαίλαπα του μνημονίου να δείξει το πραγματικό αντιλαϊκό πρόσωπο της. Ανεργία, πείνα, φτώχεια, αυτοκτονίες περίπου 4.000 συμπατριωτών μας και φυσικά ουσιαστική δήμευση της Δημόσιας Περιουσίας προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων.