Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Κανείς ποτέ δεν σταμάτησε την Ιστορία με διώξεις, φυλακίσεις και απαγορεύσεις - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“…Κ’ εἶναι γραμμένη τοῦ χαμοῦ ἡ Πολιτεία ἐχτὸς ἂν πρὶ ὁ καινούργιος ἥλιος ἀνατείλῃ
κάμῃ τὸ θᾶμα του ὁ οὐρανὸς καὶ στ' ἄωρα τῆς νυχτὸς
μακρόθυμος τὸν κεραυνό του κάτω στείλῃ…


Ι. ΓΡΥΠΑΡΗΣ - Από το ποίημα “ΕΣΤΙΑΔΕΣ”

Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 μία μεγάλη συγκέντρωση έλαβε χώρα στο κέντρο των Αθηνών. Μία συγκέντρωση, η οποία αποτελούσε στην ουσία της και στο βαθύτερο νόημά της μία τελετή Τιμής και Μνήμης για τους τρεις γενναίους Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν στα γαλανά νερά του Αιγαίου υπερασπιζόμενοι την εθνική μας κυριαρχία.

Οι χιλιάδες των Ελλήνων και των Ελληνίδων, που έλαβαν μέρος σ’ αυτήν, δεν συμμετείχαν σε μία συγκέντρωση πολιτική, αλλά σε μία σύναξη, η οποία θύμιζε ορκωμοσία. Όσοι βρέθηκαν το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015 στον χώρο αυτής της συγκέντρωσης, η οποία ήταν ένα προσκλητήριο νεκρών, κοινώνησαν Ελλάδα, μετάλαβαν Πατρίδα. Και έδειξαν με την δυναμική τους παρουσία ότι τίποτε δεν τέλειωσε για την Χρυσή Αυγή παρ’ όλες τις προσπάθειες ενός ολόκληρου συστήματος να εξοντώσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο εύγε σε αυτούς που έδωσαν το ΠΑΡΩΝ, αποδεικνύοντας στην τυραννία ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες και Ελληνίδες απροσκύνητες που δεν συμβιβάζονται, δεν υποχωρούν.

Δεν είχα την δυνατότητα να είμαι εκεί και αυτή τη χρονιά όπως και το 2014, αφού συνεχίζεται η πολιτική μας δίωξη, μία δίωξη πέρα για πέρα άδικη. Και το γεγονός ότι είναι άδικη αποδεικνύεται από το ότι με μισόλογα και χωρίς στοιχεία και αποδείξεις μας κρατούν στην φυλακή με κατηγορίες νομικά αβάσιμες, οι οποίες ακροβατούν και δεν αποδεικνύονται εις ουδεμία των περιπτώσεων. Με τη φυλάκισή μας, με τις δολοφονίες των συναγωνιστών μας, με τις βόμβες κατά των γραφείων μας, με την πολιτική τρομοκρατία, με τις απαγορεύσεις και τις αντισυγκεντρώσεις ήθελαν και θέλουν να λυγίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως, δεν τα κατάφεραν και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών σύμφωνα με το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, με την ηγεσία της στην φυλακή για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση, αναδεικνύεται σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

 
ΨΕΥΤΟ-ΡΗΞΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

Όπως όλοι γνωρίζετε κυβέρνηση στην χώρα είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα θυμίζουν ημέρες του 1981. Ο ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, των πρώην ΠΑΣΟΚΩΝ μέχρι ακόμη και δεξιών “μυρίζει” ΠΑΣΟΚ 1981. Έτσι και τότε όπως και τώρα ο λαός πίστεψε ότι συντελείται μία μεγάλη αλλαγή, ότι πραγματοποιείται μια ιστορική ρήξη. Όμως όπως όλοι γνωρίζουμε τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Και όπως ακριβώς το ΠΑΣΟΚ του 1981 δεν έδιωξε ποτέ τις βάσεις και δεν έφερε ποτέ κανέναν σοσιαλισμό, έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ του 2015 πολύ σύντομα θα αποδειχθεί μία κυβέρνηση του μνημονίου. Ήδη μέσα στις πρώτες ημέρες διακυβερνήσεως της χώρας από την συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έδωσε τα πρώτα δείγματα γραφής.

Χαρακτηριστικός ήταν ο τίτλος στην εφημερίδα ΒΗΜΑ της Κυριακής, 1ης Φεβρουαρίου 2015, τίτλος εύλογος, ο οποίος έλεγε: “Ρήξη πριν τον συμβιβασμό”. Μα πώς είναι δυνατόν να υπάρχει “ρήξη” όταν αυτή μοιραία θα οδηγήσει σε έναν συμβιβασμό; Αλλά ας δούμε κάποια γεγονότα από τις πρώτες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία δείχνουν προς τα που βαδίζουμε. Ας δούμε πρώτα απ’ όλα την στάση της νέας κυβερνήσεως στο μεγάλο ζήτημα σύμφωνα με την δική μας γεωπολιτική θεώρηση των πραγμάτων, των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως στην Ρωσία. Μετά από ένα “πυροτέχνημα” το οποίο έριξαν οι “σύντροφοι”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα προχωρήσουν ακόμη και σε βέτο, τελικά συμφώνησαν απόλυτα στις κυρώσεις των τοκογλύφων των Βρυξελλών και λακέδων της πολιτικής της Ουάσιγκτον κατά της Ρωσίας. Ουδεμία αλλαγή λοιπόν και όλα για τα μάτια του κόσμου για την μάχη των εντυπώσεων. Είχαμε επίσης την “θεατράλε” σύγκρουση του νέου Τσάρου της οικονομίας, Βαρουφάκη με τον εκπρόσωπο του Eurogroup Ντάισελμπλουμ. Μία σύγκρουση άνευ ουσίας, την οποία τα πρόθυμα να υποστηρίξουν την αλλαγή πολιτικής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ, παρουσίασαν με τρόπο δραματικό.

Επί της ουσίας, ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον Ντάισελμπλουμ ότι αναγνωρίζει τις σχέσεις της Ελλάδος με την Ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αλλά δεν αναγνωρίζει την ΤΡΟΪΚΑ! Τι είναι όμως η ΤΡΟΪΚΑ; Δεν είναι τίποτε άλλο από μία τριμελή επιτροπή, η οποία αποτελεί τον ενδιάμεσο μεταξύ Ευρώπης και ΔΝΤ και Ελλάδος. Με άλλα λόγια, ο κ. Βαρουφάκης αποδέχεται το γράμμα δεν αναγνωρίζει όμως τον ταχυδρόμο.

Πιο εύλογος ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στην συνέντευξή του στο Μπλούμπεργκ τόνισε ότι αναγνωρίζει τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδος. Καμία λέξη, ουδεμία αναφορά σε λογιστικό έλεγχο του χρέους. Πολύ περισσότερο σε καταγγελία του χρέους ως επαχθούς, αφού όλα αυτά τα δάνεια με τα οποία βαρύνεται η χώρα μας δεν πήγαν για το καλό του λαού, αλλά σε μίζες, εργολαβίες και προμήθειες. Μάλιστα στην Γερμανία έχουν γίνει ακόμη και δίκες και έχουν υπάρξει και καταδίκες για τις μίζες παραγόντων της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει λοιπόν και για μια ακόμη φορά ο λαός γεμάτος ελπίδες θα προδοθεί από ψεύτικα λόγια, από υποσχέσεις κενές περιεχομένου περιτυλιγμένες σε ένα πολύχρωμο ιλουστρασιόν χαρτί μιας ψευτοεπανάστασης κάποιων νεομπολσεβίκων, οι οποίοι πολύ σύντομα θα σκύψουν το κεφάλι στον διεθνή καπιταλισμό.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που δεν προδόθηκαν! Είναι οι 388.447 Έλληνες και Ελληνίδες που ψήφισαν μέσα σε ένα εντελώς εχθρικό κλίμα την μεγάλη ελπίδα, τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και τους εξέλεξαν και βουλευτές ακόμη και μέσα από την φυλακή! Γεμάτοι οργή μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι δήλωσαν στα τηλεπαράθυρα ότι κανένας δεν δικαιολογείται πλέον για την ψήφο του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφού ήξεραν πολύ καλά ποιους ψηφίζουν.

Ήταν καλοκαίρι του 2013 και η Χρυσή Αυγή μετά την εκλογική της επιτυχία του θέρους του 2012 είχε διπλασιάσει μέσα σε ένα μόλις χρόνο τα ποσοστά της σύμφωνα με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Θέλησαν να μας σταματήσουν. Μας φυλάκισαν, μας δολοφόνησαν, μας διώκουν. Όμως, σε μια χώρα που συνεχώς σαπίζει και όπου η τελευταία τους ακόμη ελπίδα προς ένα ιστορικό απολίθωμα όπως είναι η αριστερά θα σβήσει σύντομα, μοιραίο είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξανακερδίσει και πάλι εκατοντάδες χιλιάδες λαού, ακόμη και μέσα από την φυλακή. Μάταιος ο κόπος τους, αφού ανάμεσα στα ερείπια που θα φέρουν, χέρια στιβαρά θα βρεθούν που θα υψώσουν τις Γαλανόλευκες και τα εθνικιστικά λάβαρα. Δεν έχουν διδαχθεί τίποτε από την Ιστορία δεν κατάλαβαν ότι τους Ιδεολόγους τους αληθινούς Ιδεολόγους ποτέ δεν τους σταμάτησαν οι φυλακές και οι διώξεις.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος


Διαβάστε περισσότερα: