Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Συνεχίζουμε τον Αγώνα για μια νέα Χρυσή Αυγή του μεγάλου μας Έθνους


     Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος ύστερα από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και όντας ακόμη πολιτικός κρατούμενος σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε αρχικά στους εκατοντάδες πιστούς Συναγωνιστές που έδωσαν τον Αγώνα ενάντια στην παράνομη πολιτική δίωξη και επέτυχαν μια περήφανη νίκη, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.



     Το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζει να υφίσταται μια πρωτοφανής πολιτική δίωξη με τις γνωστές παρεμβάσεις σε επίορκους δικαστικούς, αντιμετωπίζει ένα καθεστώς συνεχιζόμενων επιθέσεων και τρομοκρατίας, αλλά παραμένει όρθιο και συνεχίζει τον Αγώνα. Για δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις και εγκληματικές ενέργειες από τους παρακρατικούς το καθεστώς δεν έχει κάνει ούτε μία σύλληψη. Δεν λυγίζουμε!

     
     Πριν 562 χρόνια οι τελευταίοι Πιστοί της Βασιλεύουσας έδωσαν την ύστατη μάχη για την υπεράσπιση μια χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας. Και τότε περίμεναν βοήθεια από τους Φράγκους, μια βοήθεια που δεν ήρθε ποτέ. Τελευταίος υπερασπιστής ένας γενναίος αυτοκράτορας, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Στο ψευτορωμέικο του 2015 δεν θα ακουστεί ούτε μία λέξη για αυτούς τους Ήρωες του Ελληνισμού, δεν θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγής. Μόνο εμείς οι Χρυσαυγίτες τους τιμούμε και δεν ξεχνούμε!


     Οι σύγχρονοι Ενετοί τοκογλύφοι είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Ευρωπαϊκή Ένωση. Ζούμε ημέρες παρακμής, η αποτυχία του συστήματος είναι δεδομένη.


     Τους τελευταίους 4 μήνες η δήθεν αριστερή διακυβέρνηση της χώρας δεν έκανε τίποτα για τους σκάνδαλα και τους κλέφτες και είναι έτοιμοι να υπογράψουν νέα συμφωνία, ένα νέο Μνημόνιο. Η Χρυσή Αυγή όμως παραμένει σταθερή: Όχι στο Μνημόνιο - όχι στην εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας!


     Κανείς επίσης δεν μιλάει για τον δημογραφικό θάνατο της χώρας και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Η Ελλάδα πεθαίνει! Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον Αγώνα. Η Χρυσή Αυγή είναι η ψυχή του ματωμένου Έθνους.


   Περιφρονούμε τους υβριστές μας. Με υπερηφάνεια δηλώνουμε αμετανόητοι Εθνικιστές και συνεχίζουμε τον Αγώνα για μια νέα Χρυσή Αυγή του μεγάλου μας Έθνους!


ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ