Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Εισβολή παρακρατικών στην αίθουσα της δίκης - Τεράστιες οι ευθύνες της αστυνομίας

Χαρακτηριστικό της κρατικής ανοχής στην τρομοκρατία, το γεγονός ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει καμία απολύτως σύλληψη!

     Πριν από λίγα λεπτά, ομάδα παρακρατικών εισέβαλε στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.
   Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, παρακρατικοί οι οποίοι βρίσκονταν στον Κορυδαλλό για δίκη η οποία αφορά την τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της φωτιάς και η οποία διεξάγεται σε διπλανή αίθουσα από εκείνη στην οποία διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής, εισέβαλαν και επιτέθηκαν με μπουκάλια σε συνηγόρους υπεράσπισης κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής και σε δημοσιογράφους, φωνάζοντας το σύνθημα «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες».
     Επικράτησε ένταση με ακροαριστερούς που βρίσκονταν στο ακροατήριο να παίρνουν αφορμή από την εισβολή των παρακρατικών και να επιτίθενται φραστικά προς τους κατηγορουμένους και τους συνηγόρους υπεράσπισης.
     Όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, οι ευθύνες Κράτους και αστυνομίας για την μη διασφάλιση μιας ομαλής και δίκαιης δίκης, είναι τεράστιες. Πρόκειται σαφώς για άσκηση τρομοκρατίας στον ανώτατο βαθμό, ως συνέχεια επιθέσεων παρακρατικών κατά το πρόσφατο παρελθόν σε συνηγόρους υπεράσπισης βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομάδα των παρακρατικών εισβολέων, τους οποίους ενθάρρυναν και επιδοκίμασαν άτομα που βρίσκονταν στο ακροατήριο της δίκης της Χρυσής Αυγής, βρίσκονταν ακόμη και κατηγορούμενοι για την υπόθεση των Πυρήνων της φωτιάς!
     Η δίκη διεκόπη για τις 4 Ιουνίου.