Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Οργανωμένο σχέδιο διακοπής της δίκης



     Κεντρικό άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"

    Είδαν και αποείδαν με τις προκλήσεις και τις απειλές οι χρηματοδοτούμενοι από μερκελικές ΜΚΟ αυτόκλητοι «παράγοντες» της δίκης που διεξάγεται εναντίον της τρίτης πολιτικής και μόνης αντιμνημονιακής δύναμης της Ελλάδος, και κατέφυγαν στους «γνωστούς-άγνωστους» οι οποίοι ανέλαβαν να διακόψουν (για άλλη μια φορά) την διαδικασία.
     Οι ευθύνες της Αστυνομίας είναι μεγάλες. Ποιών εντολές εκτελούσαν όμως οι Αστυνομικοί;
     Όταν επιστρατεύονται πέντε (!) πάνοπλοι αστυνομικοί για την μεταγωγή του βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη στην δίκη για το περίφημο «χαστούκι» (ένα πλημμέλημα), πώς και κυρίως ποιος έδωσε εντολή οι υπόδικοι τρομοκράτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι στον ίδιο χώρο όπου διεξάγεται η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής; Είναι απορίας άξιον πώς σε έναν απόλυτα ελεγχόμενο χώρο άφησαν κατηγορούμενους να κυκλοφορούν ελεύθεροι με μεταλλικά κουτιά (έχουν μια αδυναμία στα κονσερβοκούτια) και μπουκάλια. Είναι αδιανόητο να γίνεται μεταφορά υποδίκων τρομοκρατών και να είναι τα χέρια τους ελεύθερα, χωρίς χειροπέδες και να έχουν μάλιστα την δυνατότητα να μπουκάρουν στην αίθουσα του δικαστηριου, να εκτοξεύουν αντικείμενα, να απειλούν, να χτυπουν πόρτες και να επιχειρούν να σπάσουν παραθυρόφυλλα.
     Την ίδια ώρα, οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής, απαθέστατοι είτε παρακολουθούσαν, είτε έγιναν ένα σώμα με τους παρακρατικούς και τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και ο «πρόεδρος» των Πακιστανών, ο οποίος κραύγαζε «γ..στε που..δες φασίστες». Αντί, ως ασκούντες το λειτούργημα τους, να ζητήσουν να γίνει σεβαστός ο χώρος και η διαδικασία, ούτε επενέβησαν όταν κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των συνηγόρων υπεράσπισης. Τι θα γινόταν αν μέσα στην αίθουσα υπήρχαν υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής; Είναι φανερό ότι σκοπός του συστήματος είναι να δημιουργήσει κλίμα Εμφυλίου που όμως αποτρέπει η Ολύμπια ψυχραιμία που επιδεικνύουν η ηγεσία και οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, ακόμη και μετά την εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της, του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη, και τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός ακόμη, του Αλέξανδρου Γέροντα, την 1η Νοεμβρίου 2013. Την εν ψυχρώ δολοφονία συστηματικά προετοίμασαν ως ηθικοί αυτουργοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί παράγοντες με τις δηλώσεις τους και εκτέλεσαν «άγνωστοι» ως σήμερα, δράστες.
      Οι εμπρηστικές δηλώσεις που παρακινούν σε έκτροπα, οι συνεντεύξεις στον έντυπο Τύπο και τα κανάλια από παράγοντες της δίκης (νόμιμα εκπροσωπούντες κάποιους ή αυτόκλητους κατήγορους πολιτικούς αντιπάλους), η ρητορική και αρθρογραφία μίσους από βουλευτές κομμάτων του υποτιθέμενα «δημοκρατικού» τόξου, από στρατευμένους αριστεριστές δημοσιογράφους και από στελέχη ακροαριστερών οργανώσεων που ανήγαγαν εαυτούς σε ανώτατους κριτές, εισαγγελείς και δικαστές, διαμορφώνουν βήμα-βήμα και προμελετημένα ένα εκρηκτικό κλίμα στην εξέλιξη της κατ’ ευφημισμόν «δίκαιης» δίκης της Χρυσής Αυγής, οδηγώντας στην μετατροπή της σε δίκη-παρωδία, με κατηγορούμενους της τρομοκρατικής οργάνωσης «συνομωσία των πυρήνων της φωτιάς» και αριστεριστές που βρίσκονταν στην αίθουσα να επιτίθενται στους συνηγόρους υπεράσπισης και σε δημοσιογράφους!
     Αφού επί ένα μήνα διάφοροι τοπικοί παράγοντες οι οποίοι «ανακάλυψαν» μόλις τώρα ότι εντός των ορίων των Δήμων και των Περιφερειών τους βρίσκονται φυλακές και διεξάγονται δίκες, και παχυλόμισθοι επαγγελματίες συνδικαλιστές δεν κατάφεραν να μαζέψουν πάνω από μερικές δεκάδες διαμαρτυρομένους (μεταξύ των οποίων και πολλοί μη Ελληνες) έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τις προηγούμενες εβδομάδες, την λύση ανέλαβαν να δώσουν οι επαναστάτες βορείων προαστίων. Οι ευθύνες κράτους και αστυνομίας για την μη διασφάλιση μιας ομαλής και δίκαιης δίκης, είναι τεράστιες. Πρόκειται σαφώς για άσκηση τρομοκρατίας στον ανώτατο βαθμό, και έρχεται σε συνέχεια των τεσσάρων επιθέσεων που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες εβδομάδες εναντίον γραφείων συνηγόρων υπεράσπισης βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα μεγάλες υλικές ζημιές ή την ολοσχερή καταστροφή τους.
     Η εμμονή των αντιχρυσαυγιτών να διεξαχθεί η δίκη σε άλλη μεγαλύτερη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας έχει σκοπό να μετατραπεί η δίκη σε αριστερίστικο σόου των «αντιφα» και να κατατρομοκρατηθούν τόσο οι συνήγοροι υπεράσπισης όσο και οι δικαστικοί. Η Αριστερά άλλωστε έχει τον τρόπο της να τρομοκρατεί την δικαστική εξουσία, και έχει αποδειχθεί στο παρελθόν.
     Την Παρασκευή 15 Μαίου, ομάδα παρακρατικών εισέβαλε συντεταγμένα κάτω από τα μάτια της Αστυνομίας στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου διεξάγεται η δίκη μελών της Χρυσής Αυγής. Οι παρακρατικοί οι οποίοι βρίσκονταν στον Κορυδαλλό για δίκη η οποία αφορά την τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς αλλά και υπόδικοι των Πυρήνων (!) εισέβαλαν και επιτέθηκαν με μπουκάλια και κουτιά από αναψυκτικά, σε συνηγόρους υπεράσπισης κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής και σε δημοσιογράφους, φωνάζοντας «φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες». Οι ακροαριστεροί καθώς και αλλοδαποί που βρίσκονταν στο ακροατήριο συντάχθηκαν στην εισβολή των παρακρατικών και επιτέθηκαν χυδαία στους κατηγορουμένους και τους συνηγόρους υπερασπίσεως.

Η προπαγάνδα του MEGA συνεχίζεται

     Άστραψε και … βρόντηξε το μεγάφωνο του κρατικοδίαιτου μεγαλοκατασκευαστή και πατέρα του μνημονιακού «Ποταμιού». Στο μεγκάλο κανάλι η επιχείρηση παραπληροφόρησης διατυμπανίζει ότι «δικάζονται για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής», έχοντας προφανώς προαποφασίσει ως υπεράνω της Δικαιοσύνης, ότι η Χρυσή Αυγή είχε όντως «εγκληματική δράση». Η ρεπόρτερ κα Φασουλάκη περίλυπη ανέφερε ότι «προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να χτυπήσουν κάποιον». Σαφής και η θέση του καναλιού του Μπόμπολα ότι με την επίθεση «αποδείχθηκε η ανάγκη μεταφοράς σε άλλη αίθουσα» προκειμένου «να εξασφαλιστεί η δημοσιότητα της δίκης», δείχνοντας προφανώς την αντίληψη του Μπόμπολα για την Δικαιοσύνη, η οποία θα πρέπει να μετατραπεί σε ρωμαϊκή αρένα με θηρία, προς θρέψη του καταχρεωμένου καναλιού του.
Κατόπιν αυτών φαντάζει «λεπτομέρεια» το επαναλαμβανόμενο ψεύδος ότι οι υπόδικοι των Πυρήνων της Φωτιάς φορούσαν - δήθεν - χειροπέδες…