Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Είμαστε το Αύριο κι αυτοί είναι το χθες!

Είμαστε το Αύριο κι αυτοί είναι το χθες!
Πολιτικός Αγώνας δεν είναι μόνον οι εκλογές, αλλά μόνον οι εκλογές αποτυπώνουν την αποτελεσματικότητα ή αναποτελεσματικότητα του Πολιτικού Αγώνος. Υπό αυτή την αρχή πορεύονται και πρέπει να πορεύονται, οι Αγωνιστές και οι Αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Υπό αυτή την αρχή θα κατακτηθεί και η Τελική Νίκη
 
Επισήμως πλέον, βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο προς τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Οι τελευταίες εκλογικές διαδικασίες έχουν προσδώσει στον Πολιτικό μας Οργανισμό την εμπειρία να διεξάγει πολιτικές μάχες υπό τις πλέον δυσμενείς συνθήκες. Όποιος αμφισβητεί τούτο, ας μας υποδείξει ένα κόμμα το οποίο διεξήγαγε όχι μία αλλά τρεις εκλογικές αναμετρήσεις με τον Αρχηγό του παράνομα και αντισυνταγματικά στη φυλακή και μαζί του, τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική ομάδα. Ένα κόμμα το οποίο υφίσταται επί τρία, τουλάχιστον, συναπτά έτη την κατασυκοφάντηση και τη λασπολογία δίχως την παραμικρή δυνατότητα απαντήσεως. Ένα κόμμα το οποίο έχει δεχθεί δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις με αποκορύφωμα την θρασύδειλη δολοφονία των μελών του, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Μην κουράζεστε, δεν υπάρχει.

Οι πολλοί, πολιτικοί αντίπαλοι κυρίως αλλά και φίλοι υπό την ευρεία έννοια, έσπευσαν στα τέλη του Σεπτεμβρίου του 2013 και με την απαρχή της παράνομης πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, να προδικάσουν το πολιτικό τέλος της. Οι πιο λυσσασμένοι αντίπαλοί μας, χαιρέκακα έκαναν λόγο ακόμη και για πολιτικό αφανισμό των Εθνικιστών. Ανήγαγαν την εργολαβική λάσπη του δημοσιογραφικού συρφετού σε γνώμονα εκλογικής επιρροής του Κινήματος. Διαψεύστηκαν πανηγυρικά και μεγαλειωδώς, διότι λογάριασαν δίχως την κοινωνία, δηλαδή τον Ελληνικό Λαό.

Το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι φρονούσαν πως με τα χοντροκομμένα τους ψεύδη θα χτίσουν ένα τείχος μεταξύ Ελληνικού Λαού και Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, οι Αγωνιστές και οι Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής -η Ψυχή του Κινήματός μας- δια του Πολιτικού τους Αγώνος συνέβαλαν στο να ορθωθεί μεγαλοπρεπώς το Οχυρό της Πίστεως των συμπατριωτών μας στο Κίνημα. Όταν τα ψοφίμια της ξενοκρατίας και της κλεπτοκρατίας υποστήριζαν χαιρέκακα και απαξιωτικά πως η Χρυσή Αυγή φυλλοροεί, το Δέντρο της Θελήσεώς μας ανέπτυσσε ακόμη ισχυρότερες ρίζες στην ελληνική κοινωνία. Κι όταν με μαρξιστική -τάχα «δημοκρατική» αυθάδεια- έκραζαν υστερικά πως «δεν θα περάσουν», Εμείς Περάσαμε!

Τώρα πλέον, το Δέντρο της Θελήσεώς μας ήρθε η ώρα να υψώσει του κλαδιά του προς τον ουρανό!

Δεκάδες εγχώριοι δημοσιογραφίσκοι και πολιτικάντηδες καριέρας, εκχέουν το «δημοκρατικό» τους δηλητήριο επισημαίνοντας την απειλή της εκρηκτικής ανόδου της Χρυσής Αυγής στις προσεχείς εκλογές του Σεπτεμβρίου. Κανείς δεν τους ρώτησε για ποιόν συνιστά η Χρυσή Αυγή απειλή: για τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα ή μήπως για το Καθεστώς του ραγιαδισμού και της υποτέλειας; Η απάντηση είναι προφανής και ερμηνεύει και το αδυσώπητο μένος και τη λύσσα όλου του αντισυνταγματικού τόξου και των μηχανισμών του, εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή προτάσσει απέναντι στην τρομολαγνεία των τοκογλύφων και στη φαυλοκρατία των εγχώριων διεφθαρμένων ψευδοσωτήρων, την επιτακτική αναγκαιότητα της στροφής στην Εθνική Παραγωγή. Η παραγωγή και η επίτευξη κατά το μέτρον του δυνατού της αυτάρκειας, είναι οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες προκειμένου η Πατρίδα και ο Λαός μας να αποκτήσουν την Ελευθερία τους. Για να επιτευχθούν όμως τούτοι οι στόχοι, επιβάλλεται η Ελλάς να σπάσει τα δύο δεσμά που την οδηγούν αργά και μεθοδικά στον εθνικό θάνατο: το Μνημόνιο της Αριστεράς και την λαθρομετανάστευση.

Οι πολιτικοί αναλυτές μέχρι σήμερα, σκοπίμως αποφεύγουν να αναφερθούν στις θέσεις της Χρυσής Αυγής επί των κρισιμότερων ζητημάτων που απασχολούν το Λαό μας. Εντούτοις, αδυνατούν πια να αποκρύψουν τα συμπεράσματα και τις εκτιμήσεις τους, τα οποία συγκλίνουν στο εξής: το Μνημόνιο της Αριστεράς και κυρίως το λαθρομεταναστευτικό, θα αυξήσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η επανάπαυση όμως, είναι βούτυρο στο ψωμί των πολιτικών μας αντιπάλων. Τουναντίον, όσα σήμερα υποχρεώνονται να ομολογήσουν και να αποκαλύψουν τόσο οι φιλελεύθεροι όσο και οι μαρξιστές ινστρούχτορες της διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, θα πρέπει να μας γεμίζουν με ακόμη περισσότερη Πίστη και Θέληση στην ιερότητα του Πολιτικού μας Αγώνος, ο οποίος έχει Πανελλήνιο αντίκτυπο. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες καλούνται να υψώσουν σε κάθε γωνιά της Ελληνικής Πατρίδος τις Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης και να αγωνιστούν με ακατάβλητο πείσμα για να διαλυθεί κάθε ψευδαίσθηση που έχει επί δεκαετίες καλλιεργηθεί στον Λαό μας και θέλει την ευημερία και ολάκερο το μέλλον της Ελλάδος να εξαρτάται από την ελεημοσύνη των ξένων.

Βροντοφωνάζουμε λοιπόν, με όλη τη δύναμη της Ελληνικής μας Ψυχής: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!

Ευάγγελος Καρακώστας