Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η τρίτη θέση είναι η εκκίνηση για την νίκη της Ελλάδας



Μια ακόμη εκλογική μάχη κερδήθηκε, κόντρα σε όλους και σε όλα. Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει στην συνείδηση του λαού. Τίποτε δεν τέλειωσε απόψε και κανείς δεν θα επαναπαυθεί από αύριο. Το ραντεβού μας με την Ιστορία, έχει κλειστεί. Και η Ιστορία δεν μπορεί να περιμένει. Η κούραση όλων των συναγωνιστών, το ξενύχτι τους, η αγωνία τους, ο αγώνας τους εν μέσω αποκλεισμών και διώξεων θα περάσει τις επόμενες ημέρες.

Είμαι υπερήφανος που σήμερα ο Ελληνικός λαός, με την τρίτη θέση που απέδωσε στην Χρυσή Αυγή, έριξε χαστούκι στα μούτρα σε όλους εκείνους που σκαρφίστηκαν να ρίξουν λάσπη στον Αρχηγό μας.

Λυπάμαι πραγματικά και ντρέπομαι σαν πολίτης της χώρας μας, που όλο το πολιτικό σύστημα συμπεριφέρεται με αυτόν τον αντιδημοκρατικό και φασιστικό τρόπο στον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης και που αποκλείει και θα συνεχίσει από ότι φαίνεται να το κάνει την φωνή μισού εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών!

Είμαι περήφανος που ανήκω όχι σε κόμμα αλλά σε έναν ζώντα οργανισμό όπως είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που είναι πραγματικά κόντρα σε όλους και σε όλα, αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, διωκόμενο παράνομα. Είμαι περήφανος που η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ εισέπραξε, ούτε την νόμιμη επιχορήγηση αλλά ούτε και την εκλογική έκτακτη επιχορήγηση που έλαβαν ΌΛΑ τα κόμματα της Βουλής, αποδεικνύοντας ότι για να νικήσεις δεν χρειάζονται χρήματα αλλά ψυχή.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μια ηθική δικαίωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που την τελευταία εβδομάδα πολεμήθηκε λυσσαλέα από όλο το σύστημα! Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τεράστια ευθύνη απέναντι σε όσους το εμπιστεύθηκαν αλλά και σε αυτούς που σίγουρα θα το εμπιστευθούν στο μέλλον. Το αύριο  ανήκει στους Έλληνες εθνικιστές γιατί είναι οι μόνοι που αντιστέκονται, οι μόνοι που πολεμούνται αλλά και οι μόνοι που θα νικήσουν. Γιατί στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει .

Τελειώνοντας να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όσους αγωνίστηκαν στη μάχη των εκλογών. Η στήριξη τους, κάτω, από αντίξοες συνθήκες, μέσα σ΄ ένα κλίμα τρομοκρατίας αλλά και πιέσεων που ασκήθηκαν εναντίον τους, υπήρξε καθοριστική για την μεγάλη μας νίκη, το σημερινό  αποτέλεσμα οφείλεται σε αυτούς, τους Πολιτικούς Στρατιώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που από την πρώτη γραμμή του αγώνα με την τιτάνια προσπάθεια τους αποδείξανε πόσο ψεύτικο είναι το σύστημα του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου. Αμοιβή όλων όσων εργάστηκαν, είναι δικαίωση του αγώνα μας.


Διαβάστε περισσότερα: