Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ο ατελέσφορος πόλεμος του συστήματος και η ηθική νίκη του Κινήματος


Τo τελευταίο διάστημα τα δελτία ειδήσεων αφιερώνουν εκ νέου και από ένα δεκάλεπτο για τη Χρυσή Αυγή. Τα «έγκριτα» αυτά ρεπορτάζ, μην έχοντας κάτι νέο να «αποκαλύψουν», απευθύνονται απ’ ευθείας στο πεδίο του συναισθήματος, με σκοπό τη διέγερσή του με τον αριστοτεχνικό, oμολογουμένως, προπαγανδιστικό τρόπο παρουσίασης των γεγονότων.
 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό φαινόμενο που «πουλάει», καθώς η ο λαός αδιαφορεί πλέον για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, ενώ ταυτοχρόνως εφελκύεται από τον τίμιο Αγώνα των Χρυσαυγιτών ακόμη και μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. Η συνήθης τακτική της συκοφάντησης δε, συνιστά το πλέον κατάλληλο μέσο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα τεκταινόμενα και τα μέτρα τα οποία απομυζούν κυριολεκτικώς τους Έλληνες πολίτες. Καθώς ξεθωριάζει η στρεβλή εικόνα που είχαν προσδώσει τα εντεταλμένα μέσα μαζικής αποχαύνωσης στη Χρυσή Αυγή, είναι ευεξήγητο πως χρειάζεται ένας καθημερινός αδιάκοπος βομβαρδισμός στο πεδίο του συναισθήματος. Και πώς θα γίνει αυτός ο συναισθηματικός βομβαρδισμός καθώς έχουν παρέλθει οι κωμικές και ανυπόστατες κατηγορίες περί «όπλων σε μοναστήρια» και «σκοτεινούς χρηματοδότες»; Μα φυσικά με την καθημερινή λυσσαλέα προσπάθεια παραποιήσεως της αλήθειας θίγοντας ζητήματα άνευ πολιτικής σημασίας, με στόχο την ενίσχυση μιας κατασκευασμένης «ευαισθησίας» και μιας κίβδηλης αλληλεγγύης.

Κάθε άσημο γεγονός, λοιπόν, που συντελείται στη δημόσια ζωή του τόπου, τα αδηφάγα μέσα μαζικής παρερμηνείας καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες να το συνδέσουν με την πολιτική δράση του Κινήματος. Αυτή η  ανεπιτυχής, αλλά μανιώδης, προσπάθεια του συστήματος να αποκομίσει πολιτικό όφελος εις βάρος της Χρυσής Αυγής οδηγεί στην πλήρη διαλεύκανση του  βρώμικου πολιτικού τοπίου, καθώς και ο πλέον δύσπιστος κατανοεί πλήρως τα πραγματικά αίτια του ολοκληρωτικού πολέμου που υφιστάμεθα. Άλλη μια φορά, η εκστρατεία της παραπληροφόρησης και της λασπολογίας πέφτει στο κενό. Η δύναμη της εικόνας και των εντυπώσεων, ο επικοινωνιακός πόλεμος με λίγα λόγια, «βρίσκει το δάσκαλό του» από την ιδεολογική Συνέπεια, το άκαμπτο Σθένος και την Προσήλωση των Χρυσαυγιτών στα Ιδανικά του Αγώνα.

Μπορεί για την κοινή λογική να είναι αυτονόητο, για τους εμπαθείς και ανήθικους όμως όχι, τονίζουμε ότι η καταδίκαση της βίας, υπό τη μορφή της πολιτικής επιβολής, συνιστά θέση αδιαπραγμάτευτη και κάθε άλλη αναφορά είναι περιττή. Η βία, την οποία προσδίδουν ανερυθριάστως τα καθεστωτικά μέσα στο Κίνημά μας, σε καμιά περίπτωση δεν εκπορεύεται από αυτό, καθώς η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος δέκτης της βίας του συστήματος, αποτελώντας την μοναδική πολιτική δύναμη η οποία πολεμά το διαπλεκόμενο αυτό πολιτικό σύστημα. Η συντριπτική πλειοψηφεία του Ελληνικού λαού, πλέον, απορρίπτει αναμφιβόλως τα όσα χοντροκομμένα  και αήθη ψεύδη εκτοξεύονται από τους εργολάβους της συστηματικής παραπληροφορήσεως.

Να ενημερώσουμε τους χειραγωγούς της σκέψης των δελτίων ειδήσεων ότι η επαίσχυντη μαζική παραπληροφόρηση έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Πλέον η Χρυσή Αυγή έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των Ελλήνων ως εκείνη ομάδα η οποία Αντιστέκεται, απαρεγκλίτως, με κάθε πολιτικό κόστος στην εκποίηση της Πατρίδας και αυτό δεν αλλάζει.

Η όποια προσπάθεια συντελείται με σκοπό την δημιουργία συγχύσεως, πέφτει στο κενό. Καλά θα κάνουν λοιπόν τα κανάλια της διαπλοκής να παύσουν να προσπαθούν να εκμεταλλεύονται την θολή πολιτική επικαιρότητα εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο λαός έχει κατανοήσει πλήρως για ποιον λόγο είχαν εξυφάνει την επονείδιστη αυτή σκευωρία εις βάρος της Χρυσής Αυγής, της οποίας, βεβαίως, η σημασία ολοένα και φθίνει και η ανυπόστατη ποινική της διάσταση έχει καταρριφθεί παντελώς.

Γεώργιος Σύρος,
 Τ.Ο Μαγνησίας