Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ο Αγώνας μας σ’ έναν κόσμο που αλλάζει



Είναι πλέον προφανές πως η αδιάκοπη προσήλωση πολλών ανθελλήνων στην πρακτική λάσπης, φόβου και αδικίας, συμπαρασύρει και ενισχύει δράσεις για τη δημιουργική στάση μας απέναντι στις προκλήσεις των καιρών

Κάποιοι θέλουν να απαξιωθούν οι αρχές και οι αξίες μας, προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους και το καταφέρνουν χάρη στην αφέλεια κάποιων άλλων. Η τιμή, η πίστη και η αφοσίωση δεν είναι υπόλειμμα αρχανθρώπου, ούτε η περηφάνια είναι θρασύτητα. Η υποταγή δεν είναι η μόνη λύση, ούτε η εξόντωσή μας είναι όπως την παρουσιάζουν ανάπτυξη. 


Η παρουσία τόσων εξαθλιωμένων ανθρώπων στην Ελλάδα μια χαρά βολεύει εκείνους που θέλουν τους Έλληνες να πεινάνε. Δεν άνοιξαν τυχαία τα σύνορά μας στους λαθρομετανάστες ούτε και είναι τυχαίο το ότι κανένας τους, εκτός του Λαϊκού συνδέσμου Χρυσή Αυγή, δεν κάνει το παραμικρό για να τους απομακρύνει. 

Δύο οι αντίπαλοι στρατοί, από τη μια οι βολεμένοι, οι προσκυνημένοι κι από την άλλη εμείς οι Χρυσαυγίτες. 

Σε καμία περίπτωση, όσο κι αν μου τριβελίζουν το νου, δεν θα αποδεχτώ ως ισότιμους, αυτούς που χειροκροτούν τους δήμιους. Και δεν θα κρατήσω τα χέρια μου μακριά από τα «άρματα», εφόσον το δίκιο του πεινασμένου δεν βρίσκει ψωμί για να τραφεί. Δεν αναγνωρίζω, ως διαμορφωτές του παρόντος και του μέλλοντός μου, τους ανίκανους και κυρίως δεν θα εκχωρήσω το δικαίωμά μου, να διαχειρίζονται τη ζωή μου επαγγελματίες τυχοδιώκτες και ευκαιριακοί προαγωγοί της πολιτικής πορνείας. 

Το μόνο που δεν κατάφεραν μέχρι τώρα, είναι να βρουν το θηρίο που κοιμάται εντός μας, για να το σκοτώσουν. Αυτό το θηρίο το φοβούνται, γιατί ξέρουν ότι αργά ή γρήγορα, θα ξυπνήσει.

 Οι πολιτικοί που εμπιστευθήκατε κάποιοι από εσάς, αποδείχτηκαν ανίκανοι να πραγματώσουν τα όνειρά σας, εγώ αρνούμαι να μη μπορώ να ξανακοιμηθώ, για να συνεχίσω το όνειρο που άφησα στη μέση, μια χώρα αυτάρκης με Εθνική συνείδηση και παιδεία, που θα συνεχίσει να πορεύεται με αξιοπρέπεια στους αιώνες, τιμώντας το γένος των προγόνων της και αφήνοντας μια χρυσή παρακαταθήκη στα νέα Ελληνόπουλα.

Πηνελόπη Κιοσσέ 
Τ.Ο. Θεσσαλονίκης