Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καταρρέει το πολιτικό σύστημα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καταρρέει το πολιτικό σύστημα

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 
ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΠΑ RESEARCH ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ

Οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις και οι συνεχείς διαψεύσεις των ελπίδων του Ελληνικού Λαού έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα εξαιρετικά επικίνδυνο για το Έθνος μας. Πέρα από την δεδομένη απαξία για το πολιτικό σύστημα, η οποία υπάρχει και λαμβάνει σχεδόν πλειοψηφικό μέγεθος στον Ελληνικό Λαό, απλώνεται δυστυχώς κι ένα πνεύμα παθητικότητας, το οποίο είναι ακόμη περισσότερο επικίνδυνο για το μέλλον του Έθνους μας.


Ο Λαός μας φαίνεται να έχει λυγίσει κάτω από τα μεγάλα προβλήματα, τα οποία υπάρχουν σήμερα στην Πατρίδα μας. Η ανέχεια, η φτώχεια, η ανεργία των τελευταίων πέντε χρόνων του μνημονίου και οι ελπίδες που μάταια έτρεφαν και διαψεύστηκαν τόσο από τα  μνημόνια του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., όσο και από το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν βυθίσει στην απελπισία τους Έλληνες, οι οποίοι παρακολουθούν απαθείς την κατάσταση χωρίς να αντιδρούν. Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο φαινόμενο απέναντι στο οποίο πρέπει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να δώσει τον αγώνα της ώστε να ξυπνήσει ο Λαός και να απαιτήσει τα δίκαιά του. Σε αυτήν την παθητικότητα συμβάλλει τα μέγιστα η έρημος των Ιδανικών, την οποία συστηματικά καλλιέργησε το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως και τα κόμματα εξουσίας στα οποία ήλθε να προστεθεί τον τελευταίο χρόνο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εις ό,τι αφορά την απαξία για το πολιτικό σύστημα ήλθε μία δημοσκόπηση της εταιρίας ΚΑΠΑ Research η οποία δημοσιεύθηκε στο Βήμα της Κυριακής και η οποία την επιβεβαιώνει. Πριν όμως μιλήσουμε για τα στοιχεία αυτής της δημοσκοπήσεως, ας θυμηθούμε την αποχή του 45% των τελευταίων εκλογών, ένα ποσοστό αποχής που δείχνει πλέον την αδιαφορία του Λαού μας για τα πολιτικά δρώμενα. Η αδιαφορία αυτή φαίνεται καθαρά και από τα αποτελέσματα της εν λόγω δημοσκοπήσεως, όπου ένα ποσοστό επίσης 45% στρέφει την πλάτη του στο πολιτικό σύστημα και δηλώνει ότι θα ψήφιζε λευκό, άκυρο ή ότι δεν θα ψήφιζε καθόλου.

Σημαντικό στοιχείο της δημοσκοπήσεως αυτής ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει τρίτο κόμμα παρ’ όλη την συνωμοσία της σιωπής εναντίον της μετά τις εκλογές και παρ’ όλο το γεγονός της διώξεώς μας, η οποία συνεχίζεται. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει στην δημοσκόπηση 18,4% κι έχει χάσει το 50% από το ποσοστό που πήρε στις εκλογές, που έγιναν μόλις πριν δύο μήνες. Το ίδιο και με την Νέα Δημοκρατία η οποία λαμβάνει 14,9% και χάνει την μισή εκλογική της δύναμη.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην συγκεκριμένη πολιτική έρευνα παίρνει 5,6% (χωρίς καμμία αναγωγή) και ασφαλώς ένα ποσοστό απ’ αυτούς οι οποίοι απαξιώνουν το πολιτικό σύστημα βρίσκεται κοντά της, όντας το πλέον αντισυστημικό κόμμα. Επίσης αξίζει να τονιστεί ότι στις τελευταίες εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε μία διαφορά 0,6% από το τέταρτο κόμμα που ήταν το ΠΑΣΟΚ και στην δημοσκόπηση η διαφορά αυτή διπλασιάζεται και φθάνει το 1,1%! Σημαντικό στοιχείο ότι τα κόμματα ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων εξαφανίζονται και λαμβάνουν ένα ποσοστό γύρω στο 2%.

Δύο μήνες λοιπόν μετά τις εκλογές και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει τρίτο κόμμα, κρατά τις δυνάμεις της κι ασφαλώς έχει πολύ αγώνα μπροστά της για να γίνει περισσότερο δυνατή. Όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα τρομοκρατίας, αποκλεισμού και με παρούσα μία πέμπτη φάλαγγα ψιθυριστών, οι οποίοι έχουν το θράσος να ισχυρίζονται ότι το 7% που λάβαμε στις τελευταίες εκλογές ήταν… αποτυχία!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήλθε για να μείνει! Ας το πάρουν πλέον απόφαση. Αποτελεί μία πολιτική πραγματικότητα την οποία δεν μπορεί να αλλάξουν ούτε οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι αυτού του σάπιου συστήματος των ΜΜΕ, ούτε οι εμπαθείς πολιτικοί μας αντίπαλοι.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


Διαβάστε περισσότερα: 

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-katarreei-to-politiko-susthma#ixzz3tFy0hXx9