Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αποστολή μας να ματαιώσουμε τον Εθνικό θάνατο


Ο σύγχρονος καλοκάγαθος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ονειρεύεται έναν ιδανικό κόσμο στον οποίο είναι πεπεισμένος ότι ζει ή ότι θα ήθελε να ζήσει. Οι καλοκάγαθοι σημερινοί Έλληνες συμπεριφέρονται ως σχιζοφρενείς, με την έννοια ότι όποιος συνάνθρωπος τους δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους στιγματίζεται ως κακός και ύποπτος για αδικήματα κατά των συνανθρώπων του.


Ο καλοκάγαθος είναι διαποτισμένος από μια ιδεοληψία από την οποία δεν παραιτείται, ακόμη και αν υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις και επιχειρήματα περί του αντιθέτου. Οι καλοκάγαθοι πιστεύουν παθολογικά στην ιδεοληψία τους, την οποία αποδίδουν πάντα ως δική τους γνώμη και άποψη, και συμπεριφέρονται προς τους αντιπάλους τους με αυταρχισμό, έναν αυταρχισμό τον οποίο όμως ισχυρίζονται ότι καταπολεμούν και απεχθάνονται.

Πολλοί από αυτούς τους σύγχρονους καλοκάγαθους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ηλίθιοι, διότι μόνο ένας ηλίθιος πιστεύει ότι μπορεί να καταπολεμήσει την φτώχεια και την δυστυχία των απανταχού λαών της γης δια μέσου της μετανάστευσης. Όσοι το πιστεύουν αυτό έχουν μετατρέψει την ιδεοληψία τους σε δόγμα και θρησκεία και την λαθρομετανάστευση σε όπλο.

Τις τελευταίες εβδομάδες στην Ελλάδα εισρέουν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και κατακλύζουν την χώρα ως τεράστια κύματα, κύματα τα οποία θα μας παρασύρουν και ουσιαστικά θα ξεπλύνουν, θα αραιώσουν την βιολογική και εθνική μας ταυτότητα. Οι καλοκάγαθοι Έλληνες το γνωρίζουν αυτό. Παρ’ όλα αυτά το αποδέχονται και το υποβοηθούν, υποστηρίζοντας δια της ψήφου των μια άπιστη δικτατορική δημοκρατία, μια δημοκρατία που μας οδηγεί στον εθνικό θάνατο και τον καλοκάγαθο Έλληνα στην αποχαύνωση μιας παγκόσμιας θρησκείας, μην αυταπατώμεθα η Νέα Παγκόσμια Τάξη συνεπικουρείται από μια σιωνιστική παγκόσμια θρησκεία, ούτως ώστε να τελειοποιηθεί η σκλαβιά του.

Η Ελλάδα δεν βρίσκεται στο παρά πέντε, αλλά στο και πέντε! Κάθε μέρα που περνά, κάθε ώρα, η θηλιά της λαθρομετανάστευσης σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από το λαιμό του Έθνους. Σε λίγο διάστημα οι πύλες διαφυγής θα έχουν καταληφθεί από τους εχθρούς και εμείς οι Έλληνες θα αποδεκατιζόμαστε σε μάχες μέσα στις ίδιες μας τις πόλεις, ενώ οι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση πολιτικάντηδες θα έχουν αποτραβηχτεί στα βόρεια προάστια ή στα σαλέ της Ελβετίας για να γλεντήσουν τις μίζες τους. Το εκρηκτικό που ονομάζεται λαθρομετανάστευση έχει τοποθετηθεί, το φυτίλι έχει ανάψει. Δεν έχουμε πολύ χρόνο.

Η αποστολή των Εθνικιστών είναι να αποτρέψουμε και να ματαιώσουμε τον εθνικό μας θάνατο και να συνεφέρουμε τον καλοκάγαθο Έλληνα από τον πυρετό της ιδεοληπτικής του σχιζοφρένειας.

Γ. Λιναρδής

Διαβάστε περισσότερα: