Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΙΜΙΑ 2015:ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ


Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δήλωση Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής για το εκλογικό αποτέλεσμα
"Η Χρυσή Αυγή ευχαριστεί θερμά τις εκατοντάδες χιλιάδες των υπερήφανων Ελλήνων και Ελληνίδων που στάθηκαν στο πλευρό της αναδεικνύοντάς τη για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Η ψήφος των Ελλήνων υπέρ της Χρυσής Αυγής αποτελεί και μια ηχηρή απάντηση στην πολιτική σκευωρία, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται στην φυλακή εκλεγμένοι βουλευτές του ελληνικού λαού.

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί αναντίρρητα μια σφοδρή καταγγελία του Μνημονίου, το οποίο ελπίζουμε ότι η νέα κυβέρνηση θα καταγγείλει ολοκληρωτικά όπως έχει δεσμευτεί έναντι του Λαού.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι στη Βουλή η Εθνική Αντιπολίτευση, η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών."

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός κρατούμενος 

Υπερήφανη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος σε πείσμα της πολεμικής ενός ολόκληρου καθεστώτος

Υπερήφανη νίκη του Εθνικιστικού Κινήματος σε πείσμα της πολεμικής ενός ολόκληρου καθεστώτος
Τρίτη πολιτική δύναμη με σταθερά ποσοστά! ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Όπως σαφέστατα δείχνουν τα αποτελέσματα, η Χρυσή Αυγή έχει καταφέρει μία υπερήφανη νίκη ενάντια στην πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος και της πολεμικής του.

Άσκησαν ποινικές διώξεις εναντίον των Συναγωνιστών μας χωρίς κανένα στοιχείο. Έκλεισαν στη φυλακή τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, και τους απροσκύνητους Συναγωνιστές – Βουλευτές χωρίς να υπάρξει η οποιαδήποτε – έστω – ένδειξη που να τους συνδέει με την οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.

Επί ενάμιση χρόνο σύσσωμο το μιντιακό κατεστημένο συστημικά αποκρύπτει τις θέσεις της Χρυσής Αυγής και φροντίζει ώστε να λασπολογείται συστηματικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Ακούσαμε όλο αυτόν τον καιρό πραγματικά απίστευτα ψέματα από τα κανάλια. Ακουγόταν για «κρυφούς χρηματοδότες» και «οπλοστάσια» και εν τέλει όλα αποδείχτηκαν ψέματα, αλλά η διάψευση δεν προβλήθηκε από τα κανάλια. Δολοφόνησαν τα αδέρφια μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες.

Απέτυχαν σε όλα τα επίπεδα! Η Χρυσή Αυγή εξέρχεται νικήτρια από την εκλογική διαδικασία, κρατώντας τα ποσοστά της σε όλη την επικράτεια και αναγορευμένη σε τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και μόνη πραγματικά Εθνική Αντιπολίτευση.

Διαβάστε περισσότερα: 

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Διορισμοί Εκλογικών Αντιπροσώπων

Διορισμοί Εκλογικών Αντιπροσώπων Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης

Παραλαβή διοριστηρίων και σχετικών εγγράφων εκλογικών αντιπροσώπων εκλογικής περιφέρειας 

Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης




     Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των εκλογικών περιφερειών της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας στην οδό Καζαντζάκη 4, προκειμένου να παραλαμβάνουν το διοριστήριο καθώς και τα λοιπά σχετικά έγγραφα κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:


  • Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015 ώρες 09.00' μέχρι 14.00'.


Παρακαλούνται οι εκλογικοί αντιπρόσωποι να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους.


Πληροφορίες: 
2310-519873 και 2310-521842

email: eklogikos1@gmail.com

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

To Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την Δικαιοσύνη

To Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για την Δικαιοσύνη
  • Οριστικός διαχωρισμός Εκτελεστικής και Δικαστικής Εξουσίας
  • Οι Έλληνες Δικαστές θεματοφύλακες του Συντάγματος και των Νόμων και εγγυητές του Κράτους Δικαίου και των πολιτικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του Λαού
  • Τέλος στις «παράγκες» - Βαρύτατες ποινές στους επίορκους δικαστικούς
  • Ριζική μεταρρύθμιση των Κωδίκων Πολιτικής και Ποινικής Δικονομίας
  • Ταχεία, απλή και αποτελεσματική απονομή Δικαιοσύνης - Οριστική κατάργηση της πολυνομίας
  • Μονομελής Σύνθεση όλων των Δικαστηρίων Πολιτικής, Ποινικής και Διοικητικής Δικαιοσύνης
  • Τριμελής Σύνθεση μόνο για τα Τμήματα του Αρείου Πάγου, του Συμβουλίου της Επικρατείας και του Ελεγκτικού Συνεδρίου
  • Κατάργηση Μεικτών Ορκωτών Δικαστηρίων
  • Εκσυγχρονισμός της Γραμματείας των Δικαστηρίων
  • Επαναφορά της ποινής του θανάτου για περιορισμένο αριθμό ιδιαιτέρως ειδεχθών εγκλημάτων
  • Λήψη σκληρών προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων με στόχο την ατομική και επιχειρηματική ασφάλεια των πολιτών
  • Ριζική αναδιοργάνωση του σωφρονιστικού συστήματος
  • Οι αλλοδαποί κρατούμενοι θα εκτίουν τις ποινές τους στις χώρες προέλευσής τους

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, 18:00 - Κεντρικός ομιλητής: Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος




7 λόγοι για να ψηφίσεις Χρυσή ΑυγήΟ Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος για την περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας στο ξενοδοχείο CAPSIS (Μοναστηρίου 18) την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου και ώρα 18:00.


Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής θα είναι ο παράνομα έγκλειστος Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκος Νικόλαος. 

 Παρόντες θα είναι βουλευτές και ευρωβουλευτές του Κόμματος.

Η Χρυσή Αυγή παρά τον διαρκή και ανελέητο πόλεμο που δέχεται συνεχίζει να είναι ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.


Ο Ελληνικός Λαός στις 25 Ιανουαρίου θα αναδείξει την Χρυσή Αυγή σε Εθνική Αντιπολίτευση που θα εκπροσωπεί σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες!


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου, ξενοδοχείο CAPSIS (Μοναστηρίου 18), 18:00

Φώναξε: «Χρυσή Αυγή»

Φώναξε: «Χρυσή Αυγή»



Μπορεί να μην χρειάζεται η εισαγωγή, αλλά θα το πω μια και καλή, για να συνεννοηθούμε: Ψηφίζω ΚΑΙ στηρίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ωραία. Το είπα. Και τώρα μπορεί η Αντιτρομοκρατική να μπουκάρει, να αδειάσει στο πάτωμα τα συρτάρια της ντουλάπας μου, να μαζέψει καμιά εκατοστή κούτες απ’ ό,τι της γυαλίσει προς εξέταση, να σπάσει τους κουμπαράδες με τα φραγκοδίφραγκα των παιδιών μου, και να μου στείλει και τίποτε μυστήριους με το μαλλί τάχαμου μοϊκάνα να πιάνουν στασίδι από το χάραμα έξω απ’ το σπίτι μου.
Λοιπόν, συνέβη κι αυτό, μερικούς μήνες πριν, ένα χρόνο και, για την ακρίβεια. Και τρόμαξα. Πολύ. Όχι για τα πεταμένα πράγματα, για την παραβίαση της ζωής μου, για το αγρίεμα των ανήλικων παιδιών μου. Αλλά για τους τύπους που πήγαιναν τον πατέρα των παιδιών μου σαν το λιοντάρι στο κλουβί, με τις χειροπέδες στα χέρια. Και για το άδικο, γι’ αυτά τα δυο.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

NOUS NE SOMMES PAS CHARLIE * (Εμείς ΔΕΝ είμαστε Charlie)…

lepen


«Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Charlie» δήλωσε ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου (FN) Ζαν-Μαρί Λεπέν, απορρίπτοντας το σύνθημα των ημερών στην Γαλλία και σ’ ολόκληρο τον «πολιτισμένο» κόσμο.


Και εξήγησε τη θέση του: «Με έχει συγκινήσει ο θάνατος 12 Γάλλων συμπατριωτών μας όμως εγώ δεν πρόκειται να αγωνιστώ προκειμένου να υπερασπιστώ το πνεύμα της Charlie που είναι ένα αναρχο-τροτσκιστικό πνεύμα που είναι απόλυτα ανατρεπτικό με την πολιτική ηθική».


Ασφαλώς και συνυπογράφουμε τη θέση του εθνικιστή ηγέτη, όπως άλλωστε δηλώνουμε γαλλιστί με τον τίτλο αυτής της ανάρτησης, γιατί δεν πιστεύουμε στο γνωστό «ο αποθανών δεδικαίωται»!

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ολόκληρο το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα

Διαβάστε και διαδώστε: Ολόκληρο το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα


ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ελληνικέ Λαέ,

     Στις 25 Ιανουαρίου πρόκειται να αποφασίσεις για το μέλλον της χώρας. Αφήνοντας στην άκρη τα ψεύτικα και μεγάλα λόγια των πολιτικάντηδων, ξεπερνώντας με θάρρος τους εκβιασμούς και τον φόβο, σε καλώ να ψηφίσεις το Κίνημα των απροσκύνητων Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτών που δεν συμβιβάστηκαν και δεν πρόκειται να συμβιβαστούν. 
     Σου απευθύνω το μήνυμα αυτό, από το κελί μιας φυλακής, όπου ευρίσκομαι άδικα, πληρώνοντας το τίμημα ότι δεν πρόδωσα το Έθνος και τις Αξίες του, ότι δεν υποτάχτηκα στη χούντα του μνημονίου.
  Στις 25 Ιανουαρίου του 2015 έχεις την ευκαιρία να τιμωρήσεις αυτούς που σε οδήγησαν στην σημερινή δυστυχία, αλλά και εκείνους που σου τάζουνε ψέματα, έχεις την ευκαιρία με την δύναμη που έχει η ψήφος σου να αναδείξεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακόμα πιο δυνατή, να κάνεις την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την δύναμη εκείνη που θα σε ελευθερώσει από τα δεσμά τόσο του μνημονίου όσο και των εθνομηδενιστών μαρξιστών.  
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μια Ελλάδα δυνατή, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενάντια στους προδότες και τους προσκυνημένους, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την Ελλάδα και τον Εθνικισμό.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩΜΑΕΙ» (ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜOΥΝΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, «ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ)


Κομμουνισμός_Λένιν-Μάρξ

      Η  λεγόμενη  φιλοσοφική  σχολή  της  Φραγκφούρτης (που  έδρασε  περισσότερο  στην…  Ουάσινγκτον),  ήταν αφιερωμένη  στην,  με  κάθε  τρόπο,  καταστροφή  του δυτικού  και  ευρωπαϊκού  πολιτισμού.

         

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την κατάθεση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής:



Δήλωση Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την κατάθεση των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής:



 Μήνυμα Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την πτώση της κυβερνήσεως Σαμαρά


"Απαντώντας στην λάσπη, στην εμπάθεια, στον αποκλεισμό και την συνωμοσία της σιωπής είμαι στην ευχάριστη θέση από τις φυλακές Κορυδαλλού ως επικεφαλής του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής να ανακοινώσω ότι το Κίνημά μας θα συμμετάσχει με πλήρεις συνδυασμούς στην προσεχή εκλογική μάχη σε ολόκληρη τη Χώρα. 

Εκατοντάδες υπερήφανοι Έλληνες και Ελληνίδες συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσά τους δεκάδες αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διακεκριμένοι επιστήμονες, δικηγόροι, ιατροί, μηχανικοί, οικονομολόγοι, καθηγητές και φυσικά άνεργοι, εργάτες, αγρότες από τα λαϊκά στρώματα που είναι η ψυχή και η ραχοκοκαλιά του Έθνους. 

Σε όλους αυτούς εύχομαι καλό Αγώνα και καλή Νίκη!"
 

Αύριο στις 20:00 η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Ενημέρωση εκλογικών αντιπροσώπων

Αύριο στις 20:00 η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Ενημέρωση εκλογικών αντιπροσώπων
Tην Παρασκευή 9 Ιανουαρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Capsis (Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη) η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της T.Ο. Θεσσαλονίκης καθώς και ενημέρωση εκλογικών αντιπροσώπων.

Καλούνται οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Κινήματος να δώσουν το παρόν. 

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Διορισμοί Εκλογικών Αντιπροσώπων Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης

Παραλαβή διοριστηρίων και σχετικών εγγράφων εκλογικών αντιπροσώπων εκλογικής περιφέρειας 

Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης




     
      Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 και την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, από τις 10.00΄ το πρωί μέχρι τις 14.00΄, οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των εκλογικών περιφερειών της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας στην οδό Καζαντζάκη 4, προκειμένου να παραλαμβάνουν το διοριστήριο καθώς και τα λοιπά σχετικά έγγραφα. 
     Παρακαλούνται οι εκλογικοί αντιπρόσωποι να έχουν μαζί τους την ταυτότητά τους.


Πληροφορίες: 2310557553


Το περί δικαίου αίσθημα

Το περί δικαίου αίσθημα
Η ιδέα της Δικαιοσύνης και η αντίστοιχη αξία «περί του δικαίου» ενέχει ποικίλες διαστάσεις και έννοιες: οντολογική, ηθική, συμβολική, πραγματική, ρεαλιστική, Όλες τους βεβαίως είναι προσαρμοσμένες στα εκάστοτε κατά τόπους κρατούντα συγκεκριμένα κοινωνικά, πολιτισμικά και αξιακά πλαίσια. Για τον μέγα Πλάτωνα η δικαιοσύνη ήταν ηθική και φυσική αρετή, συνιστώμενη από τη σοφία, το θάρρος και την εγκράτεια. Για τον Αριστοτέλη, η δικαιοσύνη αντανακλάται στην εξωτερική συμπεριφορά του ατόμου και στην καθημερινή ζωή.

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Προεκλογικό μήνυμα Χρυσής Αυγής




Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη παρά τις αντισυνταγματικές διώξεις και τις φυλακίσεις των βουλευτών της.

Είναι η μόνη που αντιστέκεται στο διεφθαρμένο καθεστώς του Μνημονίου, η μόνη δύναμη αντίστασης ενάντια σε όσους προδίδουν την Ελλάδα.


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου