Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αποβλήθηκε η Πολιτική Αγωγή από την δίκη της Χρυσής Αυγής


   Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, υιοθετώντας την πρόταση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου, απέρριψε την παράσταση Πολιτικής Αγωγής έναντι των κατηγορουμένων που βαρύνονται με το αδίκημα της δήθεν "εγκληματικής οργάνωσης", δηλαδή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η πρόεδρος κυρία Μαρία Λεπενιώτη κατέστησε σαφές ότι Πολιτική Αγωγή νομιμοποιείται μόνον στην περίπτωση των 18 κατηγορουμένων που φέρουν κατηγορίες για ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών.



Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Όχι στον εθνικό διχασμό - Υπεύθυνη η κυβέρνηση για το κλίμα φόβου

Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του ελληνικού λαού και να μην διχαστεί εξαιτίας του δημοψηφίσματος. Μέσα στο κλίμα πανικού που έχει διαμορφωθεί, δεν είναι δυνατόν να εκφραστεί ελεύθερα το φρόνημα του λαού και ακέραια την ευθύνη για τις επικρατούσες συνθήκες φέρει η κυβέρνηση, η οποία δεν εξασφάλισε το ομαλό κλίμα.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ στα αιματηρά μέτρα και στην εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας

Η κυβέρνηση αφότου οδήγησε στην σημερινή κατάσταση τώρα τεχνηέντως απαιτεί από τον Λαό να επικυρώσει την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και τα αιματηρά μέτρα, τα οποία η ίδια πρότεινε έτσι κι αλλιώς. Ο Ελληνικός Λαός πρέπει να δώσει την πρέπουσα απάντηση τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στους «θεσμούς»: Όχι στα αιματηρά μέτρα και την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας! 

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - Θεσσαλονίκη, Δικαστήρια, Σάββατο 27 Ιουνίου, 19:00

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση εις μνήμη του Έλληνα Στρατηλάτη Αλέξανδρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Ιουνίου, στα δικαστήρια (26ης Οκτωβρίου) στην Θεσσαλονίκη λόγω της απαράδεκτης απαγόρευσης.

Στους σκοτεινούς καιρούς των μνημονίων και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας η οι Έλληνες εθνικιστές δίνουμε το παρόν στον εθνικό αγώνα για να δηλώσουμε προς όλους τους επιβουλείς ότι η Ελλάδα δεν πωλείται, ότι η ιστορία μας δεν παζαρεύεται

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Σάββατο 27 Ιουνίου, Δικαστήρια Θεσσαλονίκης
19:00

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απαγορεύτηκε η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τον Μέγα Αλέξανδρο στη Θεσσαλονίκη!

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η φίμωση των εθνικιστών συνεχίζεται, αυτή τη φορά με τη σφραγίδα της κυβέρνησης «πρώτη φορά αριστερά»
Για τέταρτη συνεχόμενη φορά και με την ίδια ακριβώς αστεία δικαιολογία ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης αποφάσισε και διέταξε την απαγόρευση της εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, επιβεβαιώνοντας πως μοναδικός φόβος του σάπιου κατεστημένου είναι οι Έλληνες εθνικιστές. Με αφορμή την ανακοίνωση ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ αντισυγκεντρώσεων από ομάδες και οργανώσεις που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ και δήθεν «αντιεξουσιαστές» και ταυτόχρονα με πρόσχημα την «διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης» το κράτος προβαίνει στην απαγόρευση μιας νόμιμης πολιτικής εκδήλωσης, νομιμοποιώντας έτσι την παρανομία των παρακρατικών μηχανισμών που ως δεκανίκι των εκάστοτε κυβερνήσεων χρησιμοποιούνται για να καταστέλλονται οι δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Φορολογικός Οδηγός 2015 για τους Δικηγόρους

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ


Επιστολή του προέδρου του 
Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών  
Βασίλη Αλεξανδρή




Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εν όψει της δεδομένης – λόγω της σημαντικής καθυστέρησης στην έναρξη της σχετικής διαδικασίας – παράτασης υποβολής των δηλώσεων φόρου εισοδήματος για το φορολογικό έτος 2014, που θα σημάνει την κορύφωση της ως άνω διαδικασίας, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών εκδίδει, για μια ακόμη χρονιά, τον Φορολογικό Οδηγό των Δικηγόρων.

Ο ανωτέρω Οδηγός στόχο έχει αφενός να παρουσιάσει τα βασικότερα ζητήματα της φορολογίας εισοδήματος, που αφορούν στους Δικηγόρους, ιδίως μετά την εφαρμογή του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (Ν. 4172/2013), που επέφερε ουσιώδεις αλλαγές στο φορολογικό τοπίο, και αφετέρου να συνδράμει στη συμπλήρωση του εντύπου της φορολογικής δήλωσης από τους Συναδέλφους, χωρίς να υποκαθιστά τις επίσημες οδηγίες της Γ.Γ.Δ.Ε.

Ημέρες λειτουργίας Ειρηνοδικείου Κουφαλίων κατα τα χρονικά διαστήματα απο 20-7-2015 έως 31-7-2015 και απο 10-8-2015 έως 14-8-2015


Παρακαλούμε όπως διαβάσετε το συνημμένο.

ΠΗΓΗ: Δ.Σ.Θ.

Κτηματολόγιο: Ορισμός ημερομηνίας τελευταίας ενημέρωσης της κτηματολογικής βάσης του Δήμου Θεσσαλονίκης του Νόμου Θεσσαλονίκης και ενημέρωση για την εφαρμογή των διαδικασιών των νόμων 2308/1995 και 2664/1998.


Παρακαλούμε όπως διαβάσετε το συνημμένο.

ΠΗΓΗ: Δ.Σ.Θ.

Δημοσίευση νέου νόμου




     Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 59/16 Ιουνίου 2015 ο με αριθμό 4330/2015 νέος νόμος με τίτλο "Τροποποίηση Διατάξεων Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος και Άλλες Διατάξεις".


Περισσότερα εδώ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος στο bankingnews: Η Ελλάδα τώρα δεν έχει άλλη επιλογή πέραν του ευρώ – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει βραχυχρόνια

      Την Ελλάδα την διοικεί μια παρέα, μια κάστα που ελέγχει την χώρα πολιτικά και οικονομικά αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει σε αυτή την παρέα...
 
     Η Ελλάδα χρειάζεται εθνικό μοντέλο ανάπτυξης, χρειάζεται  εθνική παραγωγή για να  ξεφύγει από την αδιέξοδη πολιτική των δανεικών αναφέρει σε συνέντευξη του στο bankingnews.gr ο Νίκος Μιχαλολιάκος Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής.
 
     Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τους 4 μήνες διαπραγμάτευσης, ωστόσο σπεύδει να αναφέρει ότι πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον βραχυχρόνια δεν κινδυνεύει γιατί δεν έχει πολιτικό αντίπαλο. 
Στην ερώτηση ευρώ η δραχμή απαντάει ότι η Ελλάδα άπαξ και δεν έχει εθνική παραγωγή δεν μπορεί να πάει σε εθνικό νόμισμα, έχει παγιδευτεί στο ευρώ.

Η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει ως εξής:

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Ανοιχτή συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας - Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, Σάββατο 27 Ιουνίου, 19:00


     Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή καλεί όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση εις μνήμη του Έλληνα Στρατηλάτη Αλέξανδρου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 27 Ιουνίου, έμπροσθεν του αγάλματος του στην παραλία Θεσσαλονίκης.

     Στους σκοτεινούς καιρούς των μνημονίων και της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας οι Έλληνες εθνικιστές δίνουμε το παρόν στον εθνικό αγώνα για να δηλώσουμε προς όλους τους επιβουλείς ότι η Ελλάδα δεν πωλείται, ότι η ιστορία μας δεν παζαρεύεται


ΌΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!



Σάββατο 27 Ιουνίου, Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου, 19:00, Θεσσαλονίκη


 ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Γκρεμιστής

 Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Όσοι θεωρούν πως ο Πολιτικός Αγώνας ενός Κινήματος Εθνικιστικού περιχαρακώνεται στη διεκδίκηση μεριδίου της κοινοβουλευτικής πίτας, τρέφουν βαθιές αυταπάτες και είναι οι μοναδικοί που υποχωρούν μπροστά στο πρώτο εμπόδιο που θα εμφανιστεί στην μακρά και δύσβατη πορεία μας. Πολύ προ της επίτευξης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ευρίσκεται αναμφισβήτητα η κατάκτηση των ελληνικών ψυχών και η συνειδητή συμμετοχή στο γκρέμισμα του παλαιού και στην οικοδόμηση του Νέου.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Η αποκαθήλωση της Αριστεράς


 Η «σκληρή» διαπραγμάτευση αποτελεί την τρανότερη απόδειξη για τον πραγματικό χαρακτήρα της ελληνόφωνης Αριστεράς. Βαθιά αντεθνική και κατ' εξοχήν κρατικοδίαιτη, η Αριστερά σήμερα βρίσκεται ενώπιον ενός τρομερού αδιεξόδου: αδυνατεί να προχωρήσει σε ρήξη με τους δανειστές διότι απλούστατα ρήξη σημαίνει απώλεια των προνομίων που απολαμβάνουν οι αριστεροί και αριστερίζοντες στο καθεστώς της μεταπολίτευσης.

Ως εκ τούτου και παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις κατά την προεκλογική και κατά τις πρώτες εβδομάδες της μετεκλογικής περιόδου, η Αριστερά και οι ψοφοδεξιοί συνοδοιπόροι της των ΑΝΕΛ, κάθε άλλο παρά εργάζονται για τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού: δεν επιδιώκουν τη ρήξη, επιδιώκουν αντίθετα μια συμφωνία την οποία σκοπίμως ονομάζουν «έντιμο συμβιβασμό». Τί είναι όμως κατά την Αριστερά ο περίφημος «έντιμος συμβιβασμός»;

Άρθρο - κόλαφος για το λαθρονομοσχέδιο του Σύριζα: Οι βουλευτές γνωρίζουν τι καλούνται να ψηφίσουν;


Τροποποίηση του Κώδικα Ιθαγένειας και Σύνταγμα

Του Ευάγγελου Κ. Τσεκούρα, δικηγόρου, στην εφημερίδα "Ποντίκι"

Το θέμα προσφέρεται σε αναζήτηση αναλογιών. Φεβρουάριος 2010. Ενώ η χώρα, αντιμέτωπη με τους δανειστές, ετοιμαζόταν να εισέλθει σε μία από τις πιο επικίνδυνες περιόδους της Ιστορικής της διαδρομής, η κυβέρνηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου με ιδιαίτερη σπουδή (πρεμούρα) Ψήφισε στη Βουλή τον Ν. 3838/2010 επιφέροντας τροποποίηση στον Κώδικα Ιθαγενείας, προσφέροντας την ελληνική ιθαγένεια, αυτομάτως και αθρόως, σε παιδιά αλλοδαπών γονέων, που είχαν περατώσει έξι χρόνια βασικής εκπαιδεύσεως στην Ελλάδα, υπό την προϋπόθεση ότι οι γονείς τους είχαν πέντε έτη μόνιμης και νόμιμης παραμονής στη Χώρα. Η διάταξη κρίθηκε αντισυνταγματική με την υπ' αριθ. 460/2013 απόφαση του ΣτΕ (ολομέλεια) και δεν εφαρμόστηκε.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Ο μύθος του ακέφαλου καβαλάρη...

     Σαν σήμερα πριν εβδομήντα χρόνια: Βρίσκει το τέλος που του αξίζει ο σφαγέας του Ελληνισμού, Άρης Βελουχιώτης.

     Σαν σήμερα, πριν από 70 χρόνια, ο πιο ειδεχθής εγκληματίας και προδότης που γέννησε η ελληνική γη στους αιώνες, πλήρωσε για τα αναρίθμητα εγκλήματα και τις προδοσίες του. 
     Κυνηγημένος από τις ερινύες, από ειδικό απόσπασμα του δοξασμένου Εθνικού Στρατού, αλλά και από τα ίδια του τα συντρόφια, ο χασάπης του ελληνικού λαού Θανάσης Κλάρας ή Άρης Βελουχιώτης, ψοφάει! 

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Δικαίωση για για 15.000 Έλληνες θύματα των Σαμαροβενιζέλων

     Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο εκτόξευσε χθες «πύραυλο» για το περιβόητο PSI. Η απόφαση δικαιώνει Γερμανούς πολίτες που κατείχαν ελληνικά ομόλογα, αρνήθηκαν να αποδεχθούν τη ζημιογόνα για αυτούς ανταλλαγή τίτλων το 2012 (το «κούρεμα σοκ») και πλέον μπορούν να ζητήσουν αποζημίωση από το ελληνικό Δημόσιο.
     Η απόφαση αυτή δημιουργεί θετικό δεδικασμένο για τις 15.000 οικογένειες Ελλήνων ομολογιούχων, «θύματα» του Ευάγγελου Βενιζέλου που μπορούν πλέον και αυτοί να διεκδικήσουν αποζημίωση από το ελληνικό κράτος!

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αποβολή της πολιτικής αγωγής πρότεινε η εισαγγελέας

Θανάσης Καμπαγιάννης, Κώστας Σκαρμέας και Τάκης Ζώτος,
      Σε υγιεινό περίπατο θα μετατραπεί, όπως εξελίσσεται, για την ηγεσία της Χρυσής Αυγής η δίκη του Κορυδαλλού
αφού οι δικαστές είναι αναγκασμένοι να δικάσουν με βάσει αποφάσεις της προηγουμένης κυβέρνησης που δημιούργησαν νομικά «εμπόδια» που το κράτος δικαίου είναι δύσκολο να υπερβεί.
     Χθες έγινε αυτό που όλοι φοβούνταν, αλλά ήταν μονόδρομος για την εισαγγελική έδρα, η οποία ζήτησε να μην υπάρχει πολιτική αγωγή για όσους κατηγορούνται μόνο για εγκληματική οργάνωση, δηλαδή τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Περί της νιτσεϊκής σκέψεως (Μέρος ΙΙ)

     Στο βιβλίο του Μοντινάρι «Διαβάζοντας τον Νίτσε» (1982) καταγράφεται ακριβέστατα και πληροφοριακά αυτό το σύγχρονο ρυθμιστικό πλαίσιο, ιδιαίτερα στο τελευταίο αποκαλυπτικότατο κεφάλαιο («Ο Νίτσε μεταξύ του Άλφρεντ Μποϊμλερ και του Γκέοργκ Λούκατς». Τέτοια επιμελή και εμβριθή επιχειρήματα όπως το βιβλίο του Μοντινάρι είναι κατάλληλα για να μας εφοδιάσουν με τα στοιχειώδη τροχειοδεικτικά εφόδια για την πορεία προσέγγισης του Νίτσε, όμως κανείς δεν πρέπει να περιμένει τίποτε περισσότερο.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος Τιμή επί χιλιάδες χρόνια!

 Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στην διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.
     Συνοπτικά, ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ανέφερε ότι οι συμφωνίες που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτή που ετοιμάζεται να υπογράψει η παρούσα κυβέρνηση είναι παράνομες και αντισυνταγματικές, διότι διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο και εκχωρούν εθνική κυριαρχία.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Δημοσίευση νέου νόμου


     Δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. 53/2 Ιουνίου 2015 ο με αριθμό 4329/2015 νέος νόμος με τίτλο "Εκδοση Διαταγής Πληρωμής για Αξιώσεις από Διοικητική Σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο Εμπορικής Συναλλαγής και Άλλες Διατάξεις".

Περισσότερα εδώ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Περί της νιτσεϊκής σκέψεως (Μέρος Ι)


«Κι αν ακόμα ένας άνθρωπος έχει ακλόνητη πίστη, μπορεί να εμπλακεί στη γοητεία της αμφιβολίας.»
 
Φρειδερίκος Νίτσε.


     Το νιτσεϊκό έργο υπήρξε μια αφυπνιστική πολεμική κραυγή μέσα στη βαθιά νύχτα της πορείας των ανθρώπων. Ο ίδιος ο Νίτσε παρατηρούσε πως «…για να σε ακούσει κάποιος πρέπει να του σπάσεις τα αυτιά». Γι αυτό πολλές φορές βρίσκουμε στα έργα του έκδηλη, εκρηκτική, ολοφάνερη και προκλητική την περιφρόνηση για πρόσωπα και πράγματα. Η στάση του δεν ήταν κακία ή μικρότητα, αλλά μια ρωμαλέα διαχρονική φωνή που ήθελε σφοδρά να ακουστεί στα αυτιά και τις συνειδήσεις όλων.
Κάποτε έγραψε ότι μερικοί άνθρωποι γεννιούνται πραγματικά μετά τον θάνατό τους. Αυτό ασφαλώς ισχύει και στην περίπτωσή του: Η ιστορία της φιλοσοφίας, της θεολογίας και της ψυχολογίας του 20ου αιώνα δεν νοείται καν χωρίς αυτόν.

Δήλωση Νικολάου Αντωνιάδη, συνηγόρου Ηλία Κασιδιάρη για Γ. Βαρουφάκη

     Δυστυχώς στην Ελληνική Βουλή κατελύθη η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, διελύθη εις τα εξ ων συνετέθη ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, ευτελίστηκε το Δημοκρατικό Πολίτευμα, γελοιοποιήθηκε το Δίκαιον, τσαλαπατήθηκε το τεμμήριο της Αθωότητας, με την αισχρή αναφορά του υπουργού οικονομικών Γ. Βαρουφάκη σε ερώτηση του βουλευτή Η. Κασιδιάρη, ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι φυλακή για εγκληματικές ενέργειες.
      Αίσχος και ντροπή για τον απερίγραπτο υπουργό, που καταπάτησε κάθε έννοια δικαίου και προκατέλαβε-υπέβαλε την δικαστική απόφαση. Δεν είμαι καν σε θέση να γνωρίζω εάν έχει επίγνωση των παγκοσμίων νομικών-δικονομικών κεκτημένων που με μία φράση εκμηδένισε.
Ο Δηλών
ΝΙΚΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Αριστερή συνάντηση με σκοτεινούς χορηγούς

Άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"


     Πολλά ερωτηματικά, σχετικά με την σκοπιμότητά της και την χρονική συγκυρία της, αφού πραγματοποιείται την στιγμή που η πυριτιδαποθήκη των Βαλκανίων είναι έτοιμη να εκραγεί και οι λαθρομεταναστευτικές - εποικιστικές ροές συνεχώς αυξάνονται, όπως και οι αρπακτικές διαθέσεις των γειτόνων μας, προκαλεί η συνάντηση Ευρωπαίων συγγραφέων που κινούνται στον χώρο της διεθνιστικής Αριστεράς στην Θεσσαλονίκη. Ο προβληματισμός εντείνεται και από το γεγονός ότι κύριος χρηματοδότης της εκδήλωσης, που βρίσκεται υπό την αιγίδα του εθνομηδενιστή δημάρχου της συμπρωτεύουσας, Γιάννη Μπουτάρη, είναι το Πολιτιστικό Ίδρυμα Kulturstiftung  Allianz (Κ. Α.) .

Ένας λαός σε λήθη οδεύει προς την καταστροφή

     «”Δεν είμαι ένας! Δεν είμαι ένας!” Το όραμα τούτο κάθε στιγμή να σε καίει. Δεν είσαι ένα άθλιο λιγόστιγμο κορμί. 
     Πίσω από την πήλινη ρεούμενη μάσκα σου ένα πρόσωπο χιλιοχρονίτικο ενεδρεύει. 
     Τα πάθη σου και οι Ιδέες σου είναι πιο παλιά από την καρδιά και το μυαλό σου.
     Το σώμα σου το αόρατο είναι οι πεθαμένοι πρόγονοι και οι απόγονοι οι αγέννητοι. Το σώμα σου τ’ ορατό είναι οι άντρες, οι γυναίκες και τα παιδιά που ζουν της εδικής σου ράτσας. »

Η “Ανοιχτή Κοινωνία” του Πόππερ και του Σόρος - Το ιδεολογικό μανιφέστο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού

     Η λήξη του Β’ Παγκοσμίου συνέπεσε χρονικά με την σχεδόν ταυτόχρονη έκδοση του πρώτου τόμου του σημαίνοντος πονήματος του Ιουδαίου φιλοσόφου Karl Popper[1], υπό την επωνυμία “Open Society and its enemies”[2]. Το γεγονός ότι το εν λόγω βιβλίο υπήρξε ο ονοματοδότης του ιδρύματος, μέσω του οποίου χρηματοδοτούνται οι διεθνείς επεμβάσεις, του γνωστού και μη εξαιρετέου George Soros[3], μας αναγκάζει εκ των πραγμάτων να αναφερθούμε στις ιδέες που παρατίθενται σε αυτό το βιβλίο, οι οποίες – προεξαγγελτικά τονίζουμε – απηχούν τον πυρήνα της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.