Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015


ΕΙΘΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ 

ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!



ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Σκέψεις πριν το τέλος του 2015


Χριστουγεννιάτικος «γιορτινός» διάκοσμος δίπλα σε εξαθλιωμένους ανθρώπους. Εκτυφλωτικό φως πλάι στο σκοτάδι.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω όσους φτιάχνουν ομορφιά, είμαι μαζί τους. Όχι όμως πάνω στην ασχήμια. Η ομορφιά πάνω στην ασχήμια γίνεται μουτζούρα. Η ομορφιά θέλει λευκό χαρτί για να φανεί, θέλει γαλήνη, θέλει αισιοδοξία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ...ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ!



Εάν κάποιος ήθελε να ανακαλύψει κάτι το θετικό στην «πρώτη φορά αριστερά» διακυβέρνηση της χώρας ,θα μπορούσε να εστιάσει στο ότι ευτυχώς, λόγω της ασυνέπειας ,της ανεπάρκειας και των συνεχών κυβιστήσεων των αριστερών κυβερνώντων, έχουν πλέον καταρριφθεί οι μύθοι-κατάλοιπα των τελευταίων σαράντα ετών ,οι οποίοι αυθαίρετα πίστωναν στην «αριστερά» οτιδήποτε θεωρούνταν «φιλολαϊκό», «κοινωνικό» ή  «προοδευτικό».
            Κατά πρώτον  κατέρρευσε το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα»  της Αριστεράς ,όταν αποκαλύφθηκαν οι καπιταλιστικότατες συνήθειες επιφανών στελεχών της να διαθέτουν καταθέσεις εκατομμυρίων σε τράπεζες του εξωτερικού ,να φοροδιαφεύγουν ,να χρησιμοποιούν υπεράκτιες εταιρίες για την απόκρυψη εισοδημάτων τους, να παρακάμπτουν τα “capital controls” μέσω τραπεζικών λογαριασμών μανάδων ,πατεράδων και λοιπών συγγενών. 

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Απ’ όπου πετούν οι αετοί







Εκείνες τις σιωπηρές και ομιχλώδεις νύχτες, όταν ο ήλιος κρύβει την τελευταία του αχτίδα, ο αέρας σταματά να θροΐζει τις φυλλωσιές των δέντρων. Ολόκληρη η πλάση μοιάζει να κοιμάται σα να 'ναι κουρασμένη και ακόμα και η θάλασσα παύει να κυματίζει. Και θαρρείς πως θέλει να ξανασάνει βυθισμένη μέσα στο σκοτεινόχρωμο πέπλο της, αφήνοντάς μόνο το λιγοστό φως του φεγγαριού να σημαιοστολίζει την άγρια ομορφιά της.

Πληρώνοντας το τίμημα της Αλήθειας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


"Όρθιοι στην κορυφή του κόσμου
για μια ακόμη φορά,
εξαπολύουμε την πρόκλησή μας
στ’ αστέρια!
 
Filippo Tommaso Marinetti

Παραμονές Χριστουγέννων του έτους 2015 και μετά από δύο χρόνια θα περάσω τις εορτές στην οικογενειακή μου εστία “ελεύθερος”… Και βάζω εισαγωγικά στη λέξη ελεύθερος γιατί δεν μπορεί να είναι κανείς ελεύθερος σε μια Πατρίδα σκλαβωμένη για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Φρειδερίκος Νίτσε - «Για τον Πόλεμο και τους Πολεμιστές»


Δε θέλουμε να μας λυπούνται οι χειρότεροι εχθροί μας, ούτε κι εκείνοι που από καρδιάς αγαπούμε. Αφήστε με, λοιπόν, να σας πω την αλήθεια!

Αδελφοί μου εν πολέμω, σας αγαπώ από καρδιάς, είμαι και ήμουν όμοιος σας.
Και είμαι επίσης κι ο χειρότερος εχθρός σας. Αφήστε με, λοιπόν, να σας πω την αλήθεια!

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Περί "αφομοίωσης"των αλλοφύλων


"Η ίδια η ιδέα της αφομοίωσης είναι ενάντια στην βιολογία. Έχω ήδη αντιπαραβάλλει την εκ φύσεως έννοια του έθνους με την νομικίστικη φαντασίωση. Είναι εξάλλου πάντα η ίδια λογική του οικονομολόγου, που δεν ξέρει τίποτα άλλο εκτός από το χρήμα. Αντιθέτως, θεωρώ ότι το άτομο δεν έχει φτιαχτεί για να υπηρετεί το κεφάλαιο, αλλά το κεφάλαιο για να υπηρετεί τον άνθρωπο."
Lapouge, L'Aryen, son rôle social


Ο διάσημος Γάλλος ανθρωπολόγος διαπιστώνει ότι η έννοια της αφομοίωσης είναι ενάντια στην φύση. Βιολογικά δεν μπορεί να γίνει καμία αφομοίωση αλλόφυλων. Η έννοια του έθνους είναι μια φυσική πραγματικότητα, όμως η "αφομοίωση" είναι κάτι το νομικίστικο, που υπάρχει μόνο στα χαρτιά.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Η Παρθένος Σήμερον - Κοντάκιο Χριστουγέννων



Ἦχος γ´. Αὐτόμελον. Ποίημα Ῥωμανοῦ τοῦ Μελῳδοῦ.

Ἡ Παρθένος σήμερον, τὸν ὑπερούσιον τίκτει,
καὶ ἡ γῆ τὸ Σπήλαιον, τῷ ἀπροσίτω προσάγει.
Ἄγγελοι μετὰ Ποιμένων δοξολογοῦσι.
Μάγοι δὲ μετὰ ἀστέρος ὁδοιποροῦσι.
Δι᾿ ἡμᾶς γὰρ ἐγεννήθη, Παιδίον νέον,
ὁ πρὸ αἰώνων Θεός!!!

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες Δικηγόρους


Η Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων εύχεται σε όλους τους Έλληνες Δικηγόρους Καλά Χριστούγεννα ! 
Σε μια εποχή που οι Αξίες της Πατρίδας ,της Θρησκείας και της Οικογένειας δέχονται ανηλεή πόλεμο από τον συρφετό των απάτριδων ,άθρησκων και εκφυλισμένων υποχειρίων της νέας τάξης πραγμάτων,η Γέννησις  του Θεανθρώπου ας φωτίζει τις ψυχές μας και ας καθοδηγεί τα βήματά μας

 

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Χρυσή Αυγή:Το τελευταίο Ανάχωμα ενάντια στον εκφυλισμό της Ελληνικής κοινωνίας


Στις 22 Δεκεμβρίου 2015 η Ελληνική Βουλή ψήφισε μεταξύ άλλων την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομοφυλόφυλα "ζευγάρια",εξομοιώνοντας με τον τρόπο αυτό την Ελληνική Οικογένεια με την συμβίωση σεξουαλικά διεστραμμένων ατόμων. Τα κόμματα του "συνταγματικού" τόξου υπερψήφισαν μετά πάθους  την ναρκοθέτηση των παραδοσιακών Αξιών και   Αρχών στη βάση των οποίων επί αιώνες πορεύονταν το Έθνος μας.

Θλιβερή (αλλά αναμενόμενη) η στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών της ψοφοδεούς "δεξιάς" παράταξης:Συνεχίζοντας την επί τεσσαρακονταετία επίκυψη στις επιταγές του αριστερού κατεστημένου,οι βουλευτές της ..."φιλελεύθερης" παράταξης στην μεγάλη τους πλειοψηφία είτε υπερψήφισαν είτε απουσίασαν από την ψηφοφορία,παραδίδοντας μαθήματα πολιτικής δειλίας.

Τελευταία γραμμή αντίστασης κατά του αντεθνικού οχετού και υπεράσπισης των Αρχών της Πατρίδας- Θρησκείας- Οικογένειας   αποτέλεσε για μια ακόμη φορά η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.Σας παραθέτουμε τις πύρινες ομιλίες του Αρχηγού και των βουλευτών μας,φωτεινές εξαιρέσεις στο σκότος του αντεθνισμού και του κιναιδισμού που κάλυψε χθες (22 Δεκεμβρίου) το Ελληνικό κοινοβούλιο 

Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων     


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: 
«Να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες σ’ όλη τη χώρα! Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» 

                                   

Ομιλία καταπέλτης Ιωάννη Λαγού ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης και την απαγόρευση των συσσιτίων για Έλληνες 
            

Χρήστος Παππάς:
 Δεν θα αφήσουμε μπολσεβίκους και καπιταλιστές να σκοτώσουν την ψυχή του Λαού

Δημήτρης Κουκούτσης: 
Η κυβέρνηση με το σύμφωνο συμβίωσης κατοχυρώνει την κοινωνική παρακμή

Ηλίας Παναγιώταρος: Η κυβέρνηση εξοντώνει ηθικά την Ελληνική κοινωνία


Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Δήμαρχε ,ασχολήσου καλύτερα με τα παγωμένα και επικίνδυνα σχολεία του δήμου σου, αντί να κάνεις υποδείξεις για τη διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα.





Οι δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Θεσσαλονίκης έχουν το μοναδικό προνόμιο να μαθαίνουν πρώτοι απ’ όλους και μάλιστα δια ζώσης, ό,τι εξυπνάδα σκέφτεται ο, μοναδικός στο είδος του, δήμαρχος της πόλης. Φυσικά μιλάμε πάντα για προκλήσεις και ποτέ για θέματα ουσίας, οι οποίες μοναδικό στόχο έχουν την εμφάνιση του πουθενά Μπουτάρη στην μιντιακή επικαιρότητα.

Η δήθεν “αγάπη” τους είναι μίσος για τον Ελληνισμό


Δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά! Απλά να ανοίξεις τον διακόπτη, και να λειτουργήσει η οθόνη και το ράδιο, σε κάποιον από τους διάφορους σταθμούς. Αρκεί να αγοράσεις μια από τις πολλές εφημερίδες που υποτίθεται αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη. Εν τέλει να ακούσεις τους προφέσορες, από τα έδρανα ενός σχολείου ή ενός πανεπιστημίου. Όλοι μα όλοι, συνασπισμένοι σε έναν σκοπό: Την καταγγελία και την καταπολέμηση του “φασιστικού κινδύνου”! Και τι δεν λένε: Απειλή για την δημοκρατία, για την κοινωνία, την πρόοδο, τις “πανανθρώπινες οικουμενικές αξίες”, για την ανθρωπότητα, για τον πολιτισμό εν γένει. Εν ολίγοις, μας παρουσιάζουν σαν λύκους  που μπαίνουν σε μια στάνη με πρόβατα. Και κατακλείδα στην δριμύτατη πολεμική τους, έκκληση για συσπείρωση των ανθρώπων κάτω από όμορφα σχηματισμένες λέξεις: Ελευθερία, Πολιτισμός, Ανοχή,Πρόοδος, Σεβασμός στην Διαφορετικότητα, Ειρήνη, Άνθρωπος, Δικαίωμα....Ανθρωπότητα! Μα τι καλοί άνθρωποι; Και τι κτήνη αυτοί οι φασίστες,οι Χρυσαυγίτες που εχθρεύονται όλα αυτά τα πράγματα; Είναι όμως έτσι; Μετα παρρησίας, απαντάμε πως...ΟΧΙ!!!

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Ενάντια στην δυστυχία που σκόρπισε το πολιτικό κατεστημένο αγωνιζόμαστε για μια Νέα Ελλάδα

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι με τον τραγικό απολογισμό εκατοντάδων νεκρών και τραυματιών, ήταν ένα κτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης από φανατικούς τρομοκράτες, οι οποίοι δεν υπολογίζουν ούτε ακόμη και αυτή την ίδια την ζωή τους, και προχωρούν σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Η επίθεση αυτή ήλθε σαν συνέχεια του πολέμου, ο οποίος μαίνεται στην Μέση Ανατολή και ο οποίος εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους να επεκταθεί πέραν τον ορίων της περιοχής με ανυπολόγιστες συνέπειες για αυτήν την ίδια την Ευρώπη. Ταυτόχρονα ένα μεγάλο προσφυγικό κύμα εκατομμυρίων ανθρώπων και όχι μόνον από τις εμπόλεμες περιοχές ήλθε να προστεθεί στο πρόβλημα.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και η υποκρισία στην πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής


Είναι γνωστό ότι οι πάσης φύσεως «προοδευτικοί» έχουν μια πολύ επιλεκτική ευαισθησία ως προς την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και του διαλόγου. Οι πεποιθήσεις τους περί ισότιμης αντιμετώπισης των απόψεων και αποφυγή ποινικών μέσων απέναντί τους ισχύουν μόνο όταν οι θέσεις αυτές κινούνται μέσα στα πλαίσια του «συνταγματικού τόξου».

Η αναγκαιότητα του Λαϊκού Εθνικισμού στην Ελληνική Κοινωνία


Η αριστερή διανόηση θεωρεί ότι πολιτισμός είναι η καταπίεση των ενστίκτων μας. Πράγματι ο διαχωρίζων παράγοντας τους ανθρώπους από τα ζώα είναι η ψυχική και διανοητική λειτουργία, η κρίση του ανθρώπου. Όμως και ο θάνατος είναι η καταπίεση των ενστίκτων μας και μάλιστα η οριστική. Που μπαίνει η λεγόμενη «κόκκινη γραμμή» ανάμεσα στην ζωώδη κατάσταση του ανθρώπου και τον αναπτυσσόμενο πολιτισμό; Η λεγόμενη «συντηρητική παράταξη», η εξίσου με την αριστερά εθνοπροδοτική δεξιά πρεσβεύει την διατήρηση του υφιστάμενου status quo με κάθε κόστος και ασχέτως των συνθηκών. Αντιθέτως η αριστερά πρεσβεύει, τουλάχιστον θεωρητικά γιατί στην πράξη είναι βαθέως καθεστωτική παράταξη, την άνευ κριτηρίων αποδόμηση του παρόντος καθεστώτος, ακόμα και στους τομείς που δεν είναι θεμιτή μια δομική αλλαγή, αλλά απλώς μία εξυγίανση των θεσμών.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Πορεία ανόδου στα γαλλικά πρότυπα για την Χρυσή Αυγή


Με ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ του Δ. Γιαννακόπουλου η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναλύει την επερχόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής κατά τα πρότυπα του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν.

"Το σχέδιο δημιουργίας ενός στιβαρού κοινωνικού κράτους, με γνώμονα την προστασία των εθνικών συνόρων, της ελληνικότητας τον πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων, θέτει σε εφαρμογή η Χρυσό Αυγή, μετά την πρωτοκαθεδρία της Μαρίν Λεπέν στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας. Όπως προκύπτει από την παρουσία του κόμματος του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή το τελευταίο έτος, η Χρυσή Αυγή μετατοπίζεται σταδιακά προς τη σκληρή Δεξιά, δίνοντας έμφαση στην αντιμνημονιακή της στάση, στις θέσεις της για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, στη θωράκιση των συνόρων και στην προστασία των αστικών - ημιαστικών περιοχών με πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ραγδαία άνοδος των εθνικών δυνάμεων στην Γαλλία και η προοπτική εξουσίας της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα


Η ανίερη συμμαχία Ολάντ - Σαρκοζί, οι επερχόμενες γαλλικές προεδρικές εκλογές και το μέλλον των ευρωπαϊκών εθνικών δυνάμεων

Πανηγυρίζουν σήμερα οι «σοκαρισμένες» φυλλάδες σε Ελλάδα και Γαλλία για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των γαλλικών περιφερειακών εκλογών. Επικαλούμενοι τον πρωτοσέλιδο τίτλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» μπορούμε να πούμε ότι οι ταγοί του πολιτικαντισμού θεωρούν ότι έστησαν «δημοκρατικό ανάχωμα» έναντι του Εθνικού Μετώπου της Λεπέν.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αποστολή μας να ματαιώσουμε τον Εθνικό θάνατο


Ο σύγχρονος καλοκάγαθος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ονειρεύεται έναν ιδανικό κόσμο στον οποίο είναι πεπεισμένος ότι ζει ή ότι θα ήθελε να ζήσει. Οι καλοκάγαθοι σημερινοί Έλληνες συμπεριφέρονται ως σχιζοφρενείς, με την έννοια ότι όποιος συνάνθρωπος τους δεν συμφωνεί με τις απόψεις τους στιγματίζεται ως κακός και ύποπτος για αδικήματα κατά των συνανθρώπων του.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ψηλά τις Σημαίες: Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται


Μέσα σε μια χώρα που σαπίζει στην παρακμή, μέσα σε μια Πατρίδα που ξεπουλάνε και έναν λαό που έχει παραδοθεί άνευ όρων, υπάρχουμε κι εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Υψώσαμε την Σημαία μας χρόνια πριν και δεν την υποστείλαμε ποτέ. Δώσαμε Όρκο να υπερασπιστούμε την Τιμή της Ελλάδας και την Αξιοπρέπεια του Λαού μας και κάναμε θυσίες για τις Ιδέες μας.

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αριστοτέλης για τον «άριστο βίο»

Ο Αριστοτέλης για τον «άριστο βίο»

Η έννοια του «άριστου βίου» συγκεντρώνει πάντοτε το μέγιστο ενδιαφέρον του μεγάλου αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Αριστοτέλη, καθώς αποτελεί βασική του πεποίθηση ότι συνυφαίνεται άμεσα με τον προορισμό του ανθρώπου, δηλαδή με την ευδαιμονία του και τον αυτάρκη τρόπο βίωσης και διαβίωσης του.
Ωστόσο, ο άριστος βίος δεν δύναται να υφίσταται για κάθε άτομο ξεχωριστά, εάν η κοινωνική, πολιτική, πολιτειακή, οικονομική και η γενικότερη κατάσταση της πόλεως δεν είναι και αυτή άριστη. Και ο τρόπος για να είναι μια πόλη άριστη, δεν είναι άλλος από το άριστο πολίτευμα κατά την άποψη του Αριστοτέλη. Συνεπώς, άριστος βίος και άριστο πολίτευμα είναι πολύ στενά συνδεδεμένα, και δεν νοείται το ένα δίχως το άλλο.

Πλαίσιο εκδίκασης υποθέσεων και κατάθεσης δικογράφων κατά την πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από 09.12.2015 έως και 15.12.2015


  • Συμπλήρωση ορίου προσωρινής κράτησης
  • Κρατούμενοι (Ποινικά) – Αντιρρήσεις (Διοικητικά)
  • Αυτόφωρα (κρατούμενοι)
  • Παραγραφές - Προθεσμίες
  • Αναστολές πλειστηριασμών
  • Αιτήσεις Προσωρινών Διαταγών - Συζήτηση υποθέσεων όπου έχει χορηγηθεί προσωρινή διαταγή.
  • Κατάθεση αιτήσεων υπερχρεωμένων με τις διατάξεις του νόμου 4161/13
  • Για τις ποινικές υποθέσεις στα Πλημμελήματα όταν συντρέχει περίπτωση παραγραφής, ήτοι για πλημμελήματα που από τον χρόνο τελέσεως της πράξεως έχει συμπληρωθεί εξαετία σε α' βαθμό και επταετία σε β' βαθμό.
Δεν απαιτείται άδεια στην κατάθεση προτάσεων (20ήμερο) και προσθήκης.
Αναβολές:
Για την διευκόλυνση όλων κατά τη διάρκεια της αποχής θα επιτρέπεται στους συναδέλφους η παράσταση ενώπιον των δικαστηρίων για την υποβολή αιτήματος αναβολής, με την υποχρέωση – στην περίπτωση μη παράστασης της πλευράς του αντιδίκου – να προβαίνουν αμελλητί και με κάθε πρόσφορο μέσο στην ενημέρωση του συναδέλφου που εκπροσωπεί την πλευρά του αντιδίκου για την ημερομηνία της νέας δικασίμου.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στο μνημονιακό και εθνομηδενιστικό καθεστώς



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατακεραύνωσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τον μνημονιακό προϋπολογισμό που κατέθεσε και κυρίως για την εθνομηδενιστική πολιτική που ασκεί.

6 Δεκεμβρίου 1944: Σαν σήμερα αρχίζει η μάχη στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη



Μιλώντας για την μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι πρόκειται περί αληθινής επο­ποιίας η οποία φωτίζει την Νεοελληνική Ιστορία, και αποκρύπτεται συστηματικά έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην γνωρίσουν ποτέ τι συνέβη ετούτες τις τόσο δύσκολες για τους μαχητές ημέρες. Συγ­χρόνως, η μάχη του Συντάγματος Μακρυγιάννη, έχει ιδιάζουσα σημασία για την  ιστορία εκ του γεγονότος ότι, χάρις στην ηρωική αυτή αντίσταση, σώθηκε το ελεύθερο τμήμα της πρω­τεύουσας του Ελληνικού Κράτους και επομένως το ίδιο το Ελληνικό Κράτος από την κυριαρ­χία του κομμουνισμού.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2015



Η Ολομέλεια Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνήλθε εκτάκτως σήμερα 05.12.2015, αποφάσισε: 

  •  Πανελλαδική αποχή από 9 ως 15 Δεκεμβρίου 2015
  •  Εξουσιοδότηση στη Συντονιστική Επιτροπή για περαιτέρω χειρισμό του θέματος ΚΠολΔ, 
  •  Σύγκληση Συντονιστικής Επιτροπής την 18.12.2015

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ


 

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Όλη η αλήθεια για τον “κόκκινο Δεκέμβρη” του ΄44






Όλη η αλήθεια για τον “κόκκινο Δεκέμβρη” του ΄44

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος

Ναι, δεν είναι σωστό να ξύνουμε παλιές πληγές. Ναι, πρέπει να υπάρξει εθνική συμφιλίωση. Ναι, πρέπει να υπάρξει λήθη του κακού παρελθόντος, που διχάζει τους Έλληνες. Ναι, αλλά η λήθη δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και να εμφανίζονται σήμερα οι προδότες ως ήρωες και οι ήρωες ως προδότες. Ναι, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, γιατί οι λαοί που ξεχνούν την Ιστορία τους πεθαίνουν. Η ανάδειξη, λοιπόν, της παραποιημένης ιστορικής αληθείας για τα γεγονότα του «Κόκκινου Δεκέμβρη του ’44», είναι η μόνη σκοπιμότης της σημερινής μας ιστορικής αναδρομής.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Εξομολογητικά...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ"



Εξομολογητικά...

"Αυτή η χώρα πεθαίνει λόγω έλλειψης Ανδρών, όχι προγραμμάτων". - Corneliu Zelea Codreanu

Την Κυριακή το πρωί έπεσα στον πειρασμό. Ντράπηκα για τον εαυτό μου. Καταδέχτηκα να αγοράσω μια από τις πολλές συστημικές φυλλάδες που απλώνονται πολυτελείς με πηχυαίους τίτλους και με «σούπερ προσφορές» στα περίπτερα και στα πρακτορεία της χώρας. Βλέπετε, έχω αποφασίσει από καιρό να μην τους χαρίζω όχι μόνο τον οβολό μου (τουτέστιν το ευρώ μου), αλλά ούτε και το βλέμμα μου. Ήταν δελεαστική όμως, η προσφορά. Η «Μάχη των Θερμοπυλών» έλεγε. Στο ιλουστρασιόν έλος που ονομάζουν «ενημέρωση» έλαμπε κάτι που δεν έπρεπε να είναι εκεί. Ο ήρωας. Οι ήρωες. Οι Έλληνες ήρωες. Οι «τρελοί» Έλληνες ήρωες μιας άλλης εποχής. Αυτής που μισούν.

Κάτι με έχει πιάσει τούτον τον καιρό. Ψάχνω ήρωες. Ήρωες μιας άλλης εποχής. Πρόσωπα υπαρκτά, όχι μυθικά. Ήρωες γήινους, όχιsuper heroes αμερικανικής κοπιάς. Ήρωες με σάρκα και οστά. Ήρωες που γεννήθηκαν και πέθαναν, συνήθως στο πεδίο της μάχης. Άλλες φορές σε ένα κελί δολοφονημένοι. Και πολύ συχνάξεχασμένοι. Θέλω να διαβάσω για αυτούς. Να μάθω πως σκέφτονταν, πως δρούσαν. Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα «αντίδοτο» για τις πολλές θανατηφόρες «ιώσεις» που κουβαλάει αυτή η εποχή. Η εποχή της μιζέριας, του ατομισμού, του υλισμού, του συμβιβασμού, της διαφθοράς και της ψευτιάς. Κυρίως αυτής.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καταρρέει το πολιτικό σύστημα

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καταρρέει το πολιτικό σύστημα

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 
ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΑΠΑ RESEARCH ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ

Οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις και οι συνεχείς διαψεύσεις των ελπίδων του Ελληνικού Λαού έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα εξαιρετικά επικίνδυνο για το Έθνος μας. Πέρα από την δεδομένη απαξία για το πολιτικό σύστημα, η οποία υπάρχει και λαμβάνει σχεδόν πλειοψηφικό μέγεθος στον Ελληνικό Λαό, απλώνεται δυστυχώς κι ένα πνεύμα παθητικότητας, το οποίο είναι ακόμη περισσότερο επικίνδυνο για το μέλλον του Έθνους μας.

Δεκέμβριος 1944: Όταν οι εαμοβούλγαροι αιματοκύλησαν την Ελλάδα


Το Δεκέμβριο του 1944 η Ελλάς επρόκειτο να ζήσει μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της ιστορίας της. Αιτία, για μια ακόμη φορά, ήταν το ξενοκίνητο κομμουνιστικό κόμμα που εδρεύει στην Ελλάδα και η διαρκής επιθυμία τους να καταλάβουν με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε τίμημα την εξουσία. 

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 -ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟΧΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην από 1.12.2015 συνεδρίασή του αποφάσισε την:
ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ 
ΣΤΙΣ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, που καταργεί κατοχυρωμένα δικαιώματα των δικηγόρων.

Πλαίσιο εκδίκασης υποθέσεων και κατάθεσης δικογράφων κατά την αποχή των δικηγόρων την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015:

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Απόφαση Δ.Σ του ΔΣΑ: Αποχή των Δικηγόρων της Αθήνας από τα καθήκοντά τους την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Αποχή των Δικηγόρων της Αθήνας από τα καθήκοντά τους την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, κατά την συνεδρίαση του την 1/12/2015, αποφάσισε αποχή των Δικηγόρων της πρωτεύουσας από τα καθήκοντά τους, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015.

Η απόφαση του Δ.Σ του ΔΣΑ περί αποχής ελήφθη προκειμένου να εκφρασθεί και με τον τρόπο αυτό, η κατηγορηματική αντίθεση των δικηγόρων:

Α. Στις παρεμβάσεις και αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό ιδίως με την ενοποίηση όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων και την κατάργηση της διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας  του ΕΤΑΑ αλλά και την υποβάθμιση του σημερινού, ήδη προβληματικού καθεστώτος των δικηγόρων.

Β. Προ της επικείμενης εφαρμογής του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας που τίθεται σε ισχύ την 1-1-2016, στον οποίον έχει αντιταχθεί σύσσωμος ο νομικός κόσμος, επισημαίνοντας ότι πλήττει θεμελιώδη δικονομικά δικαιώματα των πολιτών και αντί της επιτάχυνσης θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των δικαστηρίων και θα επιβραδύνει σημαντικά την απονομή της Δικαιοσύνης.