Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

"ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΑΙΠΥΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ"



Ο κ.Θεόδωρος Παπουλάκος,Δικηγόρος,υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Δ.Σ.Θ. με το ψηφοδέλτιο της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων  στις τελευταίες δικηγορικές εκλογές ,μας έκανε την τιμή να μας αποστείλει προς δημοσίευση εργασία του σχετική με την λαθρομετανάστευση.
Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την σχετική επιστολή και το άρθρο του 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάζοντας την μονογραφία αυτή κατά της λαθρομεταναστεύσεως σας παραινώ: 
 Φυλάξετε την τάξιν την των προγόνων, μιμηθείτε και ξεπεράσετε τις αρετές, τα επιτεύγματα και τον απαράβλητο πατριωτισμό και ηρωισμό τους, διατηρήσατε την καθαρότητα και την ομοιογένεια της Εθνικής Ελληνικής φυλής και την κοινή θρησκευτική ομολογία, που κινδυνεύουν από την αθρόα απεργαζόμενη εισβολή λαθρομεταναστών, την Ισλαμοποίηση και την υποδούλωση της Ελλάδος, γαλουχήσατε το Ελληνικό έθνος και λαό στα αιώνια και υψιπετή αυτά ιδεώδη."H Ελληνική φυλή υπερέχει όλων των άλλων”, όπως εκήρυξε ο θείος φιλόσοφος Έλλην Μακεδών Αριστοτέλης. 
Ένας λαός ζή με ιδανικά και όχι με δάνεια και μνημόνια, που καταισχύνουν αυτόν και προπάντων τους ευσεβείς προγόνους του και τον μεταβάλλουν σε αποικία και τον περιάγουν σε δουλεία.


Μετά τιμής,

Theodoros Papoulakos
Ph.D  in Public international law
University of Rome "La Sapienza"
Member of Lawer bar Association in Rome
Member of Giornalist Association in Lazio Rome
Candidate professor in Public Int. Law at the Universities of USA and Canada

   "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΑΙΠΥΣ ΟΛΕΘΡΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟ"


Από τον Θεόδωρο Παπουλάκο, Ph. D. Διδάκτορα του διεθνούς δημοσίου δικαίου, Δικηγόρο Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρώμης, Δημοσιογράφο Μέλος της Εθνικής Ενώσεως των Ιταλών Δημοσιογράφων και της Πανελληνίου Ενώσεως Συντακτών- Δημοσιογράφων.

Αναφορικά με την ενσκήψασα εντονώτερη καταιγίδα εισβολής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, την καθ’ ημέραν προηγουμένως λαθραία διεισδύησή τους, την αναμονή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στις νοτιοδυτικές ακτές της Μικράς Ασίας και της Βορείου Αφρικής για να διεκπεραιωθούν στην Ελλάδα, την αέναη αλληλοδιάδοχη διατριβή τους στους ιδίους χώρους και τις επικείμενες εισβολές τους, του λοιπού, στην Ελλάδα, που έγινε αβγομάνα και κράχτης τους, αντί να αναχαιτίζωνται οργανωμένα από την Ελληνική πολιτεία, με θανατηφόρο και εθνοκτόνο συνέπεια της διαρρήξεως της εθνικής ελληνικής καθαρότητος, της ομοιογενείας, της ακεραιότητος και της ασφαλείας της και της θράυσεως της ενότητος της εκπάλαι εθνικής πολιτικής και θρησκευτικής κοινότητος


ΤΑΣΣΟΜΕ

Να καταργηθή αμέσως η επαίσχυντη συμφωνία του Δουβλίνου Ι και ΙΙ, την οποία συνήψαν Γραικύλοι, Έλληνες, σύγχρονοι Ανταλκίδες, σύμφωνα με την οποία οι επιδραμούσες και καθημερινώς επιπίπτουσες στην Ελλάδα δίκην σμηνών ολετήρων ακρίδων πολυπληθείς πολυεθνικές ορδές λαθρομεταναστών να παραμένουν στη χώρα μας και, εάν κατόπιν, επιτρέξουν σε άλλη χώρα- Μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, να εξαποστέλλωνται στην Ελλάδα, πρώτη χώρα της παρανόμου εισελεύσεώς τους.
Προς τούτοις να απαγορευθή η καθόλου ίδρυση τζαμιών στην Ελληνική Επικράτεια, διότι θα έπλεκαν σφηκοφωλιές και φωλεούς εκκολάψεως εχιδνών, φανατικών Ισλαμιστών, Τζιχαντιστών, εκδικητών του Αλλάχ τους, του θεού τους, κατά των Ελλήνων και του χριστιανικού κόσμου.
Οι Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, ως εισπέταται, κατηχούνται και ποδηγετούνται από την ΜΙΤ, την Μοσσάντ και την  CIA, τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες της ομοθρήσκου Τουρκίας, του Ισραήλ και των ΗΠΑ αντιστοίχως, για να τους χρησιμοποιήσουν ως παγκόσμιο χωροφύλακα, όπως εδήλωσε ο Κίσσιγκερ.
Καθιδρύεται διττό έγκλημα προδοσίας της χώρας την ώρα, κατά την οποία ο Ελληνικός λαός προάγεται σε πτωχεία, χιλιάδες Ελληνόπουλα λιμοκτονούν, εκατοντάδες χιλιάδες νέων βιαίως μεταναστεύουν σε αναζήτηση εργασίας, χιλιάδες Ελληνίδες οδηγούνται στην πορνεία εντός και εκτός της Ελλάδος, το υποτελές στους ξένους Κράτος ανερώτηγα από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό να δαπανά εκατομμύρια ευρώ για την υποδοχή και διατροφή των λαθρομεταναστών και την ανέγερση τζαμιών ενδύοντάς τους έτσι και με περιπόρφυρη τήβεννο, με την οποία ενδύοντο οι Ρωμαίοι Ύπατοι, Στρατηγοί, Πραίτωρες, TOGA PRETEXTA.
Επιπλέον η ίδρυση τζαμιών συνιστά ύβρη προς τους υπέρ πατρίδος πεσόντες «Το έργον τω σώματι υπέμειναν», «ανέλαβον τον αγώνα προσφέροντας την ζωή τους», όπως λέγει ο Περικλής στον επιτάφιό του για τους νεκρούς Αθηναίους κατά τον πρώτο χρόνο του Πελοποννησιακού Πολέμου, προς τους πεσόντες στην Βόρειο Ήπειρο, τα οστά των οποίων παραμένουν ακόμη άταφα, στους πεσόντες το 1821, το 1912-13, το 1920-21, το 1940 εν γένει, στην Κύπρο το 1974, για τους οποίους η πολιτεία δεν έχει αναγείρει μνημεία τιμής και δόξης και αλήστου μνήμης και αμίλλης για μας και τους επερχομένους. 

ΕΛΕΓΧΟΜΕ

Καταγγέλλομε την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία ανεχόμενη την Γερμανοκρατία στην Ευρώπη, από ένα Γοτθικό βάρβαρο λαό, πρόξενο δύο παγκοσμίων πολέμων του Α’ και του φονικώτερου Β’, και συνεργούσα ως COHORS PRAETORIANA,  πραιτωριανή σωματοφυλακή, και μάλιστα με τις οδηγίες της, DIRECTIVE, A PRIORI, στην  εξυφαινόμενη, ισοπεδωτική και αφανιστική παγκοσμιοποίηση και την επιβολή μιας αγρίας και τυραννικής νέας παγκοσμίου τάξεως και κυβερνήσεως UNIVERSUS ORDO και PAX UNIVERSA, PAX SIONISTA, επιτάσσει  JUS PRAETORIUM μεταξύ άλλων την αποδοχή και κατανομή των κάθε φορά – και προσφάτως- εισβαλλόντων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ανάμεσα στα κράτη- Μέλη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με την άκριτη συναίνεση των κυβερνήσεων τους, σφετεριζόμενη βία το αποκλειστικό και ιερό SACRUM δικαίωμα των παλαιχθόνων ελλήνων HOMINI SUI JURIS να αποφασίζουν για την γη των προγόνων, προπατόρων και πατέρων τους, καθ’ ότι είναι οι μοναδικοί νόμιμοι κληρονόμοι διαδοχή των γενεών της ελληνικής γης, «Μη λείπειν την τάξιν την των προγόνων μηδ’ εις του – πίσω αναχωρείν», να μη εγκαταλείπουν στον βίο τους (οι Έλληνες) την θέση, όπου έχει τάξει αυτούς το από τους προγόνους καθιερωθέν και υποδεικνυόμενο καθήκον, μήτε να υποχωρούν, όπως λαλεί ο θείος Φιλόσοφος Πλάτων στον διάλογο του «ΜΕΝΕΞΕΝΟΣ» εγκωμιάζοντας τους ιθαγενείς Αρχαίους Αθηναίους. 

Τα κράτη, σε αρμονία με το κρατιστεύον διεθνές δίκαιο, είναι αυτόνομα, κυρίαρχα και απαραβίαστα.

Κατ’ αντίασιν η Ευρωπαϊκή ένωση, ο ΟΗΕ, το Συμβούλιο της Ευρώπης και ιδιαιτέρως η Ελλάδα επεβάλλετο να είχαν μέμψει- και είναι επιβεβλημένο τώρα να το πράξουν- την Τουρκία στους διεθνείς οργανισμούς και την διεθνή δικαιοσύνη και να απαιτήσουν την σύσταση διεθνούς δίκης κατά της Τουρκίας, Διαβόλου γέννας, ολετήρος Αρμενίων, Ελλήνων και άλλων Εθνών, για εκ συστήματος διενέργεια εμπορίου ανθρώπων- λαθρομεταναστών, τους οποίους μεταφέρει στο Ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος καθ’ ολοκληρίαν με ναυαγούντα πλειστάκις πλοιάρια, συνεπάγοντα τον τραγικό πνιγμό ενίων, και κατ’ εξοχήν εναντίον των γενεσιουργών, εν οις εξ αρχής της ανθρωπίνης ιστορίας AB INITIO οι Ευρωπαίοι αποικιοκράτες λαοί και οι ΗΠΑ, ύστερον, της μαζικής και εκριζωτικής φυγής των ανθρώπων- λαθρομεταναστών από τις εστίες τους επιβαρύνοντας τον γηγενή Ελληνικό λαό και αλλοιώνοντας την εθνική του ταυτότητα και σύνθεση.    
Η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους μετανάστες και πρόσφυγες, οι άλλοι διεθνείς οργανισμοί και οι ποικιλόστικτοι απάτριδες κουφοί διεθνιστές γοερώς θρηνούν για τον κατατρεγμό, την φυγή και τον πνιγμό των λαθρομεταναστών ορθώς, αλλ’ όμως δεν ολοφύρονται εξ ίσου με κοπετό για την Τουρκική λεηλασία και σφαγή στην Κύπρο, την αιματοχυσία στην Συρία, και την καταστροφή του αρχαίου πολιτισμού της Συρίας και του Ελληνιστικού Κράτους των Ελλήνων Μακεδόνων Σελευκιδών από τους μιαρούς τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους της Ανατολής, την φονοκτονία του Χριστιανικού ορθοδόξου Σερβικού λαού πρωτύτερα, την ασίγηστη τραγωδία του ελληνικού λαού, τους 10.000 χιλιάδες αυτοκτονήσαντες Έλληνες ως έγγιστα, που τους περιήγαν στο απονενοημένο αυτό διάστημα οι εκβιαστές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και ο ραγιαδισμός των Ελλήνων πολιτικών, όπως τους εχαρακτήρισε εύστοχα ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος σε τηλεοπτική συνέντευξη την 27η Απριλίου 2015. Οδύρονται Ιωνικά για τους λαθρομετανάστες και δωρικά για τους φονείς των λαών.

Τους ενδιαφέρει περισσότερο το πετρέλαιο στην ανατολή παρά το ρέον ανθρώπινο αίμα, όπως σοφά είπε ο επιφανής Λάκων Ιστορικός Σαράντος Καργάκος.  

Οι ανωτέρω υπόδικοι δεν επρονόησαν και δεν εφρόντισαν διόλου να καταστείλουν τις αιτίες της φυγής των ανθρώπων από τις γενέτειρες πατρίδες τους, να τιμωρήσουν αδυσώπητα τους δημιουργούς της και τους εμπόρους ανθρώπων, Τούρκους διακινητές τους, και να βοηθήσουν γενναία και ασφαλώς να επιστρέφουν στις χώρες τους ή να εγκατοικίσουν επ’ ολίγον πέριξ αυτών.
Οι ίδιοι ηθοποιοί, που σε άλλες συμφέρουσες για αυτούς συγκυρίες προσχηματίζοντας την απειλή ή θραύση της παγκοσμίου ειρήνης επικαλούνται την εφαρμογή του χάρτου του Ο.Η.Ε., στην συντυχία του νεογενούς αιμοσταγούς Ισλαμικού Κράτους αδρανούν ένοχα και δεν προσφεύγουν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., δυνάμει των άρθρων 39-45 του χάρτου του Ο.Η.Ε., επί τω σκοπώ της συγκροτήσεως παγκοσμίου στρατιωτικής δυνάμεως από αέρος, θαλάσσης και εδάφους με την αιγίδα του Ο.Η.Ε. για να το συντρίψη τελειωτικά. Μεταξύ των υποκριτών είναι τα πλείστα των Ευρωπαϊκών Κρατών. Το πετρέλαιο γαρ ….. ο θεός τους!!!  
Υποκρισία Ιάγεια. Αλού, Ευρώπη και Κόσμε. Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα. Hic Rhodus, hic saltus. Πράξετε τα δέοντα….

ΝΟΥΘΕΤΟΥΜΕ

Παραινούμε την μονίμως ερμητική φύλαξη των Ελλληνικών ακτών με περιπολούντα ταχύπλοα πλοία και τον Ελληνικό στόλο και των χερσαίων συνόρων, την σύλληψη των λαθρομεταναστών και την αυθωρεί απέλαση και εκδίωξη τους στην χώρα προελεύσεως.
        Βεβαίως, μετά την αναγκαία παροχή ανθρωπιστικής, κοινωνικής και ιατροφαρμακευτικής βοηθείας στους λάθρα παρεισφρύσαντες λαθρομετανάστες και πλημμυρίσαντες την Ελλάδα, στους χρήζοντες περιθάλψεως, και την βραχύτατη διατριβή τους στην Ελληνική επικράτεια, να οργανώνεται και να εκτελήται, χωρίς αναβολή, η ολική επαναπροώθηση τους στις χώρες προελέυσεως και καταγωγής, διότι η Ελληνική γη είναι περιουσία των γηγενών κυριάρχων Ελλήνων καιόχι της εκάστοτε πολιτικής εξουσίας, πολύ δε έτι πλείω δεν νομιμοποιείται κανένας διεθνής οργανισμός να καθορίζη τα του οίκου της Ελλάδος και να περιστέλλη το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα της αυτοδιαθέσεως επιβάλλοντας την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στην χώρα μας.
Εν προκειμένω ο Γερμανός Φιλόσοφος Κάντ στην «αιώνια ειρήνη» είχε λαλήσει, πως ο ξένος έχει το δικαίωμα της φιλοξενίας, αλλά όχι της εγκαταστάσεως σε ξένη χώρα.
Δεν θα υπήρξε μεγαλύτερη καταισχύνη για τους προγόνους μας, που με τις θυσίες και τον θάνατό τους εχάρισαν σε μας την ζωή, και «με την τελευτήν αντί της των ζώντων σωτηρίας ηλλάξαντο», ως λέγει στον «Μενέξενο» ο Πλάτων, να παραδώσωμε ή να μοιρασθώμε την γη τους και γη μας στους λογής- λογής εισβολείς λαθρομετανάστες.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Η παγκοσμιοποίηση από ισχυρού χρόνου απεργάζεται την καταστροφή των εθνών και λαών, και ιδία στην Ελλάδα τον αφανισμό της Ελληνικής γλώσσης, του πολιτισμού, της ιστορίας, των παραδόσεων, των ηθών και εθίμων, της θρησκείας, την αλλοίωση της καθαρότητος της ελληνικής φυλής με την μείξη αλλοφύλων και να εγκαθιδρύση βιαίως μία πολυφυλετική και πολιτισμική νόθο κοινωνία διαρρηγνύοντας την, μέχρι σήμερον, θαλλερή εθνική πολιτική και θρησκευτική ενότητα, βάθρο του ελληνικού έθνους και λαού.  
Οι λαθρομετανάστες είναι αναμφίλεκτα εισβολείς, επιδρομείς, απρόσκλητοι και άξιοι τιμωρίας, αξιόποινοι.
Είναι αιπύς όλεθρος η λαθρομετανάστευση για την Ελλάδα, που την αφελληνίζει και εξοντώνει. Πρώτιστο εθνικό μέλημα προσήκε να είναι η λύση του αιχμηροτάτου δημοκρατικού προβλήματος της Ελλάδος και όχι η νομογραφία αντιρατσιστικού νόμου και η ευμενής και αυταρχική εγκατάσταση αλλοφύλων λαθρομεταναστών και η χορήγηση της ιερής Ελληνικής ιθαγένειας σε αυτούς. ΝΤΡΟΠΗ!
Ο μεγάλος Γερμανός φιλόσοφος Καντ είχε είπη, ότι μία παγκόσμια αυτοκρατορία ή κυβέρνηση, άλλως παγκοσμιοποίηση, δεν θα ήτο τίποτε άλλο παρά μία παγκόσμια δικτατορεία.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

Η Ελληνική ιθαγένεια γενικά, ειδικά για εθνικά κράτη προαιώνια, οίον η Ελλάδα, δεν είναι δικαίωμα κανενός, νομίμου αλλοδαπού, περισσότερον παρείσακτου λαθρομετανάστου, αλλά αρκούντως ένα προνόμοιο. Την ιθαγένεια, ως ορίζει το δίκαιο JUS, την χορηγεί η πολιτεία σπανίως και σε εξαιρετικό πρόσωπο, που ευεργέτησε ή μέλλει να ευποιήση το Έθνος σαν ανταπόδοση.
Όπως αυτοκρατορικά ορίζει το υπέρτερο διεθνές δίκαιο, η πολιτεία διατηρεί το αναμφίλεκτο δικαίωμα, σεβόμενη αταλάντευτα τα δικαιώματα και τις ελευθερίες και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, να αποφαίνεται κατά βούλησιν για την μεταχείριση των αλλοδαπών, δηλαδή να τους αποδέχεται ή να τους απωθή.
Η ιθαγένεια αποκτάται IPSE JURE φυσικώ τω δικαίω, JUS NATURALE, έμφυτα, σύγγονα και φυσικώς, όταν το γεννηθέν πρόσωπο είναι ευθύ γόνος και τόκος της πατρώας γης, της φυλής, της ελληνικής γης, καταγόμενο και έλκον την καταγωγή από την ελληνική γη, συζευγμένο άρρηκτα με αυτή, και οι γεννήτορες του τυχαίνουν Έλληνες. Ιθαγένεια συνίσταται από τον Δήμο και την φυλή, τον τόπο και την εξ αίματος καταγωγή.
 Η ιθαγένεια δεν κτάται με θαλερό κριτήριο τον τόπο γεννήσεως και διαμονής του αλλοδαπού στην Επικράτεια της Ελλάδος, καθώς ενορά και σκοπεί ο ανθελληνικός νόμος περί χορηγήσεως της Ελληνικής ιθαγένειας.
Η υπηκοότης αποκτάται ανεξαιρέτως από όλους τους νόμιμους μετανάστες, οι οποίοι μετηνάστευσαν σε νέες χώρες, ως η Αυστραλία, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, που εδέχοντο και δέχονται, προσκαλούσαν και προσκαλούν νομίμους Μετανάστες και συνέπηξαν τα νεότευκτα μεταναστευτικά  κράτη JUS GENTIUM.
Είναι δυνατό να χορηγηθή η Ελληνική υπηκοότητα σε κάποιο διακεκριμένο αλλοδαπό, έπειτα από εξονυχιστικό εκτιμητικό έλεγχο του βίου του, όχι η Ελληνική ιθαγένεια ανεξέλεγκτα, άκριτα και ως εική και έτυχε, επειδή η ιθαγένεια εκπηγάζει από την φυλή, την φύση, τον φυσικό και θείο νόμο, την φυσική και ηθική επιταγή καθολικού κύρους, που ερείδεται στον αδιάσπαστο ζυγό της καταγωγής, του αίματος, της γλώσσας, της θρησκείας, των γονέων του γεννωμένου ανθρώπου.
Επειδή το Ελληνικό έθνος είναι ένα παρθένα και ανόθευτο ιστορικό γένος και συνάμα ανάδελφο, προς επίρρωση της σπουδαιότητος της ιθαγένειας σας αναμιμνήσκομε, πως η έξοχη πολιτεία της Αρχαίας Σπάρτης, το πολίτευμα της οποίας εθαυμάζετο από τον Σωκράτη, τον Πλάτωνα, ο οποίος εθεμελίωσε την «Πολιτεία» στο Σπαρτιατικό πολίτευμα και ενέπνευσε την αρχαία Ρώμη, είχε θεσπίσει τον νόμο της ξενηλασίας, της απελάσεως των ξένων από την Σπάρτη, και η Αθήνα, στους χρόνους της ακμής της, διεχώριζε τους αυτόχθονες Αθηναίους από τους Μετοίκους, οι οποίοι εστερούντο πολιτικών δικαιωμάτων, και επειδή η δαψιλή απονομή του τίτλου του Ρωμαίου πολίτου από την μακρόβια κραταιά Ρωμαική αυτοκρατορία στους ξένους και του Έλληνος πολίτου από την μεγάλη μεσαιωνική (βυζαντινή) αυτοκρατορία απετέλεσε μία των κυρίων αιτιών της βαρυγδόπου πτώσεώς τους. 
Σχετικώς ο Καθηγητής Σαμουέλ Χάντιγκτον, στέλεχος του ιδεολογικού Επιτελείου των ΗΠΑ, στο έργο του τιτλοφορούμενο «η σύγκρουση των πολιτισμών», γράφει οι πληθυσμοί με διαφορετική βιοψυχική ιδιοσυστασία, ιδιοσυγκρασία, γλώσσα, ήθη και έθιμα, πολιτισμό, ιστορία, παραδόσεις- όπως αυτά τα μελίσσια που επιδράμουν στο Εθνικό Ελληνικό Κράτος σημειώνομε εμείς-, είναι μη αφομοιώσιμα και δεν επιθυμούν να αφομοιωθούν και ο μελλοντικός πόλεμος θα είναι πολιτιστικός και θρησκευτικός και η σύγκρουση θα είναι δριμύτατη.
Ένας άλλος Καθηγητής Βρεττανός ο Μπέρκαντ Λίουις του PRINTON γράφει στο «Atlantic Monthly», ότι οι ρίζες της Ισλαμικής οργής, ανάγονται στην θανάσιμη αντιπαράθεση Χριστιανισμού και Ισλαμισμού, που εκκίνησε το 700 μ.Χ.
Εξ άλλου αλάθητα η ιστορία διδάσκει, ότι άνθρωποι είναι μεταξύ τους χωρίς κοινή καταγωγή και ιστορική πορεία, δίχως κοινό ζωτικό γεωγραφικό χώρο, στο οποίο εγεννήθησαν αυτοί και οι πρόγονοι τους, δεν θα ηδύνατο να υπάρξη δημοκρατική και πολιτική κοινότητα, διότι εγγύηση της δημοκρατίας είναι το Έθνος- Κράτος.    
Η χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας, ενώ λυμαίνεται το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα και μειώνεται ο ελληνικός πληθυσμός, συνιστά άκρως εθνικό ανοσιούργημα, επιφέρει την νόθευση και αλλοίωση του ελληνικού έθνους και λαού, της Εθνικής Ελληνικής συστάσεως και συνοχής, περιστέλλει την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία, εν βραχεί AD SUMMAM καθιδρύει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και προδοσίας της χώρας.
Ο νόμος περί ιθαγενείας αποσκοπεί στην εξόντωση των Ελλήνων, είναι η αρχή ωδίνων και απαρχή επελεύσεως κακών για την φιλτάτη πατρίδα μας, συνθέτει γενοκτονία και ισλαμοποίηση της. Ο νόμος αυτός, ολέθριος και ωλεσίοικος, διαγράφει το ορθώς JURE ισχύον, κρείσσον και υπερέχον δίκαιο του αίματος, JUS SANGUINIS, της ευθείας καταγωγής, κακουργεί την αλήθεια, την ουσία, την έννοια και την ονοματολογία της ιθαγένειας και θεσμοθετεί το δίκαιο, το επισφαλές και ρηχό, της γεννήσεως του αλλοδαπού στην Ελλάδα JUS SOLIS, και καταλύει την φυσική και βιολογική κατισχύουσα σχέση και συνάφεια του γεννηθέντος ανθρώπου με την φυλή, το γένος, το έθνος και την ελληνικότητα.
Ο νόμος αυτός να καταργηθή ευθύς, Καταργητέος και ακυρωτέος!
Ο πατήρ της ιστορίας Ηρόδοτος, ελάξευσε εσαεί, παντοτεινά, αψεγάδιαστα και τέλεια τον ορισμό της ιθαγένειας και διασάφησε την φυλετική κοινότητα με την ταυτότητα του εθνικού φρονήματος των Ελλήνων.
Ιδού ο ορισμός και η ονοματολογία της ιθαγένειας και της συνεπομένης ελληνικότητος: «Όμαιμον, ομόγλωσσον, τα κοινά των θεών ιδρύματα και οι κοιναί θυσίαι, τα ομότροπα ήθη». «Το Ελληνικόν, εόν όμαιμον τε ομόγλωσσον, θεών ιδρύματα κοινά, ήθεα τε ομότροπα», εκυριολέκτησε ο Ηρόδοτος.
Έλληνες και ιθαγένεια είναι, λοιπόν, όποιοι φέρουν το ίδιο αίμα, ομιλούν την ίδια γλώσσα (η γλώσσα είναι η ψυχή του έθνους), έχουν την ίδια θρησκεία και ασκούν τις ίδιες λατρευτικές τελετές, τα ίδια ήθη και έθιμα.
Η λέξη ιθαγένεια που συντίθεται από το επίθετο ιθύς, εία, υ και το ουσιαστικό γενιά, ετυμολογικώς σημαίνει την ίση και ευθεία και αληθινή σύνδεση του πολίτου με το γένος, την φυλή, το έθνος.
Παραθέτομε την σύγχρονη ονοματοθεσία της ιθαγενείας και υπηκοότητος. Ιθαγένεια είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός παντός πολίτου με το κράτος, στο οποίο ανήκει. Υπηκοότης είναι η ιδιότης του υπηκόου (πολίτου), που υπόκειται στην εξουσία κάποιου κράτους ή ηγεμόνος.
Είναι περιφανής η υπεροχή του κλασσικού ακριβεστάτου ορισμού της ιθαγενείας από τον πατέρα της Ιστορίας γλαφυρώτατο Ιστορικό Ηρόδοτο.
Ο Ρήτωρ Ισοκράτης στον περί ειρήνης λόγο του λέγει: «Ωστόσο δεν πρέπει να μακαρίζωμε την πόλη που μαζεύει απερίσκεπτα πολλούς ανθρώπους και τους πολιτογραφεί αδιάκριτα, αλλά εκείνη που συνεχίζει να σώζη την γεννιά των ανθρώπων, που την κατοικούσαν από τα χρόνια της ιδρύσεως της».
Ο σοφώτατος των ανθρώπων Σωκράτης στην «Πολιτεία» του Πλάτωνος θεσπίζει τον ευγονισμό για την διατήρηση της καθαρότητος της φυλής και ο Πλάτων επισείει τον ολέθριο κίνδυνο του εκφυλισμού της φυλής από τις επιμειξίες με αλλόφυλους.
Όμως απάτριδες, Μισέλληνες, άκαπνοι, ριψάσπιδες, διεθνιστές, άθεοι, ανερμάτιστοι αριστεριστές με Δούρειο Ίππο τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ετερότητα και διαφορετικότητα επιχειρούν να κιβδηλεύσουν την Ελληνική φυλή και τον Ελληνικό λαό με την εισροή λαθρομεταναστών και να αντικαταστήσουν τους Έλληνες, σε λίγες δεκαετίες, με αυτούς τους ανομοιογενείς πληθυσμούς.
Ως επιστέγασμα και αέτωμα αυτής της βραχείας μονογραφίας μας διακηρύττομε, σε πείσμα του αθεισμού, των ανθρωποειδών, των τεράτων, των ανέκαθεν εμπόρων των λαών και αποικιοκρατών, των ενορώντων την δήωση των εθνών και λαών, των εκβιαστών της Ελλάδος και των συνευδοκούντων Ελλήνων Ραγιάδων, εθνοκτόνων, Γραικύλων, των διεθνών και ντοπίων Ιάγων και ψευδοανθρωπιστών, και απέναντι κάθε ανθρώπινου νόμου και δικτατωρείας, ότι ύψιστος νόμος είναι η σωτηρία της πατρίδος, SALUS POPULI SUPREMA LEX  ESTO, όπως ώριζε το δημόσιο Ρωμαϊκό δίκαιο, αξίωμα εγχαραγμένο στον Ρωμαϊκό δωδεκάνομο, LEX XII TABULARUM, και όπως θεσπέσια εσμίλευσε στην «Πολιτείαν» του Πλάτωνος ο Μέγιστος Φιλόσοφος Σωκράτης: «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον έστι η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα παρά θεοίς και ανθρώποις τοις νουν έχουσι».
Επιπροσθέτως «Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης», διαγγέλλει εσαεί ο λαμπρός Τρώας ήρωας «Έκτωρ», ότι υπέρτατος νόμος, άριστο προμήνυμα είναι να υπερασπίζεσαι την πατρίδα.
Η υπεράσπιση της πατρίδος είναι το άγραφο φυσικό δίκαιο, πέρα από το θεσπιζόμενο δίκαιο, και ισχύει για πάντα, «ουδείς οίδεν αφ’ ότου φάνη», μηνύει η θεϊκή Αντιγόνη στην ομώνυμη Σοφόκλεια τραγωδία. Το φυσικό δίκαιο έχει μία μεταφυσική υπόσταση, συνεπαγόμενη από μία ισχυρή πίστη, που είναι ισχυρότερη από κάθε μορφής και φύσεως ανθρώπινο νόμο. Όποιος δεν λατρεύει την πατρίδα του δεν ημπορεί να αγαπά τον κόσμο, μα πρώτα να θερμαίνεται η καρδιά του για της πατρίδος την αγάπη και, ύστερα, για το ανθρώπινο γένος.
Μόνον ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός, πηγή όλων των εξουσιών, και ο πατριωτισμός του, που σε αρμονία με το άρθρο 120 του Συντάγματος, δικαιούται και υποχρεούται να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να καταλύση την πολιτεία, και συγκεκριμένα να αλλοιώση την ελληνική φυλή, όπως ανθέλληνες κατεργάζονται αφ’ ικανού χρόνου, έχει το δικαίωμα με δημοψήφισμα να αποφασίζη, αν επιθυμή να δεχθή λαθρομετανάστες ή να τους χορηγή την Ελληνική ιθαγένεια, το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι καθολικώς αρνητικό εκ προοιμίου, άλλως βρισκόμαστε μπροστά σε μία δικτατορεία και στυγνή εθνική προδοσία, την οποία ο Ελληνικός λαός καλείται να ανατρέψη εν ονόματι της ιστορίας του και του ανέσπερου σεβασμού προς τους προγόνους του και της προνοίας προς τους ύστερον Έλληνες.     

Θεόδωρος Παπουλάκος.