Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, θίγοντας το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο αποτελεί εθνική πληγή.
 
Αρχικά, ανέφερε πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Η χώρα έχει μια κομμουνιστική κυβέρνηση και ίσως είναι η τελευταία χώρα της Ευρώπης που διοικείται από κομμουνιστές, οι οποίοι ασκούν όμως μια καπιταλιστική πολιτική. Ξεχνούν όμως ότι το ίνδαλμά τους ο Στάλιν εξόντωσε 38 χιλιάδες Έλληνες μόνο και μόνο επειδή ήταν Έλληνες.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το "κυνήγι μαγισσών" κατά της Χρυσής Αυγής, το οποίο ξεκίνησε η Νέα Δημοκρατία, η οποία είναι απόλυτα συνυπεύθυνη για την "μαρξιστοποίηση" του κράτους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των συνεχιζόμενων διώξεων ο νέος κανονισμός της Βουλής, ο οποίος απαγορεύει την "ρητορική μίσους", δηλαδή τον εθνικιστικό λόγο της Χρυσής Αυγής. Πρόσφατα σχηματίστηκε δικογραφία για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, καθώς χαρακτηρίστηκε ρατσιστικό σύνθημα το "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Αν είναι ρατσισμός να αγαπάς της Πατρίδα σου, τότε είμαστε "ρατσιστές"!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα δεν είναι "προσφυγικό", αλλά κυρίως πρόβλημα λαθρομετανάστευσης, καθώς οι παράνομα εισερχόμενοι αλλοδαποί στην χώρα δεν είναι πρόσφυγες πολέμου, αφού έρχονται από την Τουρκία.

Για το ζήτημα της "λίστας Μπόργιανς" αναρωτήθηκε γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματα των πολιτικών φοροφυγάδων. Ο λόγος είναι επειδή σήμερα την χώρα και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ελέγχει μια συμμορία.

Αναφορικά με τον Αγώνα των αγροτών επανέλαβε ότι η Χρυσή Αυγή παραμένει στο πλευρό τους και στην υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους.

Για την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αναρωτήθηκε γιατί οι οι παράνομοι εισβολείς δεν κατευθύνονται προς την Βουλγαρία. Ο λόγος είναι επειδή η Βουλγαρία φυλάσσει τα σύνορα της! Μόνη λύση ο ελληνικός στρατός και το Ναυτικό να φυλάξουν τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα της χώρας.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να υπερασπίζεται το Εθνικό κράτος της Ελλάδος: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Διαβάστε περισσότερα: