Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Κοινός αγώνας – κοινός σκοπός: Μια “γροθιά” οι Εθνικιστές ενάντια στο Σύστημα


Ύπουλοι καιροσκόποι, πανούργοι τυχοδιώκτες, κουτοπόνηροι πολιτικάντηδες και αθεράπευτα εγωιστές δεν έχουν θέση σε καμία περίπτωση στις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και η παρουσία λίγων από αυτούς είναι ικανή να συνταράξει τη συνοχή και τη συνεργασία μεταξύ των Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής και να μολύνει το αγνό πνεύμα που διακατέχει τον κοινό μας αγώνα. Η ιερότητα του κοινού μας σκοπού, που δεν είναι άλλος από την κατάληψη της εξουσίας από τους Εθνικιστές, είναι αυτή η οποία μας κρατάει δεμένους και ενωμένους σαν μια γροθιά. Ο πειθαρχημένος μας προσανατολισμός στην κοινό σκοπό είναι αυτός που κάνει τη Χρυσή Αυγή να λειτουργεί ενιαία σαν ένα ανθρώπινο σώμα.
 
Κάθε μέρος και κάθε όργανο του σώματος συνεργάζεται με τα υπόλοιπα και εργάζεται στο τομέα του με αγωνιστικό πνεύμα. Με αυτόν τον τρόπο ο αγώνας της Χρυσής Αυγής είναι ένας αγώνας κοινός για όλα τα μέλη της τα οποία εργάζονται αρμονικά για το κοινό μας σκοπό. Όποιος εγκλωβίζεται μέσα στην ατομική του πρακτική και δεν έχει διάθεση να συμμορφωθεί πρέπει να απομακρυνθεί το γρηγορότερο δυνατό από κοντά μας. Η ύπαρξη πόλων οι οποίοι χαρακτηρίζονται από ατομική ματαιοδοξία και άρρωστο εγωισμό μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν στην εσωτερική λειτουργία του κινήματος μας και να υπονομεύσουν το κοινό μας αγώνα με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσει η επίτευξη του κοινού μας τελικού σκοπού.

Η εσωτερική αρμονία της Χρυσής Αυγής έχει απειληθεί πολλές φορές στο παρελθόν από κάθε είδους αριβίστες που μας προσέγγισαν. Η ακλόνητη πίστη μας στην Ιδέα, η πειθαρχημένη προσήλωσή μας στον κοινό Αγώνα και η μαγεία της πραγματοποίησης του κοινού μας Σκοπού, μας κρατούν ενωμένους στο διάβα των αγώνων μας και παρέχουν εκείνα τα φίλτρα τα οποία απομακρύνουν αργά ή γρήγορα τα ξένα σώματα που κατά καιρούς έχουν προσκολληθεί στις τάξεις της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: