Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Η ισλαμική απειλή και η Ευρώπη της παρακμής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Η εκδίκηση των “πιστών” ενάντια σε μία κοινωνία χωρίς πίστη

Ένας 33χρονος Αλγερινός ήταν ο δράστης της τελευταίας δολοφονικής επιθέσεως στο Σαρλερουά του Βελγίου. Κρατώντας ένα μεγάλο σπαθί επιτέθηκε εναντίον δύο γυναικών αστυνομικών κραυγάζοντας “Αλαχού ακμπάρ”. Στην συνέχεια έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών, αλλά αυτό δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για τους “τρελούς” του Αλλάχ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει μία μαζική και ανεξέλεγκτη επίθεση στις Ευρωπαϊκές χώρες. Επιτίθενται με κάθε τρόπο εναντίον απλών πολιτών, δημιουργώντας ένα χάος, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Ευρώπη.


Η Ευρώπη της οποίας οι μυστικές υπηρεσίες αδυνατούν να προλάβουν την δράση τους ακόμα και όταν γνωρίζουν στοιχεία για οργανωμένους με το ισλαμικό κράτος τζιχαντιστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους δράστες είναι και άτομα, τα οποία έχουν ακόμη και γεννηθεί και μεγαλώσει με την περίφημη… ευρωπαϊκή παιδεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Και δεν σημαίνει τίποτε γιατί ο ιερός πόλεμος κατά των απίστων, το τζιχάντ, αποτελεί βασική αρχή του ισλαμισμού παρ’ όλες τις διαψεύσεις και την προπαγάνδα των ΜΜΕ, τα οποία προσπαθούν να τα παρουσιάσουν σαν μεμονωμένο γεγονός.

Και πώς θα ήταν δυνατόν να σταματήσει μία “πολιτισμένη” και… “αντιρατσιστική” κοινωνία κάποιους οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να πεθάνουν; Πώς είναι δυνατόν η Ευρώπη της παρακμής, μία Ευρώπη άπιστη, χωρίς αρχές και Ιδανικά, να αντιμετωπίσει κάποιους οι οποίοι για την εάν θέλετε λαθεμένη πίστη τους, αλλά πίστη, είναι αποφασισμένοι να δώσουν την ζωή τους;

Αυτός είναι ο πρώτος και ο κυριότερος λόγος για τον οποίο χάνει το ευρωπαϊκό κράτος την μάχη του ενάντια στους ισλαμιστές τρομοκράτες. Μια Ευρώπη, η οποία προς χάριν της “πολυπολιτισμικής” κοινωνίας έχει θέσει κατ’ ουσίαν σε απαγόρευση τις Αρχές και τα Ιδανικά της, είναι εκ των πραγμάτων ανίκανη να αντιμετωπίσει την ισλαμική απειλή. Πόσο μάλλον όταν όλοι οι μηχανισμοί προπαγάνδας του συστήματος καλλιεργούν ένα πνεύμα εντελώς αντίθετο από τα πραγματικά γεγονότα.

Για τους φιλελεύθερους και μαρξιστές διαμορφωτές της κοινής γνώμης στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, αλλά και στην Ελλάδα, δεν φταίει ο ισλαμισμός, δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες και προσπαθούν με διάφορες κοινωνιολογικές αρλούμπες να παρουσιάσουν τους τρομοκράτες που δολοφονούν αθώους σαν άτομα με… ψυχολογικά προβλήματα και άλλα πολλά που έχετε διαβάσει.

Ο πόλεμος αυτός που έχει ξεσπάσει μέσα στις κοινωνίες της Ευρώπης δεν θα τελειώσει εύκολα όταν με εγκληματική αμέλεια αυτή η Ευρώπη της παρακμής επέτρεψε να μετατραπούν οι κοινωνίες της σε ζούγκλες μέσα στις οποίες ζουν πλέον δεκάδες εκατομμύρια μουσουλμάνοι!

Αυτό το πρόβλημα δεν το είχε η Ελλάδα, η οποία ήταν ένα ομοιογενές εθνικό κράτος, οι κάτοικοι του οποίου ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Με ευθύνη όμως των εγκληματικών κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ., αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, τους τελευταίους 20 μήνες, ο “αντιρατσισμός” έγινε δόγμα για τον πολιτικό τους καθωσπρεπισμό και έτσι σήμερα στην χώρα ζουν εκατομμύρια μουσουλμάνοι, ανάμεσα στους οποίους σίγουρα υπάρχουν αρκετοί, οι οποίοι στην δεδομένη στιγμή δεν θα ήταν δύσκολο να πεθάνουν για την πίστη τους μέσα σε μία κοινωνία, στην οποία η απιστία και η καταστροφή των Ιδανικών αποτελεί πάγια επιδίωξη των εξουσιαστών.

Όσοι πιστεύουν ότι με τα "hot spots" και την προπαγάνδα των βαρόνων της ενημέρωσης θα ξεπεραστεί το πρόβλημα κάνουν λάθος και αυτό το λάθος το είδαμε και στην πρόσφατη ψηφοφορία η οποία έγινε στη Βουλή με αντικείμενο να ανεγερθεί τζαμί μέσα στην ίδια την Αθήνα!

Σε μία ψηφοφορία στην οποία θέλουν δεν θέλουν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η αξιωματική αντιπολίτευση, αφού από τους 26 ψήφους κατά της ανεγέρσεως του ισλαμικού τεμένους, οι 18 ήταν της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: